עבור לתוכן

לאחר ניוד חבילת אינטרנט של ה"שוק הסיטונאי" מי אחראי לעדכן את החברה שעזבתי

Featured Replies

פורסם

במסגרת השוק הסיטונאי בצעתי ניוד. אני לא כותב מאיזה חברה אל איזה חברה ומי שירצה לדעת יוכל לפנות אלי בפרטי בשאלה לגבי זה. ההיתי בטוח שהחברה אליה אני מתייד אחראית להודיע לחברה ממני התניידתי ובזה יעצר המינוי שלי אצלה. לאחר שראיתי שהחיוב של החברה ממנה התניידתי גדול מדי צלצלתי לברר ונאמר לי שאני מופיע כלקוח שלהם ובאחריותי היה לידע אותם על הפסקת המינוי. טלפנתי לחברה אליה התניידתי והם אמרו בטלפון שזה לא אמור להיות כך. אשמח לקבל מענה מה אמור להיות התהליך והאם יש לי הצדקה לבקש זיכוי וממי.

פורסם

החברה אליה עברת אמורה לדאוג לניתוק שלך מהחברה הקודמת.

לא עשיתי ניוד לחברה אחרת עדיין, בדיוק מהסיבה הזאת שאני לא סומך על שום חברה לנתק אותי מחברה אחרת.. ואין לי כוח להתעסק עם השטויות האלה .

התקשורת בין החברות בטוח לא חלקה. אני בטוח שהחברה הקודמת מערימה קשיים בניתוק, ומן הצד השני, כמה מאמץ אתה חושב שהחברה הנוכחית תשקיע בכדי לנתק אותך. מבחינתם העיקר שעברת אליהם.

לגבי הזיכוי, אני חושב שהחברה הנוכחית אשמה יותר בחיוב הכפול מאשר הקודמת, אבל צריך לברר לעומק מדוע ניכשל הניתוק, מתי ואם בכלל נמסרה הודעה לניתוק וכו'.

פורסם

רק צריך לשים לב לסעיף הכי משמעותי לדעתי בתקנון של נתק:

הנך מצהיר ומסכים כי המידע שהנך מעלה או מפרסם באתר אינו סודי ואתה נותן בזאת לאתר נתק הרשאה לאגור את המידע לצרכים מסחריים. ברור לך, כי שימוש במידע זה כולל איסופו לצרכים שיווקיים, לצורך הקמת מועדון לקוחות, ניתוח, פילוח, ושיווק ישיר. מידע לאיסוף ע"י נתק - לרבות אופן גלישתך באתר וחווית המשתמש.

אתר נתק שומר לעצמו את הזכות להעביר את המידע לצדדים שלישיים מסחריים.

פחות בא לי לקבל ספאם בדוא"ל ובטח שלא עוד שיחות טלפון מעצבנות, מספיק לי היחידה להכוונת חיילים משוחררים\פלאפון\הראל וכל השאר...

פורסם

למה אתה מתכוון כשאתה כותב החברה שממנה התניידת? חברת הספק או חברת התשתית?

עד כמה שאני יודע - האחריות לניתוק מהתשתית היא של החברה החדשה והניתוק מחברת הספק היא באחריות הלקוח.

זה מה שהיה במקרה שלי, וזו גם התשובה שקיבלתי מהנציגים אליהם פניתי כשבררתי את הפרטים לפני המעבר (ועשיתי בירור מול שתי חברות שונות לפני שהחלטתי על מי ללכת, כך שתי חברות אמרו לי שבאחריותי להתנתק מהספק ואילו באחריותם לנתק אותי מהתשתית).

שורה תחתונה:

אם הכוונה שלך שהחברה ממנה התניידת היא חברת הספק - אז כנראה שהיא צודקת ואתה לא.

אם הכוונה שלך שהחברה ממנה התניידת היא חברת התשתית - אז כנראה הצדק הוא איתך ולא איתה.

אגב - לגבי אתר נתק - אני לא הייתי תולה את יהבי בו. במידה והם עושים פאשלה ולא מתנתקים אותך, אין לך למי לבוא בטענות. זו חברה צד שלישי שאין לה שום מחוייבות כלפיך. וגם אם הם עשו את עבודתם והחברה ממנה התנתקת לא ניתקה אותך בפועל, לא יהיה לך למי לבוא בטענות כי החברה ממנה התנתקת תמיד תוכל לטעון שהיא לא קיבלה שום דבר מ- "נתק" ועכשיו לך תוכיח שהיא כן קיבלה...

פורסם

לרגע התבלבלתי וחשבתי שנכנסתי לדיון משנת 2005.

לא מתניידים מהפחד שלא יתנקו אותכם מהחברה הישנה? לא סומכים על אתר נתק?

אתם רציניים תגידו?

פותח הדיון - עברת לחברה אחרת בקו הסלולאר אך כנראה שהיית מנוי לשירותים נוספים (ביטוח, מכשירים, שירותי תוכן וכו...) שלא קשורים לקו הסלולאר ועליהם אתה ממשיך לשלם.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הוא נייד את האינטרנט שלו,לא את הפלאפון.

לפותח הדיון - מתניידים לחברה אחרת ואז מתקשרים ומקליטים שיחה עם החברה הקודמת בבקשה לניתוק ומבקשים גם מספר פניה וזהו.

למה ליצור מזה משהו מפחיד ומטורף כשזה לא

פורסם

אנטי-פסטו - תתפלא, אך היו דברים מעולם. אתר נתק שייך לחברה צד שלישי. אין לו שום התחייבות כלפיך הצרכן. אם לא יעשה את עבודתו נאמנה, מבחינה משפטית אין לך למי לבוא בטענה. אתה מוזמן לבדוק את הנושא.

אתה רוצה להתנתק מהחברה שבה אתה נמצא? תתקשר אליה ותתנתק. זה אמנם יהיה טיפטיפה יותר קשה מלהתשמש באתר נתק, אבל יהיה שווה לך את השקט הנפשי. וכמו ש- genia ציין, להקליט את השיחה זה משהו שתמיד רצוי לעשות (ואולי אפשר להגדיר כחובה).

זה קל לזלזל באמירות של אנשים אחרים. באמת. החוכמה היא לתת תשובה טובה ובדוקה ולא להיכנס ולכתוב משפטים מזלזלים תוך כדי הטעיית הקוראים. אתה רוצה להסתמך על אתר נתק - זכותך. אתה חושב שהם עושים עבודה טובה - זכותך. אבל אתה לא יכול להפוך את דעתך האישית לגבי אתר נתק (והיא עדיין אישית. וכן, אני מכבד אותה וכבודה במקומה מונח) לעובדה. אני כתבתי עובדה. אתה כתבת דעה. זה ההבדל בין התשובות שלנו (םרט לעובדה שאתה זלזלת בשלי ואני לא זלזלתי כלל בשלך...).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים