פורסם 2015 ביולי 810 שנים asus ux305 מצהירים על 10 שעות סוללה בפועל בביקורות מדברים יותר על כיוון של 8\9 בשימוש סביר. גלישה ועריכת מסמכים. שים לב שהמעבד יחסית חלש ולא מתאים לשימושים טובעניים.
פורסם 2015 ביולי 1010 שנים פותח הדיון - זמן סוללה ארוך מושג או בעזרת סוללה גדולה או בעזרת שימוש נמוך במשאבים (שבתורו מתורגם לביצועים נחותים) או בשילוב של שניהם - כמובן שישנם את המחשבים האלה שהם מאוד יקרים ומציעים זמן סוללה ארוך ללא הקרבה בביצועים\משקל (שוק גבוהה)לרב - זמן סוללה של 4 שעות הוא די והותר לתסריט של שימוש סביר (מתי קרה לך שבמשך 4 שעות לא היית ליד שטקר פנוי)ולכן אני לא רואה סיבה אמיתית (לרב) להקריב במשקל\ביצועים\מחיראז תעריך שוב את השימוש שלך במחשבבהצלחה,גבריאל
פורסם 2015 ביולי 1010 שנים הנה רשימה של מחשבים עם זמן של לפחות 9 שעות בפועל.http://www.notebookcheck.net/Laptop-Search.8223.0.html?&manufacturer=&model=〈=2&gpu=&gpu_class=&cpu=&cpu_generation=&inch=&screen_resolution=&screen_glossy=&class=&rating=&reviewcount=&dr_workmanship=&dr_display=&dr_emissions=&dr_ergonomy=&dr_performance=&dr_mobility=&age=&weight=&price=&min_price=&ram=4&battery_capacity=30&hdd_size=60&hdd_type=&lan_type=&wlan_type=&brightness_center=&loudness_min=&loudness_load=&battery_wlan=540&os_type=1&tag_type=&nbcReviews=&orderby=0
פורסם 2015 ביולי 1010 שנים ^^אני לא חושב שזה רעיון טוב - סוללות נטענות מתבלות גם ללא שימוש בהן (תחשוב על זה שלסוללות יש תפוגה ו-decay) זה אולי רעיון טוב בסמארטפוני וכאלה אבל לגבי מחשב נייד זה נראה לי סתם להיסחב
פורסם 2015 ביולי 1010 שנים זה יקרה לו גם ככה.וסביר להניח שסוללה שמחזיקה 9 שעות ומעלה (!), תעלה כמו שתיים שמחזיקות זמן רגיל.גם העלות של הנייד עצמו תהיה גבוהה יחסית לרגיל..סתם זרקתי רעיון לחלל החדר ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.