עבור לתוכן

Galaxy S6 VS LG G4

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

לאחר כשלוש שנים עם הGS2 שהולך ומתיישן מיום ליום הגיע הזמן להחליף אותו סופסוף.

עד עכשיו די הייתי סגור ללכת על הG4 אך בימים האחרונים הS6 נכנס למשוואה וגרם לי להתלבטויות רבות.

אז ככה, אלו הדברים שחשובים לי בסמארטפון:

•זמן סוללה ארוך.

•תצוגה איכותית (גם בשמש)

•גודל מסך - כמה שיותר גדול יותר טוב בשבילי אך אוכל להתפשר במידת הצורך.

•עיצוב - העיצוב של הגלקסי מאוד מושך אותי למען האמת, אך זה לבדו לא יכריע את ההתלבטות.

•מצלמה - מצלמה איכותית (קדמית ואחורית).

•רמקול - שמע נקי, איכותי ובעוצמה מספקת.

•כרטיס הרחבה - לא עקרוני בשבילי, אף פעם לא בדיוק ניצלתי את זה.

•בטרייה נשלפת - בונוס מבחינתי אך כל עוד הסוללה המקורית מספקת אז אין לי בעיה.

•אני אספוג כל מחיר שידרש העיקר שאקבל את הטוב ביותר שאפשר להשיג (כנראה קונה באילת כך שיצא לי יותר זול).

•ממשק - הממשקים די דומים כך שתכלס זה לא משנה לי.

•חשוב לי שהכל יעבוד חלק ללא בעיות או קריסות, גם תחת עומס קל.

משהו ששכחתי להזכיר?

אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנושא.

תודה מראש!

פורסם

•זמן סוללה ארוך - ה-LG טוב יותר אך לגלקסי מצב חיסכון בסוללה שמוסיף שעות רבות במקרי חירום.

•תצוגה איכותית: - המסך של הגלקסי טוב יותר.

•גודל מסך - יש הפרש קטן לטובת ה-LG

•עיצוב - החומרים של הגלקסי איכותיים בהרבה (פלסטיק מול מתכת עם זכוכית)

•מצלמה - מצלמה - המצלמה של הגלקסי טובה יותר, במיוחד בוידאו, וגם אפליקציית המצלמה נוחה ומהירה יותר.

•רמקול - הרמקול של LG מאחורה - חיסרון.

•כרטיס הרחבה - יתרון ל-LG.

•בטרייה נשלפת - כנ"ל.

•מחיר: הגלקסי נמכר כעת באיביי ב570$.

•חשוב לי שהכל יעבוד חלק ללא בעיות או קריסות, גם תחת עומס קל. - הגלקסי מעט מהיר יותר.

ל-LG יתרון תכונת ההטענה המהירה של קוואלקום - מה שאין לגלקסי.

לדעתי הגלקסי מוצלח יותר הפעם.

פורסם

* ע"פ המבחנים של GSMARENA הS6 מחזיק כ73 שעות והG4 מחזיק כ54 שעות.

* תצוגה - המסכים נראים כמעט זהים, בS6 הצבעים קצת יותר רווים - נראה יותר עשיר בצבע אך פחות נאמן למציאות כמו הG4 (צריך לראות בעין, כל אחד ומה שהוא אוהב).

* גודל מסך - S6 בגודל 5.1 הG4 בגודל 5.5

* עיצוב - עניין של טעם.

* מצלמה - שני המכשירים בעלי מצלמה מצויינת, לא נראים הבדלים משמעותיים.

* רמקול - בS6 דיי חזק, G4 לא שמעתי. מאוד נוח שהרמקול למטה.

* הרחבת זיכרון יש רק בLG. מצד שני אתה יכול לקנות S6 עם 64 גיגה או 128.

*בטריה נשלפת - רק בG4.

* ביצועים - ממבחני הביצועים נראה שהS6 הוא המכשיר הכי חזק בשוק נכון להיום. למרות זאת אומרים שגם הG4 עובד בצורה חלקה.

* מחיר - אם תקנה מחו"ל המחירים שלהם כמעט זהים. בארץ לעומת זאת ה S6 יקר בכ600-700 ש"ח (הG4 נמכר ב3000 ש"ח בKSP לעומת הS6 ב3700).

אני בחרתי בs6 כי הייתה לי הזדמנות לקנות אותו מחול, אני לא מתחרט על זה, המכשיר מעולה.

תחליט מה יותר חשוב לך ע"פ הביקורות ותבחר.

תוכל למצוא ביקורות כאן באתר וגם בGSMARENA.

בסופו של דבר מדובר על שני מכשירים מעולים שיעשו את העבודה על הצד הטוב ביותר.

פורסם
  • מחבר

כנראה שאלך על הS6 כל עוד לא יבוא מישהו\משהו שיוציא אותי מדעתי, אך עדיין אני נורא חושש מעניין הסוללה, מקווה שלא אתאכזב יותר מידי.

אחריות של יבואן רשמי זה יןתר קריטי כרגע לאחר הרפורמות של סמסונג וההגבלות נכון?איך השירות שלהם?

שוב תודה!

פורסם

Tomerb1

יש בדברים כמה שגיאות מוכחות.

המצלמה בפירוש טובה יותר בגלקסי.

המסך של ה-LG לא רק פחות רווי, אלא גם פחות איכותי.

פורסם

אתה יכול לראות כאן שההבדלים לא מספיק משמעותיים בכדי שיבחינו בהם ביום יום.

http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=6901&idPhone2=6849&idPhone3=6891

מה שכן, הG4 מוציא צבעים יותר נאמנים למקור לעומת הS6 שמרווה אותם.

המציאות הפוכה מהטענה שלך, מסך טוב זה מסך שמציג את הצבעים כמה שיותר קרוב למציאות.

המסך של הS6 רווי בצבעים, מה שאומר שהוא מעניק גוון חם יותר לכלל הצבעים במסך ומבליט אותם.

כאן מדובר כבר על עניין אישי, יש כאלו אשר יעדיפו את המסך של הG4 ויש כאלו שיעדיפו את המסך של הS6.

פורסם

לא, לא.

אני מדבר נוסף על הבדלי הרווייה, המסך של LG לא מספיק מוצלח ביחס לעצמו. המסך של הגלקסי יצא איכותי יותר נוסף על הבדלי הרוייה. שוב, אני לא מדבר על הבדלי הצבעים.

פורסם

איך אתה אומר בוא נתעלם מההבדלי צבעים, המסך של הסמסונג יותר טוב?

מסתכלים על התמונה כולה, על המסך וכל מה שהוא מסוגל להפיק.

עידן, הכי נכון זה שתלך לחנות כלשהי ותראה בעיניים את 2 המכשירים.

פורסם

נכון. מסתכלים על חדות התמונה ובהירות המסך, והגלקסי יותר טוב.

פורסם

עידן אל תמהר לבחור בS6 תקרא עוד ביקורות באינטרנט

בזמן האחרון אני נתקל בהמון בעיות של זליגת זיכרון ואיטיות במערכת של סמסונג (כרגיל) על פי הדיווחים ברשת

המחיר יקר מאוד ומסך קטן בהרבה מהG4 בכללי אני חושב שאין צורך במסכי 2K בפלאפונים שהם מתחת ל5.5 אינצ'

כל השאר זה עניין של טעם אישי כל מי שהגיב פה קנה קודם גלקסי ולא התנסה לעולם בG4 וקובעים עובדות בלי שום בסיס

אני אישית מאוד נהנה מהG4 שלי וכן ראיתי והתנסתי בS6 EDGE שהוא כמובן לא פחות טוב ממנו

אני חושב שהמצלמה בG4 הרבה יותר טובה נקודה ואני לא אפתח נושא על זה תחפשו באינטרנט תתנסו בעצמכם ותבינו

בG4 הסוללה נחמדה אבל מאמין שהיא תשתפר יחד עם העדכוני תוכנה למי ששכח LP זולל המון סוללה וזה קיים גם בS6 ופה ההטענה המהירה עושה עבודה טובה

לטעמי הממשק של LG הרבה יותר יפה ופחות באגי מיזה של סמסונג

לגבי ביצועים בשני המכשירים הרגיש לי חלק לא ראיתי הבדל בכלל

לG4 רמקול איכותי ועוצמתי שווה לזה של הS6

סוללה נשפלת וSD היתרון ענק בעוד שהאנדרואיד הבא גוגל הולכת לשים דגש על הנושא של הSD

זה פשוט נותן יותר גמישות הרי בעתיד G4 הולכים לתמוך בטעינה מהירה אז ההיתרון פה זה לטובת הG4

העיצוב זה גם עניין של טעם אני פחות מתחבר לעור אז קניתי את הפלסטיק מטאלי שלטעמי נראה נפלא עם מגן מסויים שקניתי לו לעומת הS6 שנראה פרימיום ללא ספק אבל שברירי מדי ומנסה לחקות את האייפון

המסך של הG4 זה משהו לא מהעולם הזה ואני השוותי מלא בין הEDGE לG4 יותר משעה וחצי הצבעים בLG נראים יותר חיים ופחות צועקים סופר אמולד מנסה להיות טוב אבל עדין מלא בבעיות

תחשוב טוב מה אתה מעדיף לך תסתכל עוד על ביקורות תראה בכל מני דוכנים את המכשירים תשחק בהם ותחליט מה עדיף לך

לדעתי G4 נותן תמורה מעולה והוא מכשיר המושלם

פורסם

מבחינת איכות מסך, שום דבר לא מביס את ה SAMOLED המודרניים של סמסונג (מבחינתי המסך של ה NOTE 4 הוא האיכותי ביותר שבנמצא). גם בנקסוס 6 יש מסך דומה וזה היתרון היחיד שלו מבחינתי.

ה Quantum IPS של LG שנמצא ב G4 רחוק מאוד מלהרשים לדעתי (מה גם שבמכשיר שיצא לי לשחק איתו היה bleeding די היסטרי בחלק העליון ובחלק התחתון של המסך, דבר שלרוב הייתי מצפה לראות במכשיר סיני עלום שם, ולא במכשיר דגל נחשק). המסך אמנם קצת יותר מוצלח מזה שנמצא ב G3, אך בבהירות ובקונטרסט ובביצועים באור יום הוא מחורבן. ברמות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם!

כמובן שאראה ביקורות נוספות ואני מקווה לעוד תגובות פה בפורום.

יצא לי להתנסות בשני המכשירים אך לא לזמן קצר ביותר..אלך להתנסות פעם נוספות.

פורסם
מבחינת איכות מסך, שום דבר לא מביס את ה SAMOLED המודרניים של סמסונג (מבחינתי המסך של ה NOTE 4 הוא האיכותי ביותר שבנמצא). גם בנקסוס 6 יש מסך דומה וזה היתרון היחיד שלו מבחינתי.

ה Quantum IPS של LG שנמצא ב G4 רחוק מאוד מלהרשים לדעתי (מה גם שבמכשיר שיצא לי לשחק איתו היה bleeding די היסטרי בחלק העליון ובחלק התחתון של המסך, דבר שלרוב הייתי מצפה לראות במכשיר סיני עלום שם, ולא במכשיר דגל נחשק). המסך אמנם קצת יותר מוצלח מזה שנמצא ב G3, אך בבהירות ובקונטרסט ובביצועים באור יום הוא מחורבן. ברמות.

לדעתי אתה טועה בנוגע לG4

הבעיות שאתה מתאר היו בG3 וכרגע הבהירות והקונטרסט באור יום שופרו משמעותית

SAMOLED טובים ככל שיהיו יש איתם הרבה בעיות כמו צריבות מסך שחיקה אחרי שימוש אינטנסיבי ומריחות על המסך

אם יש לך S6 בבקשה ממך אל תגיב פה דברים חסרי בסיס כלפי מכשירים אחרים

פורסם

שופרו, כן. משמעותית? ממש לא. היכולות לא שונות מאלו שהורגלנו אליהן עוד ב 2012, רק עם יותר פיקסלים.

באשר לצריבת מסך, תופעה זניחה ביותר ומהווה נחלה גם של צגי LCD סטנדרטיים.

אין ברשותי S6.

פורסם

אם יש לך G4 אל תנסה לשכנע את עצמך על חשבונו. כתבת דברים פשוט לא נכונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים