עבור לתוכן

בניית מחשב רב תכליתי בסביבות 2.5K-3K עם רכיבים מהמחשב הישן

Featured Replies

פורסם

היי,הלך לי המחשב אחרי 8+ שנים. :smiley-computer012:יש לי את הדיסקים הקשיחים (כולל SSD אחד שקניתי לא מזמן) ומסך חדש שאני אעביר למחשב החדש.מה שאני בעצם ארצה לקנות זה את המעבד, זיכרון לוח אם, כולל מאווררים ומארז נורמלי.המחשב ישמש לשימוש ביתי בסיסי (אינטרנט ואופיס) ובנוסף קצת עריכת וידאו תמונות ומשחקים (לא גיימר רציני אז זה לא משהו שהוא חובה).בנוסף, אני מעדיף להוסיף קצת כסף ושהמחשב יחזיק לי להרבה זמן (אם שדרוגים פה ושם בעתיד) ושלא כל שלוש שנים להחליף.הסתכלתי קצת על אחד המפרטים המומלצים שבאתר (למטה לדוגמא) אבל יש לי כמה שאלות שעלו לי וקיויתי שתוכלו לעזור. 1. מה אם אני אשתמש במעבד I5-4690 במקום ה-i7? מה מהמשעות בביצועים?2. חשבתי על האפשרות של להשאיר את ה-i7 אבל להוריד את הכרטיס מסך ( אולי יהיה כשדרוג בעתיד ) כי שמעתי שיש למעבדים החדשים רכיב גרפי לא רע וללוח האם שבמפרט יש תמיכה ברזולוציות גבוהות .זה מוריד משהו כמו 2000 שח מהמפרט ( הורדתי: כרטיס מסך, כוננים קשיחים וכונן אופטי)דבר נוסף, ממליצים לעבוד עם KSP? יש למישהו המלצות על מקום טוב באיזור הצפון?תודה מראש,רועי[TABLE=width: 1035][TR=class: firstl, bgcolor: #E4E4E4][TD=align: center]פריט[/TD][TD=align: center]תיאור[/TD][TD=align: center]מחיר[/TD][/TR][TR=class: specs even][TD=class: part]מעבד[/TD][TD=class: model]Intel i7-4790 3.6Ghz Tray[/TD][TD=class: price]1450 ₪[/TD][/TR][TR=class: specs odd, bgcolor: #F7F7F7][TD=class: part]פתרונות קירור למעבד[/TD][TD=class: model]Arctic Freezer 7 Pro / i11 or Scythe Katana 3/4[/TD][TD=class: price]130 ₪[/TD][/TR][TR=class: specs even][TD=class: part]לוח-אם[/TD][TD=class: model] Gigabyte GA-H97-HD3 or Asrock H97 Pro4[/TD][TD=class: price]500 ₪[/TD][/TR][TR=class: specs odd, bgcolor: #F7F7F7][TD=class: part]זכרונות[/TD][TD=class: model]G.Skill/Samsung/Hynix/Kingston/Crucial/Patriot/Transcend/Corsair/ADATA 1x8GB 1333Mhz/1600Mhz[/TD][TD=class: price]360 ₪[/TD][/TR][TR=class: specs even][TD=class: part]כונן קשיח[/TD][TD=class: model]WD/Seagate/Hitachi/Toshiba 2TB 7200RPM[/TD][TD=class: price]400 ₪[/TD][/TR][TR=class: specs odd, bgcolor: #F7F7F7][TD=class: part]כונן אופטי[/TD][TD=class: model]LG/Asus/Lite-On/Sony DVD-RW[/TD][TD=class: price]90 ₪[/TD][/TR][TR=class: specs even][TD=class: part]כרטיס מסך[/TD][TD=class: model]NVIDIA GeForce GTX660 2GB GDDR5[/TD][TD=class: price]900 ₪[/TD][/TR][TR=class: specs odd, bgcolor: #F7F7F7][TD=class: part]ספק כח[/TD][TD=class: model]Seasonic S12II-520W or FSP Raider 550W or Antec Neo-Eco 520c[/TD][TD=class: price]320 ₪[/TD][/TR][TR=class: specs even][TD=class: part]מארז[/TD][TD=class: model]Coolermaster/Antec/Fractal Design/Nzxt/Lian-Li/Lancool/Corsair[/TD][TD=class: price]350 ₪[/TD][/TR][TR=class: specs odd, bgcolor: #F7F7F7][TD=class: part]כונן SSD[/TD][TD=class: model]Crucial MX100 256GB[/TD][TD=class: price]580 ₪[/TD][/TR][TR=bgcolor: #4B4B4B][TD=class: part, align: center]סה"כ (כולל מע"מ)[/TD][TD=class: model, align: center][/TD][TD=class: price, align: center]5080 ₪[/TD][/TR][/TABLE]

נערך על-ידי hendelr
שגיאות כתיב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים