עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מפרט גיימינג כבד 5K~

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משהו ממש קריטי עד 200 בטוטאל.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים שיוצאים מ2015

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 , יש לי VG248QE שהוא על 144HZ(חשוב!!!)

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשרי לתקציב (פחות חשוב טקסטורות , יותר דגש על רזולוציה!)

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4-5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא, מתוכנן מחשוב STOCK לגמרי

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני מתכוון לקנות את המחשב בחו"ל, יש אפשרות להביא חלקים יותר חזקים במחירים של חלקים חלשים הרבה יותר בארץ.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש יולי השנה.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא חושב שזה משהו מיוחד כי בכל לוח אם יש את זה היום, שיהיו לפחות 2 חיבורי USB3 מכיוון שהציוד ההיקפי שלי (מקלדת ועכבר) רצים על 1000HZ

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? ממש לא.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

כמו שאמרתי, יש ברשותי מסך ASUS VG248QE שרץ על 144HZ , מה שאומר שאצטרך כרטיס מסך לא חלש, חשבתי על 970 GTX, מכיוון שה980 קצת יקר מדיי בשבילי (לפחות כרגע)

זכרון - חשבתי ללכת על 2 סטיקים של 8, 1600 ואם מתאפשר אז יותר, העדפה לKINGSTON כי זו חברה שאני מאוד מרוצה ממנה.

שאלה לגבי הזכרון - כל הסטיקים כמו patriot red venom / corsair dominator platinum עם הרדיאטורים העבים והענקיים האלה עליהם, זה למי שמתכנן OC לRAM ואין צורך אם אני מתכנן על סטוק? או שאפשר לקחת אותם בחשבון?

מעבד- אני דיי סגור עליו, זה יהיה i7-4790 כנראה, יציב , חזק, משתלם. ומה גם שרציתי מעבד HASWELL כי שמעתי טובות .

לוח - מהנסיון האחרון שלי עם ASUS, אני הייתי רוצה ללכת על GIGABYTE, במיוחד כי לא מתוכנן OC ואת כל האפשרויות שיש בלוחות אסוס יקר אני קרוב לוודאי שלא אנצל. מבחינת צ'יפסט, 97 שווה לקחת היום? H97 וכו' ?

SSD - אני הייתי רוצה ללכת על EVO 850 PRO, אולי אפילו על 250GB, מה דעתכם? (הSSD שכרגע אצלי הוא ה840) וקראתי על ה850 הרבה דברים טובים.

כל השאר כמו ספק ומארז, אני צריך את עזרתכם, כי פה אין לי ככ מושג .. ברור לי שכנראה אצטרך ספק של 650W לכל הפחות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.