עבור לתוכן

המלצה לקניית מחשב בתקציב נמוך - לסטודנט

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? עבודה משרדית בעיקר, לא עריכת סרטים ולא משחקים,אופיס אינטרנט וכאלה עד עכשיו היה לי lp dell e6400 t81 והיה סבבה ,אולי צריך קצת יותר טוב (הוא

2 גיגה אולי עדיף 4 לא יודע איזה מעבד יש לו אבל אולי עדיף קצת יותר)

* גודל המסך? גודל, העיקר שיהיה בין 14 ל 15.6

* רזולוציית המסך? לא יודע

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? , לא

* משקל רצוי? עדיף קל,הנוכחי היה טיפה כבד

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) , 3 שעות זה מספיק (עדיף כמה שיותר כמובן)

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא

* Bluetooth? עדיף,

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) סטדנט ,מאמין שהכל היום בא עם טרה, אבל גם 500 גיגה זה סבבה

* כונן אופטי? שיהיה אפשרות להוסיף

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אחריות, אני מעדיף שיהיה 3 שנים (עדיף איסוף והחזרה לבית )..., בעייתי שאחרי שנה אין לי עם מי לדבר

ראיתי באתר

https://www.pc365.co.il/cat.aspx?id=129&p62=27&p65=47&&sort=price דגמים עם 3 שנים (קניתי מהם גם מחשב אחד והם אחלה)

אבל נראה שהזולים לא טובים...או שאני לא רואה טוב

טווח תקציב, עד 2000 נגיד

אשמח להמלצות למחשב שיחזיק לי...

KSP אייבורי גרופון וכו'

נ.ב.

האם יש אפשרות לקנות מחשב בחול(דרך אייבי או שאר אתרים ויהיה להם אחריות בארץ. ויצא לי זול יותר?, אם כן אשמח לשמוע)

נערך על-ידי יוספי

פורסם

התקציב די נמוך בהתחשב בעובדה שאתה מחפש מחשב קל יותר, למרות ש-14-15.6 זה לא קל (במרבית הדגמים) וגם עם אחריות ל-3 שנים.

פורסם
  • מחבר
התקציב די נמוך בהתחשב בעובדה שאתה מחפש מחשב קל יותר, למרות ש-14-15.6 זה לא קל (במרבית הדגמים) וגם עם אחריות ל-3 שנים.

אהלן

אני מודה לך על תגובתך

אני רכשתי לפני שנתיים (מהחנות שקישרתי אליה למעלה) את המחשבASUS X501A B970 , שאתה המלצת עליו (היום אני לא מצלי למצוא את המפרט המדוייק שלו, באתרים רוסים מצאתי אבל זה קצת שונה כיוון שלי יש 4 גיגה זיכרון ומעבד 2.3)

קיבלתי אותו עם 3 שנים אחריות ועלה לי 1580 ש"ח(ללא מערכת הפעלה וצורב)

אני לא זוכר בידיוק כמה הוא שוקל, מאמין שבערך 2, וזה סבבה, אני לא מצפה למחשב ששוקל קילו

אז אם יש משהו בסיגנון שלי זה סבבה

בקישור

יש איזה 5-6 מחשבים עם 3 שנים אחריות

1 מהם טוב לי?

יש יש LENOVO B 50 ב 2000 עם מעבד I3 או יותר זולים עם מעבדים חלשים יותר....

תודה

נערך על-ידי יוספי

פורסם

ממליץ לך לבדוק במקומות הבאים:

1. בהצדעה

2. קבוצות יד2 סטודנטים בפייסבוק - במידה ואתה יכול להתפשר על יד2, שלדעתי, כסטודנט שקנה יד2, ניתן להתפשר ולקבל איכות ומחיר(יש כאלה אפילו עם אחריות).

3. לא חסר קומבינות - יש לעיתים אגודות שעובדות עם חנויות מסוימות ויש מחירים מסובסדים, שווה לבדוק.

פורסם
  • מחבר

אני מעוניין לקנות חדש לפי הצרכים שכתבתי

מהאתר שהבאתי למעלה יש כמה שנראים טוב(השאלה מה ההבדלים בניהם, האם ההבדלים במעבדים וכו' משמעותיים בשבילי)

אשמח לחוות דעתכם

נערך על-ידי יוספי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים