פורסם 2015 ביולי 210 שנים כל החלקים הגיעו המחשב רץ מדהים , הנה כמה תמונות המעבד עומד על 4.7GHZ 1.30V - יציב , טמפרטורות מדהימות , הופתעתי בטירוף מהNOCTUA בנוסף אני אעשה בימים הקרובים OC לכרטיס מסך ואפרסם תוצאות של FIRESTRIKE TEST
פורסם 2015 ביולי 210 שנים מחבר תודה רבה לכולםלגבי מחיר ומאיפה קניתי , זה נקנה מכמה מקומות שונים , המחיר הסופי הוא 13K פלוס\מינוס.לצערי עוד לא יצא לי לשחק THEWITCHER3 שבשבילו המערכת נבנתה , מקווה לחרוש עליו בשישי שבת . עם Hairworks ON ! המסך הגיע עם פיקסל שרוף , נלקח לחברה ויום אחרי זה הוחלף בחדש שעובד פצצה ללא פיקסלים + Backlight bleeding חייב לציין שבהתחלה חששתי מהרזולוציה והגודל , אבל המסך הזה פשוט מדהים , אין דברים כאלו , השתמשתי בפרופיל מTFTCENTRAL .בנוסף המסך הגיע עם קוד משחק לASSASSINS CREED UNITY סתם נחמד כזה.לגבי המעבד , הופתעתי מאוד מהטמפרטורות של ה4790K/NOCTUA NH-D15 , לא רק שהמחשב שקט גם בבדיקות המאמץ , הגעתי ל4.7GHZ על 1.30VV טמפרטרות מעולות לפי הטמפרטרות אני יוכל בכיף לנסות להגיע ל4.9 אבל לצערי המעבד לא מצליח להגיע ל4.8 , גם אם אני על 1.40V , כנראה שמדובר ב"CPU LOTTERY " ואני צריך להגיד תודה על ה4.7 שעובד מדהים.בנוסף הכרטיס מסך חיה רעה , עוד לא יצא לי להתעסק איתו אבל הוא הביא לי בFIRESTRIKE NORMAL כמעט 16אלף מה שנקרא "מחוץ לקופסא".מארז שקט למרות שיש לי שם סה''כ 10 מאווררים סה''כ! , מאוד מרוצה מהמארז !
פורסם 2015 ביולי 210 שנים מחבר אחלה מחשב! תהנה דרך אגב, אני רואה נכון ויש לך שם ספק של 1000w? קצת נסחפת חח כן זה הCoolermaster V Series 1000W יכול להיות שאחרי שאני אאזן את מצבי הכספי ארכוש 980TI נוסף , לא בטוח , תלוי בביצועים. בכל מקרה OC למעבד , OC לכרטיס מסך , הזכרונות 1.65V אמרתי לא ניקח סיכון וניתן למערכת מה שנקרא "אוויר לנשימה" + נכסה את עצמי בנושא הSLI אם באמת וארצה בעתיד...
פורסם 2015 ביולי 210 שנים מחבר מחשב מטורף שיביא לך הנאה צרופה במשקים, תהנה. תודה ! בדיוק עכשיו עובד עם EVGA PRECISION X16 מנסה למצוא OC יציב לכרטיס מסך !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.