עבור לתוכן

מה עושים במיונים לקורס טייס?

Featured Replies

פורסם
המבחנים האלה הם הדבר הכי פשוט בעולם,עשיתי קצת תרגילים בשביל האמא הפולנייה (למרות שהיא רומנייה) שהתחננה בפניי כדי שתעזוב אותי..

ויש לי 56,כל אדם אינטילגנט ומעלה מוציא שם 56,לא צריך להתאמץ ממש..

במבחנים לא מוציאים קב"א (קבוצת איכות), אלא דפ"ר. (דירוג פסיכוטכני ראשוני אם אינני טועה) הקב"א משוקלל מהדפ"ר ומעוד כל מיני דברים אחרים (ריאיון אישי, מבחני איות, מקום מגורים, הכנסה של ההורים ודברים מופלצים בסיגנון)

בנוגע להצלחה במבחנים, הם באמת שטותיים ולא צריך הרבה שכל בשביל דפ"ר 90 (המקסימום)

• תגובות 38
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לmerrymoon,חובל זה קקא,שום חובל שראיתי לא התהדר באינטליגנציה מעל הממוצע או בתכונה מיוחדת...וכל האנשים שפגשתי היו שייטים...שזה כאילו הכי נחשב...

בכל מקום יש מטומטמים, גם בחובלים, מה לעשות? בטח דבורנים, אנחנו קוראים להם פיראטים.

שייטים שאתה מתכוון, הקומנדו הימי, כן, כי זאת יחידת אליטה אז בטח שלא יקחו לשם כל אידיוט

ועוד שההכשרות עולות ממש הרבה כסף לחניך. אם הקורס המעפן שלי עלה בסביבות ה-5000,

וקשה לי להאמין שלנקות שירותים במשך חודש ושבוע עולה ככה, אז כמה עולים 20 חודשי הכשרה

של צוללן לוחם שזה כולל קורס צלילה וצניחה ועוד שיט...

אני דווקא בקטע של צוללות... מאד מרתק אותי אבל מי יקח אותי? אין פה תקן בארץ לנשים על צוללת. ::)

פורסם

אני דווקא בקטע של צוללות... מאד מרתק אותי אבל מי יקח אותי? אין פה תקן בארץ לנשים על צוללת. ::)

בשום מקום בעולם כמעט אין תתקן לנשים על צוללות....

פורסם

אני קפצתי כיתה אז אני ב י"ב כלומר יהיה לי הרבה זמן פנוי לעשות מה שבראש שלי, וזה בין היתר כולל להתכונן לקורס טיס אם יקבלו אותי.

גם אני קפצתי כיתה

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להדגיש שאני לא השווצתי, פשוט אמרתי שאני לא מודאג מהמבחנים. את זה שקפצתי כיתה אמרתי רק כדי לציין שיש לי שנה חופשית לפחות.

אני לא מזלזל בחיל הים, ממש לא. אני אומר שאני בהחלט מעדיף ללכת לטיס כי זה יותר כיף, ובשביל צלילה או סירות אני לא צריך את צה"ל. ברור שאני לא יודע אם יקבלו אותי, לא אמרתי שכן, אבל אני הולך לנסות להתקבל למשהו כיף ככל האפשר.

חוץ מזה, ממה שהבנתי הפנטום והסקייהוק עוזבים את חיל האוויר ובמקומם מגיע ה F16-I. לא שאכפת לי ממש, אני אשמח רק לעבור קורס.

פורסם

הסקייהוק לא משמש כמטוס מבצאי כבר המון זמן.... הוא משמש להדרכה מתקדמת בבית ספר לטייס

אבל עכשיו מותר לי להתלהב:

היה גיבוש מרץ השבוע (מיום ראשון ועד היום)

שני חברים ממש טובים שלי עברו!!!!!

קורס טייס 154 הנה הם באים!

פורסם

בשום מקום בעולם כמעט אין תתקן לנשים על צוללות....

בגרמניה יש תקן, ולי יש שם טיפה קשרים אז כך שאני עובדת על זה.

רק שהמוסד לא יאשים אותי בריגול אח"כ. :-\

פורסם

נכון, כבר אמרת את זה. שכחתי.

בהצלחה :D

פורסם

הסקייהוק לא משמש כמטוס מבצאי כבר המון זמן.... הוא משמש להדרכה מתקדמת בבית ספר לטייס

אבל עכשיו מותר לי להתלהב:

היה גיבוש מרץ השבוע (מיום ראשון ועד היום)

שני חברים ממש טובים שלי עברו!!!!!

קורס טייס 154 הנה הם באים!

שלושה חברים שלי,beat u

אבל שניים מהם סביר להניח שילכו למטכ"ל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים