עבור לתוכן

בעיות גלילה

Featured Replies

פורסם

אני לא זוכר מתי הבעיה הזו התחילה אבל אני זוכר שזה הציק לי הרבה זמן

ועכשיו שנתתי לזה חשיבות זה מציק לי עוד יותר!.

כשאני מגלגל למטה זה מגלגל קצת למטה ואז קופץ למעלה חזרה, לעומת זאת הגלילה למעלה עובדת כראוי.

זה קורה גם בדפדפן וגם בתיקיות במחשב.

ניסיתי להחליף עכבר וזה לא עזר.

פורסם

כדאי לציין דגם במקרים כאלה. בכל מקרה, הגלגלת משוחררת קצת, צריך לפתוח את העכבר ולחזק עם פלייר את החלק שמחזיק את הגלגלת אבל בעדינות כדי שהגלגלת לא תהפוך להיות קשה מדי ואז תצטרך לחזק את השריר באצבע כדי להשתמש בגלגלת. אם זה לא מצליח, כנראה שהגיע הזמן לקנות עכבר חדש (ויותר איכותי :D)

פורסם
  • מחבר
כדאי לציין דגם במקרים כאלה. בכל מקרה, הגלגלת משוחררת קצת, צריך לפתוח את העכבר ולחזק עם פלייר את החלק שמחזיק את הגלגלת אבל בעדינות כדי שהגלגלת לא תהפוך להיות קשה מדי ואז תצטרך לחזק את השריר באצבע כדי להשתמש בגלגלת. אם זה לא מצליח, כנראה שהגיע הזמן לקנות עכבר חדש (ויותר איכותי :D)

אז איך זה שהגלילה למעלה טובה ולמטה לא .

פורסם
  • מחבר

_tp_img_pre_namethumbM_2013.jpg

זה העכבר שלי תגיד איך פותחים אותו?

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם
_tp_img_pre_namethumbM_2013.jpg

זה העכבר שלי תגיד איך פותחים אותו?

מתחת לעכבר ישנם מדבקות, תסיר אותם אתה אמור לגלות את הברגים.

אתה לא חייב להסיר את כול המדבקה, פשוט תנסה עם עפרון או משהו דומה לחפש שקע קטן במדבקה ואז לחורר חור קטן לגלות את הבורג, וזה מניסיון שלי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים