עבור לתוכן

צריך מפרט למחשב ב-4200 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 שקלים.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכול.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, בעיקר.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim, cs:go אם אפשר גם witcher 3 בתקציב הזה אז גם זה.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מספיק בשביל להריץ את המשחקים האלה חלק באיכות סבירה.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך ורמקולים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לנו D-LINK מהמחשב הישן של אח שלי, אם זה עוזר במשהו.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? בערך 3, כל עוד הוא לא רועש מדי זה לא משנה.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן אוברקלוק.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה צריך, אופיס לא. באופן עקרוני אני מעדיף בהרבה WINDOWS 7 על 8 אבל בקרוב ייצא WINDOWS 10 בחינם לשתי הגרסאות אז לא נראה לי שזה קריטי. אם החנות יכולה להרכיב את זה בעצמה, אני מעדיף את זה, אני לא ממש יודע לבנות מחשבים.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני גר בתל אביב אבל לא ממש משנה לי אם יש משלוחים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? ברגע שיהיה לי מפרט.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא ממש.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא נראה לי.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: בחרתי את רזולוציית המסך שנראית לי הכי עדיפה אבל אין לי מסך בכל מקרה אז אם אתם חושבים שיש אופציה אחרת אין לי בעיה.

פורסם

שלום :)

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪950

קירור למעבד:

בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2

כמות: 1 - מחיר: ₪43

לוח אם:

Asus B85M-G for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪301

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider

כמות: 1 - מחיר: ₪520

זיכרון:

בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600

כמות: 1 - מחיר: ₪289

כרטיס מסך:

Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost

כמות: 1 - מחיר: ₪749

קשיח למחשב שולחני:

WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter

כמות: 1 - מחיר: ₪270

קשיח למחשב שולחני:

SanDisk SSD X300 128GB

כמות: 1 - מחיר: ₪275

כונן אופטי:

LG DVDRW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪104

מסך:

Acer 23" LED IPS V236HLBD 6ms DVI

כמות: 1 - מחיר: ₪684

תוכנות:

Windows 8.1 Premium Hebrew 64bit - בקניית מחשב בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪417

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4602

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4510 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/bxc3zmh2

תוספת רמקולים:

http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=12769&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

סה"כ 4700 ש"ח.

מערכת חביבה, מאוזנת ואיכותית.

המסך איכותי גם הוא, בעל פאנל IPS (זוויות צפייה רחבות), והרמקולים הטובים ביותר שהתקציב מאפשר (משתלמים, אגב)

ניתן לוותר על הכונן האופטי אם תבחר בכך.

כלול כונן SSD להאצה כללית בביצועי המחשב

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה רבה על הרכבת המפרט. יש לי רק כמה שאלות.

1. האם המסך יתאים לגיימינג? ראיתי שיש לו זמן תגובה 6ms, זה לא נחשב הרבה כשמשחקים? ראיתי את המסך הזה: http://www.tms.co.il/product/12827, הוא קטן יותר ממה שהצעת לי אבל זה לא מאוד מפריע לי, אולי כדאי לשים אותו?

2. הקירור למחשב מספיק חזק? אני שואל כי הוא יחסית זול ואני לא רוצה שהמחשב שלי יתחמם מדי או משהו.

3. המחשב הזה יוכל להריץ משחקים עדכניים יחסית במהירות טובה על איכות סבירה? ראיתי שהמעבד וכרטיס המסך נמצאים מתחת להגדרות המומלצות של Witcher 3 אבל מעל להגדרות המינימליות, זה אומר שהמחשב יוכל להריץ את זה על איכות בינונית, למשל?

תודה מראש על העזרה :).

פורסם
קודם כל, תודה רבה על הרכבת המפרט. יש לי רק כמה שאלות.

1. האם המסך יתאים לגיימינג? ראיתי שיש לו זמן תגובה 6ms, זה לא נחשב הרבה כשמשחקים?

2. הקירור למחשב מספיק חזק? אני שואל כי הוא יחסית זול ואני לא רוצה שהמחשב שלי יתחמם מדי או משהו.

3. המחשב הזה יוכל להריץ משחקים עדכניים יחסית במהירות טובה על איכות סבירה? ראיתי שהמעבד וכרטיס המסך נמצאים מתחת להגדרות המומלצות של Witcher 3 אבל מעל להגדרות המינימליות, זה אומר שהמחשב יוכל להריץ את זה על איכות בינונית, למשל?

תודה מראש על העזרה :).

1. המסך יתאים מאוד לגיימינג. 6ms כלל לא נחשב הרבה, והדבר החשוב הוא איכות המסך, והפאנל עליו הוא מבוסס - IPS

2. אבי משתמש בקירור זהה במחשבו. שקט ויעשה את העבודה. הוא לא טוב לOC, אך גם ככה אין כוונה לבצע זאת במחשב הנוכחי

3. המחשב יוכל להריץ משחקין חדשים על איכות סבירה ואף יותר מכך. גם במשחק Witcher 3, ה7950 מקביל לGTX760, והמעבד עצמו אינו רע בכלל.

לדעתי תוכל להריץ על הגדרות בינוניות-גבוהות, אם לא יותר.

תתחדש!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המהירה, אני כנראה אזמין את המחשב בזמן הקרוב.

פורסם

מעולה!

שים לב, במידה ויש קרוב משפחה שקשור להסתדרות המורים, תוכל לרכוש דרכו את מערכת ההפעלה ב60 שח בלבד

http://www.hotam-ovdim.k12.il/

פורסם
  • מחבר

אני אברר בנושא.

אגב, עברתי על המפרט עם חבר שלי, והוא אמר שכרטיס המסך, שעם 3GB כנראה מקריב יעילות בשביל זיכרון לכרטיס, ואם אני אקח כרטיס 2 ג'יגה במחיר הזה זה יהיה לי עדיף. אתה חושב שבאמת כדאי לי לקחת אחד אחר או להישאר עם מה שהצעת?

חוץ מזה, החלקים הגדולים (בעיקר המארז) באים עם קירור משלהם? כי אם לא אולי אני אצטרך מאוורר גדול יותר.

אני מצטער על הטרחה, אבל זו תהיה הפעם הראשונה שיהיה לי מחשב משלי ואני רוצה לוודא שאני מרוויח את המקסימום מהתקציב :).

פורסם

בנושא הכרטיס מסך: אני מכיר את הנושא שחברך מדבר עליו. בכרטיסים זולים יותר (לדוגמא, GT640) לפעמים קורה מצב בו מכפילים את נפח הזכרון למרות שהכרטיס אינו יכול לממש את הפוטנציאל עקב ליבה חלשה.

פה זה לא המקרה, והכרטיס מנצל בהרמוניה את כמות הזכרון ושומר על יעילות גבוהה. שמור על הכרטיס הנוכחי

המארז מגיע (על פי הבנתי) עם מאוורר קדמי בודד (120mm)

יכול להיות שתרצה (ויהיה כדאי) להוסיף מאוורר בחלקו העליון של המארז.

עוד אופציה - לקחת שילוב יקר ב100 ש"ח (הכולל 2 מאווררים) אשר מתאפיין במארז מושקט (דפנות מרופדות) של NZXT

http://www.tms.co.il/product/13508

ממליץ עליו, במידה ויש לך את התוספת התקציבית.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה על התשובה בקשר לכרטיס המסך.

כדי לעשות את מה שהצעת עם הקירור, כשאני לוחץ על הקישור למפרט אני צריך להוציא את המארז ולהחליף אותו במארז שהצעת? ואם אני עושה את זה, את המאוורר למעבד אני משאיר Arctic Cooling Alpine 11 שהצעת, נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים