עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מפרט גיימינג (בלי ציוד היקפי) עד כ-3500 ש"ח. בנוסף מפרט לבדיקה

Featured Replies

פורסם

שלום,

מחפש לקנות מחשב נייח למטרות גיימינג. הכי חשוב לי תמורה ביחס למחיר. דגמים, מראה חיצוני או מותגים לא חשובים לי כל כך.

אני רוצה לקנות גם כונן קשיח רגיל וגם כונן SSD עבור מערכת ההפעלה, משחקים ותוכנות. ראיתי בהרבה מקומות שמתעלמים לגמרי מכונני SSD ולא מכניסים אותם למפרטים, אשמח לדעת מה הסיבה לכך?

מצורף מפרט לדוגמא מstartpc שנראה לי בכיוון.

logo-dark.png

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

אודים | חיפה | חדרה | תל-אביב | קריית מלאכי

מעבד: 889 ₪ - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150

לוח אם: 310 ₪ - * מבצע * - Asus B85M-G (4xDDR3 + Front USB3) S1150

זכרון: 290 ₪ - * מבצע עד ה 14.7 * - 8GB Crucial Ballistix Sport DDR3 1600Mhz CL9

כרטיס מסך: 1649 ₪ - * מבצע עד ה 14.7 * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 1051Mhz 4G DDR5

דיסק קשיח: 259 ₪ - * מבצע עד 14.7 * - SSD SanDisk 128G X300 SATA III

דיסק קשיח: 279 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

באנדל (מארז + ספק): 359 ₪ - * מבצע * - Antec 4000B USB3 + Antec 500W BUNDLE

קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2

מחיר סופי: 4084 ₪ למזומן

4165 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

+35 ש"ח משלוח (כנראה)

עדכון: קיבלתי הצעת מחיר מתחרה מ TMS:

logobw.gif

Intel Core i5 4440 / 1150 Tray

Arctic Alpine 11 Rev 2 - SI bulk (MOQ 40pc Carton)

Asus B85M-G

IPPON case Gaming Beast Black (add 2X KMEX120BB)

KMEX Case Fan 120mm 1200rpm dual ball bearing X2

FSP Hyper 500W Active PFC 85+

Seagate 1.0TB 7200 64MB SATA 3

SanDisk SSD 128GB X300 2.5" SATA3

DDR 3 4G/1600 Hynix X2

כרטיס מסך GTX970 (כנראה של ג'יגהבייט, לא נמסר הדגם עדיין)

+הרכבה ומשלוח

סה"כ ב 4109 ש"ח

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אלא אם יש משהו שקול ביותר זול.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות בודדים, אבל לא רצוי.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, תוכנות תיב"ם.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים ותכני HD - כבד

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? כנראה witcher 3 אבל לא מחפש למשחק ספציפי (מה שירוץ ירוץ)

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1920X1080 מסך 23"

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכונן אופטי, תוכנות, ציוד היקפי. המינימום שיעבוד טוב.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 (רעש לא חשוב לי, אבל לא מנוע סילון.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתכנן בכלל, עדיפות למפרט שלא דורש OC על ידי כדי להיות טוב.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול תוכנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? גר בקריות, שמעתי דברים טובים על startpc ו TMS. בגדול או קרוב לבית או שליח עד הבית כשיש תקלות.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? היום/מחר/מחרתיים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? אין משהו ספציפי

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתכנן. עדיף מחשב שישרוד זמן בלי שום שדרוג.

TL;DR - האם אחד מהמפרטים עדיף? האם יש רכיב במפרט שמומלץ לא לקנות ולחפש משהו חלופי?

עריכה אחרונה: קניתי היום את המפרט הבא

logobw.gif

Intel Core i5 4460 / 1150 Tray

Arctic Freezer 7 Pro Rev 2

Asus B85M-G

FSP Hyper 600W Active PFC 85+

DDR 3 8G/1600 Hynix

Gigabyte GTX970 GV-N970WF3-4GD Retail

+הרכבה ומשלוח

סה"כ ב 4000 ש"ח מזומן מTMS.

תודה רבה רבה לעונים!

נערך על-ידי roadkill16
נקנה המחשב!

פורסם

אוקיי קודם כל המונח "מה שירוץ ירוץ" הוא די אדיוטי משום שכאשר אתה "מריץ" משחק יכול להיות שאתה מריץ אותו על ההגדרות הכי גבוהות ואז הוא לא "רץ" טוב או שאתה מריץ אותו על ההגדרות הכי נמוכות ובקושי מנצל את החומרה שלך לכן אני ממליץ להריץ תוכנה בשם FRAPS ולשנות את ההגדרות עד שאתה משיג 60 FPS יציב בכל מקרה ממולץ בחום לשנות ל970 ובנוגע למפרטים אני הייתי לוקח את הזה של start אך אתן לוותיקים להחליט בכל מקרה תיקח סטיק 1 של 8

פורסם
  • מחבר

הכוונה שלי ב"מה שירוץ ירוץ" הייתה שאין לי התחשבות במשחקים שכרגע קיימים בשוק. לדוגמא אם יש משחק ספציפי שבשבילו צריך לשדרג משהו כדי שיהיה "שחיק" באיכות גבוהה, אז זה לא מעניין אותי ולא משפיע על המפרט שאני בונה.

בקשר לכרטיס מסך, כמובן שתמיד עדיף יותר טוב. אבל מה שמעניין אותי יותר זה יחס עלות לתועלת. לדוגמא אם 970 יותר טוב מ960 ב 30%, אבל יקר ממנו ב 70%, אז אני לא רוצה לשדרג. מקרה הפוך שלדוגמא 970 יותר טוב ב 50% ויקר ב 40% אז אני כן רוצה לקנות.

מבחינת RAM, דווקא ממה שאני יודע, משום שיש Dual channel memory architecture אז דווקא מקבלים ביצועים טובים יותר עם 2 סטיקים של 4GB במהירות של 1600 מאשר אחד. ומשום שיש 4 סלוטים אז תמיד גם אפשר להוסיף עוד אם ארצה בעתיד לשדרג (ואני לא מתכנן לשדרג בקרוב אם בכלל).

ובנוסף, מה הסיבה שאתה מעדיף את של StartPC, דווקא ממה שראיתי המפרטים די שקולים, האם פספסתי משהו?

עקרונית חוץ מהעיניין של בחירת כרטיס מסך, מה שמעניין אותי שאני לא בטעות אעשה צוואר בקבוק, או נגיד אקח קצת מדי הספק בספק, או מארז קטן מידי, או אבחר חלק מסדרה לא טובה. זה אשמח לדעת מאוד אם הדגמים שבחרתי הם "לא בעייתיים".

תודה מראש

דניאל

נערך על-ידי roadkill16

פורסם

1) אוקיי אז אתה קונה מחשב גיימינג חזק ולא אכפת לך ממשחקים חדשים, מעניין.... 2) ה970 טוב יותר מה960 בכ54% ועולה רק 400 ש"ח יותר 3) העניין של ה

Dual channel כבר פסה אין לזה שום השפעה 4) לא שראיתי משהו מיוחד לכן אמרתי תחכה לוותיקים

:)

- - - תגובה אוחדה: - - -

שחכתי לומר ברוך הבא לפורום :)

נערך על-ידי yoel12

פורסם
  • מחבר

אכפת לי ממשחקים חדשים בכללי, לא משהו ספציפי.

מאיפה מצאת את הנתון ש970 טוב יותר מ960 ב 54%? אני מחפש בנרות ומוצא רק נתונים סותרים או בערך 40 פרמטרים שונים להשוואה ביניהם שאני לא יודע מה ביניהם החשוב באמת.

וגם האם אתה יכול לתת לינק ל970 זול (או שאולי אתה הסתכלת על 960 ממש יקר? xD) משום שהמחירים שאני ראיתי הם בערך 1000 שקל ל960, ו 1700 שקל ל970. שזה 70% עלות ביחס ל54% תועלת שזה לא משהו (אני חושב).

ומה עם 280X ו 290? אני קראתי בהרבה מקומות ש280X יותר טוב בכ-20% מ 960, וש290 כמעט חזק כמו 970 (עם הבדל של איזה 5 פריימים פה ושם), בנוסף קראתי כמה תגובות בפורום הזה שבארץ 960/970 לא משתלמים ועדיף ללכת על 280X/290, יש למישהו משהו להוסיף על זה? כי לא הצלחתי לאשר שום דבר מזה עם נתונים :(

נ.ב., אני די וותיק פה (מבחינת תאריך הצטרפות, לא מבחינת כמות הודעות), ופשוט לא זוכר כבר את הסיסמא שלי, והמייל הישן שאיתו הצטרפתי כבר מזמן מת xD, אבל תודה בכל זאת! :)

פורסם
  • מחבר

בסוף אני חושב שאני די סגור על המפרט הבא:

logobw.gif

Intel Core i5 4460 / 1150 Tray

Arctic Alpine 11 Rev 2 - SI bulk (MOQ 40pc Carton)

Asus B85M-G

FSP Hyper 600W Active PFC 85+

DDR 3 8G/1600 Hynix

Gigabyte GTX970 GV-N970WF3-4GD Retail

+הרכבה ומשלוח

סה"כ ב 3930 ש"ח (מזומן/העברה בנקאית) מTMS.

ממש ממש יעזור לי אם אנשים יגיבו אפילו מילה אחת אם נראה להם סבבה או אם הם רואים בעיה בבחירת הרכיבים. מבחינתי 20 הודעות של "סבבה" וזהו - זה הכי טוב :)

תודה אנשים!

נ.ב.

בתור שחקן LOL אני פשוט לא מצליח לרשום TMS בלי קודם לרשום TSM ואז למחוק ולשנות xD

נערך על-ידי roadkill16

פורסם

מפרט מעולה

גם TMS היא אחלה חברה :)

פורסם
  • מחבר

תודה תודה שענית!

כבר התייאשתי שאני לא אקבל אישרור מאנשים =(

אשמח לקבל תגובות מאנשים נוספים כי אני מתכנן לקנות מחר או ביום ראשון.

שוב תודה!

פורסם

בכיף שמחתי לעזור :)

במידה ואתה רוצה לדעת מאיפה הידע שלי אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי ואגיד לך

פורסם

נראה טוב, אני מציע שתקח קירור יעיל יותר למעבד כמו freezer 7 של arctic, ובמיוחד כשמדובר במחשב גיימינג.

פורסם
נראה טוב, אני מציע שתקח קירור יעיל יותר למעבד כמו freezer 7 של arctic, ובמיוחד כשמדובר במחשב גיימינג.

מסכים

אבל במידה ואין תקציב המאוורר הזה גם יהיה לחלוטין בסדר

הוא יגיע לטמפרטורה גובה יותר וגם בכך יותר יסתובב ויגרום ליותר רעש

אבל בביצועים לא יהיה הבדל

אבל מה שכן זה מומלץ

פורסם
  • מחבר
בכיף שמחתי לעזור :)

במידה ואתה רוצה לדעת מאיפה הידע שלי אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי ואגיד לך

אחרי שרשמת את זה, הסתכלתי על המפרט שלך ודי הבנתי xD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.