פורסם 2015 באוגוסט 310 שנים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שח.א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב.ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא.2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן המסך בעל רזולוציה של 1080X1920 מיועד לגרפיקות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס קול5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 66. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מחר11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא בטוח 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אני רוצה שהמחשב יוכל לשמור על תפקוד גבוה לתקופה ארוכה של כמה שנים
פורסם 2015 באוגוסט 310 שנים מחבר 3D ברזולוציה של 1080x1920 אני משתמש בגרסה האחרונה של solid works ובכמה שנים אני מדבר על סביבות השלוש ארבע שנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.