עבור לתוכן

מחפש מפרט למחשב לגיימינג בסביבות 7500

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?

בסביבות 7500, יש מצב לחריגה.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

לנצל.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

500 שקל בערך, אני יחסית גמיש, מעוניין להשקיע כמה שצריך בשביל חומרה משתלמת שתשרוד הרבה זמן.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

משחקים בעיקר, אולי בעתיד עריכת סרטים אבל זה פחות ההתמקדות.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

תדיר/כבד.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

witcher 3, league of legends, starcraft II, shadow of mordor, borderlands series... מעוניין שהמחשב יוכל להריץ (גם בעתיד הקרוב) הכל על אקסטרים.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

1920x1080 כרגע על 23אינץ'. מחפש המלצה למסך יותר טוב, משדרג בקרוב.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

בעיקרון לא, אבל אשמח מאוד לקבל המלצות להדסט לגיימינג/מקלדת/מסך (שלי 23 אינץ' חושב על לשדרג ואולי להשתמש ב2 מסכים) כל אלה לא צריכים להיות כלולים במחיר של המחשב, הם רק תוספות שאני פחות לחוץ עליהם אבל אשמח מאוד לשמוע אם יש הצעה בנוגע אליהם, כי אני מתכנן לקנות אותם בעתיד הקרוב.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

לכלול הכל.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

6, יש חשיבות שהמחשב לא יהיה רועש במיוחד.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא מתוכנן.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

יש צורך במערכת הפעלה והרכבה בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

אין העדפה, אני גר בתל-אביב עם אפשרות לאסוף את זה מהחנות שזה יוצא הכי משתלם להזמיו ממנה (אני עם אוטו).

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

מעדיף לעשות את ההזמנה הכי מהר שאפשר,מתישהו השבוע בטוח.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

אין בקשה ספציפית.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

אני לא מתכנן לשדרג את המחשב בכלל, אני מעוניין לקנות עכשיו את המחשב ושהוא ישרוד הרבה זמן ויוכל להריץ כל מה שייצא באיכות גבוהה מאוד. מאוד חשוב לי השרידות של החומרה.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

בעיקרון אני מעוניין לשמוע הצעות ומה אתם חושבים על המחשב, קניתי לפני 6 שנים מחשב ב 4,500 והוא עושה לי כבר מלא בעיות אז הגיע הזמן לשדרג. אני כרגע במצב כלכלי להשקיע במחשב מעולה ואני מאמין ש7-8 אלף יהיה מספיק בשביל הבקשות שלי, אני לא מתכנן לשים 2 GPU או אוברקלוק כלשהו. בעיקר רוצה מחשב חזק ועמיד, שלפחות בשנים הקרובות לא יהיה לו שום בעיה להריץ כל דבר באיכות גבוהה. המחשב הקודם שקניתי גם היה דרך הפורום הזה ואני מאוד מרוצה מהאיכות של האנשים והדיונים פה, אז חזרתי עם בקשה נוספת, מקווה שתוכלו לעזור לי שוב. :)

מאוד מעוניין לשמוע חוות דעת אם יש על כל נושא שהוא, אני מזמן לא הייתי בקיא בנושא של מפרטים, אז אם יש לכם הצעות על סעיף כלשהו, בבקשה תכתבו! ;)

נערך על-ידי TheLightGuy
עדכון

פורסם

ברור לי מה ענית בשאלה מס' 9 אבל ב5 לאוגוסט משיקים את את מעבדי הSkylake(גרסאות הK שמיועדות להמהרה) שהם בעצם הדור ה6 ובהמשך את שאר המעבדים ביחד עם זה יהיו לוחות עם תמיכה בDDR4 במחירים נמוכים יותר.

הנה זה בא: מעבדי ה-Skylake יושקו ב-5 באוגוסט - HWzone

skkl.jpg

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

הממ השאלה אם עדיף לחכות רק בגלל הוזלת המחירים או גם בשביל להזמין את אחד החלקים, כי SKYLAKE יוצא עוד כמעט שבועיים ואם יש כוונה להשתמש באחד החלקים האלה במפרט אז זה בטח ייקח עוד איזה שבוע שבועיים בנוסף.. לא? :undecided: אבל תודה זה באמת משהו שאני צריך לחשוב עליו.

פורסם

לדעתי עדיף לחכות מאחר ולא נשאר כ"כ הרבה זמן וחבל יהיה לקנות ולהצטער במיוחד בסכום כזה שמאפשר לך ללכת על מעבד עם מכפלה פתוחה ולוח טוב יותר כי בכל זאת אתה רוצה שהוא ישרוד הרבה זמן והמהרה רק תוסיף לביצועים בנוסף DDR3 יוחלף בDDR4.

פורסם
  • מחבר

כן אתה צודק, אני פשוט אחכה להשקה שזה עוד טיפה יותר משבוע. בינתיים שורד בלי מחשב ממש אבל סבלנות משתלמת.. אז אתה אומר לפתוח דיון אחרי ההשקה כבר?

פורסם

לדעתי אפשר פשוט להקפיץ את הדיון הזה ואם יהיו שינויים בדרישות רק תערוך את ההודעה הראשונה לפני שאתה מקפיץ.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מקפיץ את הדיון עקב יציאת מעבדי Skylake החדשים :) הקנייה של המחשב רלוונטית סוף סוף.

פורסם

ממתינים עוד קצת להתייצבות המחירים של לוחות האם החדשים וDDR4 בנוסף עוד לא ראיתי קירורים צד שלישי שתומכים ב1151 ובסוף החודש-תחילת חודש הבא אמורים לצאת עוד מעבדים(גרסאות ללא מכפלה פתוחה למקרה שלא תרצה לבצע המהרה).

נערך על-ידי rony2

פורסם
מקפיץ את הדיון עקב יציאת מעבדי Skylake החדשים :) הקנייה של המחשב רלוונטית סוף סוף.

אני גם מהממתינים :D בכל מקום אומרים שכדאי לקנות סקיילק רק בגלל המעבר ל DDR4 ועוד כל מיני עניינים כאלו ואחרים הקשורים בלוח האם. מבחינת ביצועים, הוא לא עולה על ה- i7 4790k.

השאלה היא באמת המחירים. כרגע לוחות האם והזכרונות עדין די יקרים.

פורסם

Dark_Muse בעניין הביצועים זה לא בדיוק נכון

פורסם

המחירים כבר ירדו לרמה סבירה ויש מבחר טוב של לוחות אם, למרות שבטח תצטרך לחכות כמה ימים..

גם לא חסר קירורי מעבד התומכים ב 1151.

הייתי הולך בכיוון הזה כשאפשר כמובן לחסוך על הכ. מסך:

[TABLE]

[TR]

[TD]CM8066201919901.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Intel[/TD]

[TD]CM8066201919901[/TD]

[TD]מעבדים - Intel Socket LGA1151

CM8066201919901 - Intel - i7-6700K Skylake Quad core CPU - 4 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Tray...

שלוש שנים אחריות[/TD]

[TD]₪1742/1707[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]GA-Z170-D3H.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Gigabyte[/TD]

[TD]GA-Z170-D3H[/TD]

[TD]לוחות אם - Intel LGA1151

GA-Z170-D3H - Gigabyte - Socket LGA1151 CPU - Intel Z170 chipset - Dual channel DDR4 up to 3200 MHz memory - Integrated Graphics with DVI, HDMI, VGA video outputs - 2 x PCI Express x16 slots - 8-channel audio - Gigabit LAN - ...

בקרוב - שלוש שנים אחריות[/TD]

[TD]₪727/712[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]HX426C15FBK2-16.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]HyperX[/TD]

[TD]HX426C15FBK2-16[/TD]

[TD]זכרונות - DDR4 - לנייח

HX426C15FBK2-16 - HyperX - 16 (2x8GB) 2666MHz DDR4 CL15 DIMM HyperX FURY Black Series - HX426C15FBK2/16...

אחריות לכל החיים[/TD]

[TD]₪659/646[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]GV-N980WF3-4GD.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Gigabyte[/TD]

[TD]GV-N980WF3-4GD[/TD]

[TD]כרטיסי מסך - nVidia PCIe

GV-N980WF3-4GD - Gigabyte - GeForce GTX980 GPU - 4GB 256bit GDDR5 memory - PCI-Express v3.0 interface - 2 x DVI, 3 x DisplayPort, HDMI video outputs - WINDFORCE 3X cooling system - 312mm length - GPU clock up to 1216 MHz - Memor...

שלוש שנים אחריות - מגיע עם METAL GEAR SOLID V:THE PHANTOM PAIN במתנה[/TD]

[TD]₪2532/2481[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]CT250MX200SSD1.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Crucial[/TD]

[TD]CT250MX200SSD1[/TD]

[TD]דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

CT250MX200SSD1 - Crucial - 250GB - SATA3 6GB - 2.5 inch - 7mm (with 9.5mm adapter) - 555/500 MB/s - MX200 Series...

שלוש שנים אחריות[/TD]

[TD]₪510/500[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]ST2000DM001.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Seagate[/TD]

[TD]ST2000DM001[/TD]

[TD]דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

ST2000DM001 - Seagate - 2TB - 3.5 inch -SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 - 2 platter - (ST2000DM003)...

שלוש שנים אחריות לפי תקנון יצרן[/TD]

[TD]₪379/371[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]P100.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Antec[/TD]

[TD]P100-650W[/TD]

[TD]מארזי מחשב - מארז עם ספק

P100-650W - Antec - P100 Advanced Super Mid Tower 650W - 2x USB3.0 and 2 x USB2.0 ports - 2x 5.25 inch tool-less drive bays - 7x 3.5 inch / 2.5 inch drive trays - Maximum graphics card size: 317.5 mm - Maximum CPU coole...

שנה אחריות למארז,שלוש שנות אחריות לספק[/TD]

[TD]₪701/687[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]SCMG-3100.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Scythe[/TD]

[TD]SCMG-3100[/TD]

[TD]פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

SCMG-3100 - Scythe - Scythe Mugen-3 Rev.B Multi-socket CPU Cooler - For sockets 2011/1366/1156/1155/775/AM2/AM3/FM1/FM2 - 120mm fan - 9.60 - 32.15 dBA - 300-1,600 rpm...

שישה חודשי אחריות[/TD]

[TD]₪215/211[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]GH24NS95.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]LG[/TD]

[TD]GH24NSB0[/TD]

[TD]DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

GH24NSB0 - LG - x24 DVD-RW Drive with M-DISC™ Support - Burns DVD+R/-R discs at 24x speed - SATA interface - Black (GH24NSC0)...

שנתיים אחריות[/TD]

[TD]₪80/78[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]KW9-00139.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Microsoft[/TD]

[TD]KW9-00139[/TD]

[TD]מערכות הפעלה - Windows 10

KW9-00139 - Microsoft - Windows10 Home 64-bit English - OEM - DVD...[/TD]

[TD]₪490/480[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]SERVICEFORUM.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Plonter[/TD]

[TD]SERVICEFORUM[/TD]

[TD]שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים

SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פורום הגעתם או הודיעו לנו אחרי...[/TD]

[TD]₪1/1[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

8036.00 / 7875

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

המחיר אינו כולל משלוח

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=30613

נערך על-ידי Syszone

פורסם

המחירים לא השתנו בכלל מאז היציאה.

לגבי הקירורים ממה שהבנתי מה שתמך בתושבת 1155 ייתמוך ב1151.

בתקציב שכזה הייתי הולך על ספק איכותי יותר.

אם פותח הדיון כלל לא יבצע המהרה אז הגרסה עם המכפלה הסגורה(i7 6700) תעלה כנראה בסביבות 200ש"ח פחות שזה ההבדל בערך גם למעבדי הדור הרביעי, וזה גם יאפשר ירידה בלוח האם בהתאם.

לגבי מערכת ההפעלה אם כבר מוצאים סכום שכזה בהפרש של 61/60ש"ח עדיף לקחת את גרסת הRetail שמגיעה בUSB(קישור) וכמובן כוללת זכויות העברה למחשב אחר אבל היא תיהיה זמינה רק מתחילת חודש הבא.

אפשר לחסוך את הצורב DVD ולקחת מהמחשב הקיים.

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

העניין עכשיו זה בעיקר לחכות עד שהמחירים יירדו ויתייצבו? או שעדיין קיימים עוד דברים שצריכים לצאת כמו מערכת קירור מתאימה? אה ואני מאמין שאני לא אבצע המהרה כלל אז..

יש לך אולי הצעה למפרט? או שממש קריטי לשרוד עד תחילת ספטמבר :undecided::please:

תודה על העזרה :rolleyes:

פורסם

מאחר ולא תבצע המהרה כלל אז עדיף לחכות למעבדים הנוספים שלא מיועדים להמהרה שיצאו ב30 לאוגוסט - 5 לספטמבר וזה יוזיל לך את העלות.

לגבי הקירורים ציינתי קודם מה שהתאים לתושבת של דור רביעי מתאים גם לתושבת של דור שישי.

בעניין מערכת ההפעלה עדיף לך לקחת את גרסת הRetail בגלל שההפרש נמוך יותר כך בעתיד תמיד תוכל להעביר את מערכת ההפעלה למחשב אחר אבל שוב הגרסה הזאת תיהיה זמינה רק בתחילת חודש הבא, את גרסת הOEM לא תוכל להעביר למחשב אחר בעתיד.

המפרט שהוצע לך הוא טוב אבל למשל אצל StartPC במחיר דומה אפשר לקחת כמה חלקים עדיפים.

מארז קצת יותר עדיף שיהיה נוח יותר לניקוי בגלל שהמסנן התחתון(מכסה את כל תחתית המארז ולא רק את החלק האחורי) ניתן להוצאה מהחלק הקדמי ככה שאין צורך לנתק כבלים או במקרה שהמחשב נמצא במקום קצת צפוף, בעוד שבמארזים ישנים יותר המסנן מכסה יותר את החלק האחורי וגם רק משם ניתן לשלוף אותו ככה שבמקרים שיש צורך להוציא לרגע כדי לנקות זה לא הולך להיות נוח אם המיקום של המארז צפוף.

ספק עדיף בתקן 80+ Silver עם 5 שנות אחריות.

קירור למעבד בגרסה חדשה יותר(Scythe Mugen 4) ובמחיר דומה.

אגב גם להם יש סניף בת"א.

מעבד: 1690 ₪ - * חדש במלאי * - Quad Core i7 6700K Skylake 4.0Ghz S1151

לוח אם: 710 ₪ - * חדש במלאי * - Gigabyte GA-Z170-D3H S1151

זכרון: 390 ₪ - * מבצע * - 8G Crucial Ballistix Sport DDR4 2400Mhz. כמות: 2

כרטיס מסך: 2429 ₪ - * מבצע עם משחק * - GeForce Gigabyte GTX980 WF3 OC 1178Mhz 4GB DDR5 + MGSV

דיסק קשיח: 449 ₪ - * מבצע * - SSD Crucial BX100 250GB MLC SATA III

דיסק קשיח: 269 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE

באנדל (מארז + ספק): 860 ₪ - * מבצע * - Fractal Design R5 Black + FSP Raider 650W 80+ Silver BUNDLE

קירור אוויר למעבד: 210 ₪ - Scythe Mugen 4

מחיר סופי: למזומן 7482 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 7631 ₪

*את מערכת ההפעלה בגרסה הRetail אפשר לקנות מPlonter וזה ייצא 8021ש"ח אחרי הנחת מזומן.

שוב אתה לא מבצע המהרה זה יהיה בזבוז כי עם מעבד ללא מכפלה פתוחה ולוח שלא מאפשר המהרה וירידה בקירור אפשר לחסוך עוד כמה מאות שקלים.

נערך על-ידי rony2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים