עבור לתוכן

לא יודע איך להתמודד מול KSP חייב את עזרתכם!!!

Featured Replies

פורסם
הפורום הזה (במתכונתו הנוכחית) מיותר, מזיק ואף מסיג את מקצוע עריכת הדין.

אוי, המרמור. את "הכבוד המקצועי" הפגוע שלך אתה מוזמן לשמור לעצמך, בין השאר בגלל שהודות לאנשים כמוך יש לו מעט מאוד כבוד. "מסיג את מקצוע עריכת הדין"? יקירי, הסגת המקצוע זה כאשר אדם מציג את עצמו במפורש או על דרך ההטעיה כעורך דין למרות שאינו כזה, או מייצג אנשים בבית דין. לקרוא לעצות כאן בפורום "הסגת מקצוע" זה בערך כמו לקרוא כך לכל מצב בו מישהו מייעץ פה בתחום פתרון תקלות מחשב למרות שאינו טכנאי מחשבים מוסמך.

• תגובות 30
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
כבר הרבה שנים שאני קונה רק ציוד טוב.

מרכיב בעצמי בקפדנות וסבלנות עילאית.

וחוץ מכרטיס גראפי שהלך אחרי 3 שנים ולימד אותי לקח, לא זוכר את הפעם האחרונה שהתקלקל לי רכיב במחשב.

יש לי זכרונות עתיקים מזמנים בהם קניתי ציוד זבל.

מאז שהתחלתי לקנות ציוד טוב ולהקפיד על כל מה שאפשר בסוג של OVERKILL, שום כלום.

אני קונה גם רק חברות טובות כמו ASUS, ונמנע מרויזיות ראשונות.

אולי זה שילוב של כל זה + מזל.

אבל איך אומרים... המזל מאיר פנים למתכוננים.

אפילו הרדיסק אחד לא התקלקל לי מאז הQUANTUM FIREBALL 6GB.

ועברו אצלי אולי מעל 10, שבזקנותם עוד המשיכו לעבוד אצל נתרמים.

עכשיו אני נזכר.

היו כמה ציוד היקפי שהתקלקלו עם השנים(עכברים מקלדות), חלקם ישנים מאוד, חלקם פשוט ציוד זבל שלא הייתי צריך לקנות.

אתה מנחס את עצמך בכח, מחר הולך לך הלוח אם יחד עם הספק:s0927:

אלוהי הסטטיסטיקה היו נחמדים אליך למשך תקופה ובזה זה נגמר.

- - - תגובה אוחדה: - - -

מהנסיון האישי שלי ל-KSP יש שרות מתחת לכל ביקורת

היתה לי תקלה בלוח האם והם טירטרו אותי חודש שלם רק בשביל להאשים אותי והחזירו לי את המחשב בתפזורת.

אני ממליץ לכל אחד לא להתפתות למחיר הזול כי ברגע שתהיה תקלה אין עם מי לדבר.

מי אמר לך שהם זולים?

פורסם
אתה מנחס את עצמך בכח, מחר הולך לך הלוח אם יחד עם הספק:s0927:

אלוהי הסטטיסטיקה היו נחמדים אליך למשך תקופה ובזה זה נגמר.

מזל שאני לא מאמין באמונות טפלות.

עד עכשיו הקבלים היפנים שיכולים לחיות 99 שנה הוכיחו את עצמם.

אם מחר הולך רכיב אז הגיע זמנו.

סך הכל מתחתי את שיאי החומרה שלי מעל ומעבר לציפיות.

גם אם ילך מחר רכיב אני ארגיש בר מזל סך הכל.

אבל מה לעשות שאני לא מאמין במזל.

זה הכל תוצאה של חומרה די איכותית באופן כללי, OVERKILL סיסטמטי ברכיבים(CPU COOLER חזק עם משחה טרמית עמידה בזמן, לוח עם קבלים יפנים שיכולים להחזיק 99 שנה בתיאוריה, קירור טוב למארז, כרטיס גראפי עם קירור משופר שמיועד לOC אבל עובד ללא OC), הרכבה מוקפדת וזהירה, OC מאוזן ויעיל שנשמר מהפרזות, מעקב אחרי טמפרטורות כדי להיות עם היד על הדופק.

אומנם זה לא מבטיח חיים ארוכים ללא תקלות ביציבות מושלמת, אבל זה נותן את הסיכויים הכי טובים לכך.

אלוהי הסטטיסטיקה מחייך למי שמעלה את הסיכויים.

פורסם

מי אמר לך שהם זולים?

הם זולים וזו עובדה

פורסם

רוצה עצה?

תתקשר לנציג הזה מKSP שדיברת איתו ותבקש ממנו סליחה על איך שצעקת עליו לאורך השיחה ולקינוח איחלת לאמא שלו שיזיינו אותה בתחת.

פשוט בושה.

ולעצלנים מביניכם, הנה השיחה-

https://soundcloud.com/user91474539/ksp-online-audio-convertercom

פורסם

כן כן. בושה איך שהבחור הזה דיבר אחרי שטרטרו אותו חודשים, שיקרו לו בפנים ואמרו לו פחות או יותר "בעיה שלך" - אבל לא בושה שטרטרו אותו חודשים, שיקרו לו בפנים ואמרו לו פחות או יותר "בעיה שלך". כמעט 20 דקות מורחים אותו בשיחה הזו, והנציג מכחיש שיש תקלה במחשב למרות שאיש מעבדה שלהם ראה שיש תקלה, לפני שהוא מתפוצץ בסוף, מקלל ומנתק את השיחה.

גם לא בושה, מסתבר, שאתה עובד KSP בלי להציג זאת בפרופיל כנדרש.

פורסם

חחח ויק, אני לא מתרגש מהתגובה שלך כי אני כבר מכיר את האופי הווכחני והילדותי שלך.

אני רשמתי בלי שום קשר לסיפור שלו (שברור לכולנו שצריך להחליף לו את הלוח) על משהו הרבה יותר בסיסי.

אין נציג שירות שמגיעים לו קללות, וההצדקות שלך לזה מעוררות רחמים. הנציג הזה לא טרטר אותו במשך חודשיים וגם כנראה לא רצה שיחה של 20 דק'.

אני יכול לכתוב מאמר שלם מהשיחה הזאת איך *לא* לנהל שיחה עם נציג שירות כי חוץ מהקללות בסוף גם שאר השיחה היא פח. (וממש לא רק בגלל הנציג)

ומספיק עם הדמגוגיה בגרוש שכל מי שלא מסכים עם הדעה שלך 'עובד KSP בלי להציג זאת בפרופיל כנדרש'

פורסם

vic07,

תמחק את ההודעה שלך - #15 בדיון. אני לא אעבור על זה לסדר היום.

פורסם

אז אל תעבור. מי אתה חושב שאתה?

פורסם

אני חושב שהדיון הזה צריך נעילה ודחוף... יורד פה קצת לפסים אישיים.

פורסם

אני לא יודע בקשר לדיון הזה, אבל הירו, שחושב שהוא יכול לחלק הוראות לאנשים כאילו הוא מינימום נשיא בית המשפט העליון (למרות שיש לי הרגשה שהוא בקושי סטודנט למשפטים), צריך דחוף בעיטה מהפורום הזה.

ומספיק עם הדמגוגיה בגרוש שכל מי שלא מסכים עם הדעה שלך 'עובד KSP בלי להציג זאת בפרופיל כנדרש'

ומה אם אנשים שיש להם גישה להקלטות השיחות עם נציגי KSP, ויודעים לפי פרטי הדיון הזה למצוא את השיחה המדוברת? גם הם לא עובדי KSP?

פורסם

הם בהחלט עובדי KSP כנראה אבל זה לא המצב כי פותח הדיון העלה בעצמו את השיחה הזאת בפוסט הראשון של הדיון הזה. :kopfpatsch:

אני רק העליתי את השיחה לסאונדקלאוד כדי שאנשים יוכלו לשמוע מבלי להוריד את הקובץ.. (בגלל זה רשמתי עצלנים)

פורסם
vic07,

תמחק את ההודעה שלך - #15 בדיון. אני לא אעבור על זה לסדר היום.

נראה שאין גבול ליהירות ולהתנשאות שלך. אולי די?

פורסם

הקובץ המקורי יורד עם סיומת שגויה - הנחתי שהוא תקול ולא ניסיתי בכלל לפתוח אותו, ולכן גם הנחתי שאת הקובץ שלך הבאת ממקור אחר. טעיתי, מצטער. עם זאת, בעוד שאינני תומך באופן בו פותח הדיון בחר לסיים את השיחה, הרי שההתנהלות של KSP בסיפור הזה מפריעה לי הרבה יותר מטון הדיבור של הבחור ההוא.

נראה שאין גבול ליהירות ולהתנשאות שלך. אולי די?

הדברים כוונו אלי או אליו?

פורסם

ויק, ציטטתי אותו, משמע הדברים מכוונים אליו...

חוץ מזה, עם כל חילוקי הדעות שלנו, מעולם לא חשבתי שאתה יהיר או מתנשא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים