עבור לתוכן

החזרת מוצר לאייבורי

Featured Replies

פורסם

אם קניתי אוזניות ופתחתי את הקופסה והשתמשתי בהם אני עדיין יכול להחזיר או להחליף אותם בדגם אחר?

תודה

פורסם

כחוק יבש לא.

כאקט שירותי יתכן מאוד ואייבורי ילכו לקראתך.

פורסם

קשה לי להאמין שיחליפו לך, יש דגש על אריזה מקורית בשלמותה.

מצורף סיפור למי שמעוניין.

פעם היה לי קטע מאוד מסריח עם אייבורי סניף אשדוד, ומאז (ועברו המון שנים) אני לא קונה אצלם יותר כפרינציפ, יתכן שהם כבר לא כאלה מגעילים.

בכל אופן, רציתי לקנות כרטיס המסך 7600gt. הלכתי לתומי לחנות והייתי די צעיר. אז לא התמצאתי עשירית במחשבים ממה שאני מתמצא עכשיו (ועדיין יש המון מה ללמוד).

המוכר שהיה גם מנהל הסניף אם אני זוכר נכון, טען כי אין להם במלאי 7600gt, ואיך שהוא שכנע אותי לקנות 7600gs במחיר זהה כמעט (50 שקל פחות).

כחייל היה מדובר בסכום אסטרונומי בשבילי וכאב לי נורא להיפרד מכ700 שקלים.

כשחזרתי הביתה חלחלה בי ההרגשה שעשיתי טעות, והתקשרתי סתם בשביל הסקרנות לשאול אם יש להם 7600gt במלאי.. הפלא ופלא היה גם היה, ועוד הזמינו אותי לבוא לקנות.

חזרתי לחנות בשביל להחליף ואיך נאמר את זה בצורה פשוטה, נפנפו אותי קיבינימט בצורה הכי מגעילה שאתם יכולים להעלות על דעתכם ולא הסכימו בשום פנים ואופן להחליף אפילו שהאריזה הייתה סגורה.

לאחר ויכוח קצר הרמתי ידיים והשלמתי עם רוע הגזירה, וגם את הלקח למדתי היטב.

אני מדגיש שהייתי אז די צעיר ודי ילדותי, אם זה היה עכשיו הייתי מעיף אותם על טיל!

ווואו איזה טוב זה לשתף את זה, אחרי כל השנים האלה :)

פורסם

אולי יציעו לך להחליף לאוזניות אחרות שמישהו אחר כבר פתח והשתמש או לכאלו מתצוגה.

נראהלי בעייתי למכור למישהו מוצר שמישה אחר עשה בו שימוש אינטימי (החדרה לאוזן). האם היית קונה תחתונים שמישהו אחר לבש רק פעם אחת?

פורסם
  • מחבר
אולי יציעו לך להחליף לאוזניות אחרות שמישהו אחר כבר פתח והשתמש או לכאלו מתצוגה.

נראהלי בעייתי למכור למישהו מוצר שמישה אחר עשה בו שימוש אינטימי (החדרה לאוזן). האם היית קונה תחתונים שמישהו אחר לבש רק פעם אחת?

חחח לא

- - - תגובה אוחדה: - - -

קניתי אוזניות Thermaltake Tt eSports Shock Spin

ורציתי אוזניות SteelSeries Siberia V2 Gaming הבעיה שאמרו לי שהם נשברים בקלות אז לא ידעתי מה לקנות ובאתי בחוסר ביטחון ושאלתי אותם מה כדאי לי הם המליצו לי על הTHERMALTAKE ושמוכר אחד קנה אותם והוא נהנה מהם ואין באמת הבדל בין האוזניות

ואחרי שקניתי חבר שלי אמר לי שעשיתי טעות

ותאמת אני נהנה מהם מאוד אבל עדיין מציק לי שלא קניתי את הSTEELSERIES פשוט מציק לי קצת

אולי כולנו פשוט זונות מותגים

אני מרוצה מהאוזניות ולא רוצה להחליף אותם תודה בכל מקרה

- - - תגובה אוחדה: - - -

קשה לי להאמין שיחליפו לך, יש דגש על אריזה מקורית בשלמותה.

מצורף סיפור למי שמעוניין.

פעם היה לי קטע מאוד מסריח עם אייבורי סניף אשדוד, ומאז (ועברו המון שנים) אני לא קונה אצלם יותר כפרינציפ, יתכן שהם כבר לא כאלה מגעילים.

בכל אופן, רציתי לקנות כרטיס המסך 7600gt. הלכתי לתומי לחנות והייתי די צעיר. אז לא התמצאתי עשירית במחשבים ממה שאני מתמצא עכשיו (ועדיין יש המון מה ללמוד).

המוכר שהיה גם מנהל הסניף אם אני זוכר נכון, טען כי אין להם במלאי 7600gt, ואיך שהוא שכנע אותי לקנות 7600gs במחיר זהה כמעט (50 שקל פחות).

כחייל היה מדובר בסכום אסטרונומי בשבילי וכאב לי נורא להיפרד מכ700 שקלים.

כשחזרתי הביתה חלחלה בי ההרגשה שעשיתי טעות, והתקשרתי סתם בשביל הסקרנות לשאול אם יש להם 7600gt במלאי.. הפלא ופלא היה גם היה, ועוד הזמינו אותי לבוא לקנות.

חזרתי לחנות בשביל להחליף ואיך נאמר את זה בצורה פשוטה, נפנפו אותי קיבינימט בצורה הכי מגעילה שאתם יכולים להעלות על דעתכם ולא הסכימו בשום פנים ואופן להחליף אפילו שהאריזה הייתה סגורה.

לאחר ויכוח קצר הרמתי ידיים והשלמתי עם רוע הגזירה, וגם את הלקח למדתי היטב.

אני מדגיש שהייתי אז די צעיר ודי ילדותי, אם זה היה עכשיו הייתי מעיף אותם על טיל!

ווואו איזה טוב זה לשתף את זה, אחרי כל השנים האלה :)

חתיכת סיפור אם האריזה הייתה סגורה יכולת להחליף אותם או שזה לפני החוק שמותר להחזיר מוצר?

גם אני צעיר אבל מבין במחשבים אבל לא היה לי זמן לבחור אוזניות ובפורם אחר לא עזרו לי לבחור אוזניות אבל תאמת אני מרוצה

סתם שאלה מה ההבדל בין ה7600GS לGT זה הרבה לפני שרציתי להבין המחשבים

פורסם

בערך כמו ההבדל בין 660 ל660ti אני מניח.

ולגבי ההחזרה, בדיעבד אני חושב שהחוק היה לצידי.

פורסם
  • מחבר
בערך כמו ההבדל בין 660 ל660ti אני מניח.

ולגבי ההחזרה, בדיעבד אני חושב שהחוק היה לצידי.

עדיין ליש לך את הכרטיס הוא שהחלפת או זרקת אותו?

פורסם

אממ זה קרה לפני כעשור :) אני לא חושב שהכרטיס באותו מצב צבירה כבר :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים