פורסם 2015 ביולי 3110 שנים אהלן , אני מתכנן בחצי שנה הקרובה לקנות מחשב חדש. רציתי לדעת מתי תיהיה התקופה הכי טובה לקנות אותו .לפי מה שהבנתי כדי מאוד לחכות למעבדי ה skylake החדשים.וגם חשבתי לקנות בסביבות סוף שנה כי תמיד יש מבצעים נחמדים כאלה.המחשב הוא גיימינג והתקציב זה סביבות ה 5 אלףשקל .(כשאני שואל מתי תיהיה התקופה אני לא מבקש חודש או תאריך ספיציפי אני מדבר על תשובה של "תחכה שיצא XXX ואז תקנה" (נגיד סדרת כרטיסי מסך חדשים או מעבדים חדשים)
פורסם 2015 ביולי 3110 שנים לא מצפים לך שינויים משמעותיים בחצי השנה הקרובה בגזרת המעבדים, (אולי עוד שנה תוכל לקנות מעבד משושה ליבות מבית אינטל במחיר סביר אם AMD לאר יפשלו עם ZEN).הייתי קונה עכשיו ומשדרג את הכ.מסך כשתצטרך, או מחכה ליציאת הדור הבא של NVIDIA/AMD. וזה יכול לקחת לא מעט זמן.
פורסם 2015 ביולי 3110 שנים מחבר לא מצפים לך שינויים משמעותיים בחצי השנה הקרובה בגזרת המעבדים, (אולי עוד שנה תוכל לקנות מעבד משושה ליבות מבית אינטל במחיר סביר אם AMD לאר יפשלו עם ZEN).הייתי קונה עכשיו ומשדרג את הכ.מסך כשתצטרך, או מחכה ליציאת הדור הבא של NVIDIA/AMD. וזה יכול לקחת לא מעט זמן.לא תיהיה ירידה במחירי ה SSD , כרטיסי מסך , מעבדים בחצי שנה הקרובה ? הקטע שבאופן זמני ישלי מחשב דיי טוב שמספק את צרכיי. אז לא דחוף לי עכשיו לקנות . ומצד שני אני לא רוצה לקנות מחשב ועוד חצי שנה כבר להתחיל לשדרג..
פורסם 2015 ביולי 3110 שנים שווה לחכות לבלאק פריידי ובזמן המבצעים שם להנעל על משהו שווה ולקנות..מובן מאליו, שאתה צריך לראות אם באמת מדובר במציאה.. נערך 2015 ביולי 3110 שנים על-ידי Second Edition
פורסם 2015 ביולי 3110 שנים מחבר כן אני מאמין שאני אחכה לבלאק פריידי ואנסה לקנות מחשב בהתאם למבצעיםתודה רבה לכולם
פורסם 2015 באוגוסט 110 שנים לא תיהיה ירידה במחירי ה SSD , כרטיסי מסך , מעבדים בחצי שנה הקרובה ? הקטע שבאופן זמני ישלי מחשב דיי טוב שמספק את צרכיי. אז לא דחוף לי עכשיו לקנות . ומצד שני אני לא רוצה לקנות מחשב ועוד חצי שנה כבר להתחיל לשדרג..תהיה ירידת מחירים, אבל לא משהו דרסטי, מעבדי הskaylake יתמכו בזכרונות DDR4, ומחירם ירד, מחירי כונני הSSD ירדו קצת וגם של כרטיסי המסך. אבל לא משהו שהייתי מחכה חצי שנה בשבילו, וגם ההבדלים בביצועים יהיו זניחים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.