עבור לתוכן

מפרט מחשב לאודיו מקצועי וגיימינג סביב 6,000

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

תודה מראש, הערות בסוף.

1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 6,000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להתקרב לכיוון ה7,000 אך אעדיף לא לחרוג מכך.

2. מה שימושי המחשב? אודיו מקצועי (פרנסה) וגיימינג:

א) המחשב הולך להריץ על בסיס קבוע את תוכנות Pro Tools 11 ו Ableton Live לעריכות ולמיקסים.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Far Cry 4, GTA5, ומשחקים מאוד גרפיים בכללי. צריך להיות תואם קדימה.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): שני מסכי 1920x1080 דרך DVI בגודל 23.5.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 - אך לשים לב להערות.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בתוכנות או הרכבה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור תל אביב/מרכז הארץ, אך גמיש.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשאיפה בשבוע הקרוב.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כרטיס FireWire עם שבב של Texas Instruments אפילו אם הוא נרכש מחנות אחרת. במידה ולא, שיהיה מובנה בלוח האם.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

1. מכיוון שהמחשב בעיקרו הוא מחשב אודיו, חשוב לי בעיקר שיהיה מעבד חזק, הרבה RAM (16 עם מקום לשדרוג) וכונן SSD טוב.

2. בכל מה שקשור לרעש של המחשב, אני קצת חושש מקירור מים (אולי לשווא) אך אם זה מומלץ לטעמכם לא הייתי פוסל הצעה כזו.

כך או כך, גם אם לא מושתק לגמרי, המחשב לא יכול להיות רועש מדי. צריך שיהיה מארז טוב עם אוורור טוב לקיץ הישראלי הארור.

3. לגבי כל מה שקשור לגיימינג, אני צריך שהמחשב יהיה מסוגל להריץ את המשחקים מהשורה הראשונה. זה נראה לי מדבר בעד עצמו.

4. במידה ויש שדרוג שלטעמכם ייתן שיפור משמעותי תמורת עליה בתקציב, אשמח לשמוע עליו בנפרד להצעה.

תודה אלופים. מעריך את זה מאוד מאוד!

-אביב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים