פורסם 2004 במרץ 3121 שנים dude אני חי באתמול..........הייתי בטוח היום ה-30......סורי כולם.....-----------ד"א-עוד הערה על עדי ואני אומר ליורם ואיריס לדפוק על הרצפה מעל החדר שלך כל הלילה!!! :cwm23:
פורסם 2004 במרץ 3121 שנים דן ! תהנה שם כמה שיותר ! תראה להם ממה, אהמ, אתה עשוי !ושוב, אל תשכח לסגור תאור אחריך, כי האתר נסגר...
פורסם 2004 במרץ 3121 שנים דן הוא איש ציבור,אין למכי"ם שום מושג מי הטירון המושתן שיפול להם ישר מהאוטובוס.אין להם מושג מי המנוע והאגדה סביב האתר שלנו.
פורסם 2004 במרץ 3121 שנים לא אל תלך.. אני לא רוצה לסגור את HWzone רק בגללך.. נו!!!! בבקשה?? :-* חבוב, אתה The Man, אתה יודע זאת נכון? צבא?? קטן עליך!!!! 8) תמיד נזכור אותך לטובה מיני שלנו, ואתה תמיד מוזמן לחזור בסופשי שבוע ולעדכן קצת את החדשות.. ;D אוף אני אתגעגע.. :'( תשתדל לפחות להגיע למפגש -ב'סיידר? ונסגור הודעה זאת ב-Dan Says Good! כדי לשמור על המצב רוח הטוב..
פורסם 2004 במרץ 3121 שנים גיוס קל ונעים יא פיצי. ואל תתן לאנשים הגדולים והרעים לצחוק לך על הגודל, זה לא מה שקובע ;D :-*Hurry Back!
פורסם 2004 באפריל 221 שנים מזל טוב בהתחלה חשבתי שאתה צוחק איתי שאמרת שלא תגיע למפגש יש אפשרות לקבל ג' כבר בימים הראשונים? :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.