פורסם 2015 ביוני 1310 שנים הזמנתי מהם אוזניות, ובסטטוס זהמראה לי שהן כבר נשלחו אלייי אבל זה ממש בתחילת התהליך (נשלחו לפני יומיים).עכשיו ברוב טיפשותי לחצתי ביטול הזמנה והגעתי למצב שהם ביטלו , זאת אומרת כבר שלחו לי את הכתובת שלהם וקבלה כדי שאני אחזיר את המשלוח ונתנו לי תאריך לשלוח להם את ההזמנה.עכשיו?!@ מזאת אומרת? האוזניות יגיעו אליי ואז אני אצטרך לשלוח להם אותם חזרה? ואם אני מתחרט וכשהאוזניות יגיעו אליי ארצה להשאיר אותם אצלי מה אני צריך לעשות? אמאזון לא יעשו שום דבר בנידון ?ובכלל------------ שאלה חשובה מאוד.ראיתי שהכנסתי כתובת משלוח לא נכונה באתראבל מיקוד נכון.זה אומר שהמשלוח יגיע אלי בכל מקרה?
פורסם 2015 ביוני 1310 שנים וואו... ההזמנה שלך נשמעת כמו קומדיה של טעויות.איך הצלחת לעשות את כל זה?אמור להיות לך מספר מעקב. בדוק באתר הדואר מה הסטטוס שלך החבילה. אתה יכול אולי לנסות ליצור קשר עם המוכר/אמזון ולהסביר שטעית בכתובת, אולי הם יכולים לשנות את כתובת היעד.אם אתה לא רוצה אותן, והן כבר בדרך אליך למרות שהעסקה בוטלה, אז כן, אתה צריך להחזיר אותן למוכר. אם תחליט להשאיר זו גניבה. אבל אתה יודע את זה, לא?
פורסם 2015 ביוני 1310 שנים פשוט אל תסכים לקבל את החבילה והיא תוחזר. זה מה שאני עשיתי. כדאי ליידע קודם את שירות הלקוחות שלהם.
פורסם 2015 ביוני 1310 שנים הבעיה היא שהוא שלח לכתובת הלא נכונה...אני מניח שזה יחזור לאמאזון בסופו של דבר.
פורסם 2015 ביוני 1410 שנים מחבר תודה לחלקכם, אני באמת במצב של אי ידיעה מה לעשות ואני חסר אוניםאני לא יודע איך ליצור איתם קשר.
פורסם 2015 ביוני 1410 שנים https://www.amazon.com/gp/help/contact-us/general-questions.html?skip=true
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.