עבור לתוכן

שדרוג מחשב גיימינג 2700

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?2700

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אלה עם זה םוגע באופן ניכר בביצועים.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר משחקי "twitch" אבל שיהיה מספיק חזק להריץ AAA.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).full hd

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר במסגרת התקציב

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?ספק כוח בן 5 שנים vx550w קירור למעבד zalman cnps10x ,הארד דיסק ירוק של 500, ומארז "mid tower" של אנטק שאני לא מצליח למצוא את השם שלו גיגה בייט די צולע ו q9300 ו hd 5770 שאני משער שלא יהיו עוד רלוונטים.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?לא משנה המחשב הולך להיות במקום שאלה עם הוא מרעיש כמ תותח זה לא אמורה להיות בעיה

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? עם זה יעזור אין לי בעיה לעשות אוקלוק קל עד בינוני.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא ולא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.אני גר ברחובות אבל כל עוד החנות באיזור המרכז או המחיר כולל משלוח אין לי בעיה.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?בשבוע שבועיים הקרוביןם

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? עם בתקציב כזה אפשר להכניס אפשרות לשדרוג עתידי אז בכיף.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הדיסק הקשיח לא חייב להיות גדול המחשב הוא לאח שלי שבמחשב הנייד שלו יש לו 128 גיגה בייט וזה לא מהווה בעיה גדולה מדי בשבילו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים