עבור לתוכן

חושד שקיבלתי מכשיר לא חדש

Featured Replies

פורסם

הזמנתי פלאפון סמסונג גלקסי S5 מחברת itechstore פתחתי עכשיו את החבילה שלקחתי מהדואר שהייתה אטומה ותקינה, הקופסא של הפלאפון בפנים הייתה פתוחה.

ז"א המדבקות היו חתוכות.

על החבילה רשום בכלל electric blue כשהמכשיר שבפנים שחור (הזמתי שחור)

על המדבקה שבה רשום electric blue יש imei והוא תואם למספר על המכשיר. אז כאילו במקור הפלאפון הזה היה כחול (?)

המטען שיש בחבילה הוא שחור ובהספק של 1A כשאני יודע מכתבות רבות שהמטען המקורי מגיע בצבע לבן ובהספק 2A

והכבל טעינה לא נראה איכותי אלא כמו משהו שמזמינים ב1$ באיביי

המדבקה שעל המסך הייתה עם בועות ומתחת כשהורדתי בערך חצי רואים על המסך טביעות אצבעות.

כרגע מעבר לפתיחת המכסה סוללה והוצאת הסוללה בשביל לראות IMEI לא עשיתי כלום למכשיר

מה עליי לעשות?

פורסם

לא מכיר את החנות הספציפית הזו. אבל הרבה מהחנויות מוכרות מכשירים שמיועדים עבור מדינה אחרת, זו אחת הדרכים לקנות את המכשיר בזול.

העניין שלפעמים צריך להתאים את המכשיר, כלומר להחליף לו רום או להוסיף שפה.

לדוגמא חבר שלי קנה G3 מחנות והמכשיר כמובן לא מיועד לישראל ולכן אין עברית במלקדת, ואין אופציה בהגדרות להוסיף. למעשה המכשיר בא עם מקלדת צד שלישי מותקנת, שכנראה החנות עצמה מתקינה בכל מכשיר, מן הסתם מהסיבה שבמקורית אין עברית.

וחלק מהחנויות באמת מוכרות מכשירים מחודשים כחדשים ואין דרך לדעת.

מדובר בדבר שגרתי בתחום הזה ממה שאני ראיתי.

פורסם

המכשיר הגיע עם הסוללה בפנים??

מבחינת מה שאתה יכול לעשות זה-

אתה יכול להחזיר את המכשיר בהנחה שעדיין לא עברו 14יום או להשאיר אותו אצלך.

יכול להיות שהם פשוט החליפו את המכסה הכחול לשחור, לא משהו אלגנטי לעשות אבל ניחא... אבל זה עדיין לא מסביר את עניין המטען..

אם אתה בוחר להשאיר אצלך את המכשיר גם יש אפשרות ממה ששמעתי להוריד אפליקציה שיכולה לומר לך כמה פעמים חוברו דברים לשקע האוזניות וההטענה. (אינדיקציה דיי טובה לזה אם המכשיר היה בשימוש או לא)

עריכה- עכשיו ראיתי באתר שלהם גם שהאחריות לא של היבואן הרשמי אלא שלהם וגם רק 12 חודש (ולא 24)

עריכה עריכה- עכשיו גם ראיתי באתר שלהם את חלק 'ההבהרות' שבאמת מסביר את הסיפור-

המכשיר הוא מיבוא מקביל שלהם וכנראה הם פתחו אותו כדי לצרוב עברית.

עדיין הקטע עם המטען בזיון

פורסם
  • מחבר

לגבי העניין של השפה אני יודע, זה הגיוני ומקובל מבחינתי.

אבל יש מעבר לזה. באמת נראה לי שהוא מחודש... זה ממש לא מתקבל על הדעת. אם היה רשום איפשהו בדף של המכירה שהמכשיר מחודש לא הייתי מבזבז עליו דקה של צפייה באתר, שלא נדבר על להזמין אותו.

עריכה - לגבי האחריות, אני יודע. אחריות שלהם - יבואן לא רשמי. אני בד"כ בכלל לא משתמש באחריות. אני שומר על הדברים שלי ואם צריך לתקן אני עושה את זה לבד.

עריכה 2 - לגבי החלק הקדמי, עכשיו הבנתי שבאמת יכלו להחליף רק מכסה סוללה, שמסתבר שהקדימה שחור בשני הדגמים

פורסם

למה הוא נראה לך מחודש? ושלא סתם פתחו לצרוב עליו עברית?

פורסם
  • מחבר

תראה את עריכה 2 אצלי, הייתי בטוח שelectric blue הוא כחול גם מקדימה.

איך נקראת האפליקציה שאמרת שבודקת כמה פעמים חיברו לטעינה או אוזניות?

פורסם

כמו שאמרתי הרבה מחודשים נמכרים כחדשים. לא רואה מה כבר אפשרי לעשות נגד זה. מצד שני אל תהיה בטוח שזה המצב פה.

שוב, כל סימן שימוש על המכשיר יכול לנבוע מהעובדה שעשו לו גיור.

הסיפור עם המטען זהה, המטען בדרך כלל יגיע עם תקע לא מתאים או אולי אפילו בכלל ללא מטען ולכן יש צורך להחליף אותו

פורסם
  • מחבר

5 חיבורי USB

לא רציני.

השאלה אם זה נרשם איפשהו בתוכנה (אנדרואיד - ובכל צריבת רום זה מתאפס) או שזה נרשם איפשהו בחומרה...

פורסם

תלחץ על האפשרויות למעלה ו'בדיקת מקוריות'

פורסם
  • מחבר

כתוב לי מקורי

אז לגבי המכשיר סבבה, נגיד שהוא לא מחודש.

מה לגבי מטען

הזמן טעינה של המטען המקורי הוא שעתיים בדיוק, עם המטען הזה יקח לי לפחות 3 שעות טעינה. יש משהו לעשות עם זה?

פורסם

אם באמת אין לך מטען 2A ויש לך כח להתעסק עם זה אתה יכול לפנות לחנות.

אבל בתור מישהו עם S5 אל תתפשר אל מטען עם 1A כי הזמן טעינה משמעותית יותר מהיר.

אם אתה נוהג להטעין בלילה זה לא משנה

פורסם
  • מחבר

אני לא אגע בטלפון כרגע, מחקתי גם את התוכנה וכל מה שקשור אליה כולל היסטוריית חיפוש בפליי, יוזר גוגל וכאלה שייראה שרק פתחתי את הפון וכיביתי

מחר ניצור קשר עם החברה ננסה להוציא מהם מטען 2A

מקסימום נעשה להם חוות דעת רעה בזאפ - יש להם תגובות דיי טובות שם אז זה יהרוס להם ואולי אז הם יזוזו חח

עריכה:

אוקיי, קרה עכשיו הדבר הכי מוזר בעולם.

לפני שהזמנתי מהחנות הנ"ל את המכשיר, האתר היה בזאפ, בוודאות (אחרת לא הייתי מגיע אליו)

והיו לו דווקא מלא תגובות חיוביות - 4 וחצי כוכבים. אני תמיד קורא לפני שאני מזמין משהו.

ובכן, עכשיו... אני לא מוצא זכר לחנות. בכלל...

פורסם

הדף שלהם בזאפ: http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?siteid=3175

העמוד מכירה באתר: http://www.itech-store.co.il/items/496674-Samsung-Galaxy-S5-SM-G900F-16GB-LTE-SimFree-%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92

כנראה נגמר להם במלאי המכשיר ולכן ירד מזאפ או שלא עמדו בתקנים של זאפ במוצר הספציפי ופשוט העיפו אותם.

פורסם

הסיפור עם המטען - מקובל בכל חנות, המכס מחרים את המטען המקורי.

הסיפור עם הצבע, תמוה מאוד, הסימן היחיד שמחשיד שהמכשיר מחודש או ביטול עסקה, ברר איתם.

הסיפור עם העברית ועם המדבקות החתוכות, מקובל ביבוא מקביל, לא שווה התייחסות.

הייתי במקומך קופץ לחנות ומבקש החלפה לG3 וגם מקבל עודף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים