עבור לתוכן

מתי תיהיה התקופה הטובה ביותר לקניית מחשב?

Featured Replies

פורסם

אהלן , אני מתכנן בחצי שנה הקרובה לקנות מחשב חדש. רציתי לדעת מתי תיהיה התקופה הכי טובה לקנות אותו .

לפי מה שהבנתי כדי מאוד לחכות למעבדי ה skylake החדשים.

וגם חשבתי לקנות בסביבות סוף שנה כי תמיד יש מבצעים נחמדים כאלה.

המחשב הוא גיימינג והתקציב זה סביבות ה 5 אלףשקל .

(כשאני שואל מתי תיהיה התקופה אני לא מבקש חודש או תאריך ספיציפי אני מדבר על תשובה של "תחכה שיצא XXX ואז תקנה" (נגיד סדרת כרטיסי מסך חדשים או מעבדים חדשים)

פורסם

לא מצפים לך שינויים משמעותיים בחצי השנה הקרובה בגזרת המעבדים, (אולי עוד שנה תוכל לקנות מעבד משושה ליבות מבית אינטל במחיר סביר אם AMD לאר יפשלו עם ZEN).

הייתי קונה עכשיו ומשדרג את הכ.מסך כשתצטרך, או מחכה ליציאת הדור הבא של NVIDIA/AMD. וזה יכול לקחת לא מעט זמן.

פורסם
  • מחבר
לא מצפים לך שינויים משמעותיים בחצי השנה הקרובה בגזרת המעבדים, (אולי עוד שנה תוכל לקנות מעבד משושה ליבות מבית אינטל במחיר סביר אם AMD לאר יפשלו עם ZEN).

הייתי קונה עכשיו ומשדרג את הכ.מסך כשתצטרך, או מחכה ליציאת הדור הבא של NVIDIA/AMD. וזה יכול לקחת לא מעט זמן.

לא תיהיה ירידה במחירי ה SSD , כרטיסי מסך , מעבדים בחצי שנה הקרובה ?

הקטע שבאופן זמני ישלי מחשב דיי טוב שמספק את צרכיי. אז לא דחוף לי עכשיו לקנות . ומצד שני אני לא רוצה לקנות מחשב ועוד חצי שנה כבר להתחיל לשדרג..

פורסם

שווה לחכות לבלאק פריידי ובזמן המבצעים שם להנעל על משהו שווה ולקנות..

מובן מאליו, שאתה צריך לראות אם באמת מדובר במציאה..

נערך על-ידי Second Edition

פורסם
  • מחבר

כן אני מאמין שאני אחכה לבלאק פריידי ואנסה לקנות מחשב בהתאם למבצעים

תודה רבה לכולם

פורסם
לא תיהיה ירידה במחירי ה SSD , כרטיסי מסך , מעבדים בחצי שנה הקרובה ?

הקטע שבאופן זמני ישלי מחשב דיי טוב שמספק את צרכיי. אז לא דחוף לי עכשיו לקנות . ומצד שני אני לא רוצה לקנות מחשב ועוד חצי שנה כבר להתחיל לשדרג..

תהיה ירידת מחירים, אבל לא משהו דרסטי, מעבדי הskaylake יתמכו בזכרונות DDR4, ומחירם ירד, מחירי כונני הSSD ירדו קצת וגם של כרטיסי המסך. אבל לא משהו שהייתי מחכה חצי שנה בשבילו, וגם ההבדלים בביצועים יהיו זניחים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים