עבור לתוכן

מפרט מחשב עד 5,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מחפש חדש, לצערי הידע שלי בתחום רלוונטי לחומרה של לפני חמש שנים כך שאני זקוק לעזרתכם. רכשתי לאחרונה קונסולת פלייסטיישן 4 כך שהמחשב לא מיועד לגיימינג, עם זאת ברצוני לשחק בו משחקים כדוגמת ליג אוף לג'נדס ומשחקי אינדי שונים. השימושים העיקריים במחשב יהיו למטרות עיצוב גרפי ושימוש בתוכנות כדוגמת פוטושופ ואילוסטרייטור, האזנה למוזיקה וצפייה בסרטים. כך שחשוב לי שיכלול כונן SSD במטרה להפעיל את התוכנות הנ"ל באופן מיטבי, כנ"ל לגבי כרטיס RAM, מסך וקול ברמה גבוהה, בנוסף אשמח לקבל המלצה למסך. התקציב למערכת גמיש, אך אני מעדיף שלא יחרוג מ-5000 שקלים.

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 שקלים.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן.

2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית ומשחקים.

א) תוכנות ספציפיות : פוטושופ ואילוסטרייטור על בסיס יומי.

ב) משחקים ספציפיים : ליג אוף לג'נדס ומשחקי אינדי.

-מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? 1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? בינוניות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי? סט מקלדת ועכבר, רמקולים איכותיים (5.1) ומסך שיתאים לשימושים הנ"ל.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 4.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול הרכבת מחשב בחנות? כן.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש יולי-אוגוסט.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מאחר והתוכנות איתן אעבוד כבדות אשמח אם יכלל במפרט המחשב כונן SSD, כמו כן המחשב עתיד לשמש גם לצורכי מוזיקה אז יש צורך בכרטיס קול התומך בערוץ 5.1.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אשמח לקבל המלצה על מסך ורמקולים בהתאם לצרכים הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

אשמח לעזרה...

פורסם
  • מחבר

.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים