פורסם 2015 ביוני 1810 שנים 1) כאשר לחצתי על על confirm my debit or credit card הוא אמר לי שחויבתי ב8 ש"ח וישלח לי קוד אישור של הכרטיס מישהו יודע במה מדובר?2) כיצד אני טוען את חשבון הpaypal שלי בכסף (אני משתמש בכרטיס ויזה נטען מט"ח)? נערך 2015 ביוני 1810 שנים על-ידי yoel12
פורסם 2015 ביוני 1810 שנים 1. תהליך סטנדרתי לחלוטין לאישור אשראי בפייפאל. אתה מחוייב ב- X ש"ח, אתה מסתכל בפירוט החיובים ורואה את שם החברה ליד החיוב הנ"ל. שם החברה יש קוד מסויים שצריך להזין באתר של פייפאל כדי לאשר את הכרטיס ואחרי האישור הסכום הנ"ל מוחזר לך.2. אתה לא חייב, אם אין לך כסף בחשבון הוא יחוייב אוטומטית מהאשראי שהוספת לחשבון
פורסם 2015 ביוני 1810 שנים 1) בפירוט של כרטיס האשראי יופיע לך הקוד , אחרי שתשים את הקוד לאישור כרטיס האשראי החשבון שלך יזוכה ב 8 שח האלה . 2) לא צריך לטעון , כאשר תקנה מוצר עם פאי פאל אתה בוחר עם איזה כרטיס לשלםהויזה הנטען של הדואר עדיף מאחרים בגלל שתקרת העסקאות גבוהה יותר החסרון שצריך להמתין איזה יום יום וחצי בשביל שהוא יטען . אם אתה בפועלים תוכל לעשות כרטיס אשרי שנקרא UP נטען , הוא נטען על המקום אבל עם תקרת עסקאות עד 1000 שח . או הכי טוב שתבקש שיוציאו לך כרטיס אשראי שנקרא בדיוק ככה " מאסטרקרד דיירקט " הוא כרטיס אשראי בנלאומי ולא צריך איזה תנאים מיוחדים בשביל לקבל אותו . הוא מחייב את החשבון שלך על המקום ולא כמו כרטיסי אשראי אחרים שהחיוב נעשה בתאריך קבוע .
פורסם 2015 ביוני 1810 שנים מחבר תודה רבה 1) היכן קוד האישור? 2) אני מעוניין לקנות מG2A והם אמרו לי שאני צריך כסף בחשבון הfunds) paypal)
פורסם 2015 ביוני 1810 שנים כנס לאתר הדואר לפי הכרטיס שלך ושמה תראה אם יש לך ויזה נטען בדולר זה פה http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/visa_dollar_prepaid?OpenDocument
פורסם 2015 ביוני 1810 שנים אתה יכול לקנות כבר עכשיו. אתה לא חייב לאשר את הכרטיס כדי לקנות, אתה פשוט תהיה מוגבל לשלם עד סכום מסויים (לא זוכר את הסכום המדוייק. או 100 או 1000$ נראה לי)
פורסם 2015 ביוני 1810 שנים מחבר אתה יכול לקנות כבר עכשיו. אתה לא חייב לאשר את הכרטיס כדי לקנות, אתה פשוט תהיה מוגבל לשלם עד סכום מסויים (לא זוכר את הסכום המדוייק. או 100 או 1000$ נראה לי)אוקיי אך כאשר אני משתמש בpaypal הוא אומאר לי שההזמנה יורטה
פורסם 2015 ביוני 1810 שנים לוחץ על הכפתור במקלדת print screen פותח את הצייר של ווינדוסctrl+Vועושה CROP אם אתה רוצה לחתוך את התמונה ושומר .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.