עבור לתוכן

בקשה למפרט -מחשב לתצוגת וידאו 4 מסכים

Featured Replies

פורסם

שלום ותודה מראש לכל מי שיעזור, אני מעריך את זה מאוד.

אני צריך מחשב שמטרתו היא אחת ויחידה,

להציג סרטים 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע באולם תצוגה על 4 מסכים שמחוברים יחדיו (צמודים) והמחשב יחבר את התמונה בין ה4 מסכים,

המחשב צריך להיות מספיק עמיד כדי להציג את הוידאו 24 שעות ביממה ללא הפסקה על 4 מסכים,

חשוב שהמפרט יהיה מחלקים שקיימים בKSP כי אני אוהב לקנות שם.

התקציב גמיש - העיקר שהמחשב יעשה את העבודה ויעמוד בעומס

תודה רבה

פורסם

הייתי מציע לך משהו אחר - שאולי בתחילה ייראה מוזר אבל יש הגיון מאחוריו

תרכוש 4 נוקים (nuc זה מחשב קטן של אינטל שנין בנקל לתלות אותו מאחורי המסך) בעלי חומרה בסיסית (לא צריך מעבד חזק מדי ויותר מדי זכרון - כמעט כל קונפיגורציה קיימת מסוגלת לנגן וידאו בהפרדה גבוהה מבלי להזיע יותר מדי). המחשבים הלאה גם די אמינים ויתנו לך ראש שקט - את המחשבים האלה לחבר למתג קטן - ואולי גם איזה אחסון משותף אם אתה לא מדבר על הזרמה.

http://ksp.co.il/?select=.399.&list=1&sort=2&glist=1&uin=0&txt_search=nuc&buy=&minprice=0&maxprice=0

ההגיון - מחשב אחד שמחובר ל-4 מסכים נפרדים מהווה נקודת כשל אחת - שברגע שיש בו בעיה 4 מסכים לא עובדים - לעומת הפתרון שהצעתי לך שאומר שישנם חלופות.

הערת אגב (אם בכל מקרה תלך על האופציה של מחשב יחיד) - תקן display port 1.2 מאפשר לך שרשור של מסכים בהפרדה גבוהה - אאל"ט בהפרדה של 1080P אתה יכול לשרשר 4 מסכים והרוחב פס יספק. במקרה כזה אני ממליץ מאוד דווקא על מחשב ממותג כדי שיתן לך שקט בגזרה (ורובם גם מגיעים עם אחריות חומרה באתר הלקוח בין שנה-שלוש שנים)

בהצלחה,

גבריאל

נערך על-ידי gabriel6

פורסם
  • מחבר

מדובר עם 4 מסכים מחוברים שמציגים סרט אחד - המסכים מחוברים אחד לשני (צמודים) - מה שנקרא קיר מסכים,

תמונה אחת מפוצלת ל4 מסכים.

פורסם

עדכנתי את ההודעה בהתאם - מחשב אחד ממתוג עם DP - מאמין שיספק את הסחורה

פורסם
  • מחבר
עדכנתי את ההודעה בהתאם - מחשב אחד ממתוג עם DP - מאמין שיספק את הסחורה

סליחה על הבורות,

מה זה אומר ואיזה מפרט היית ממליץ?

תודה רבה על העזרה אני מעריך את זה

פורסם

אין הבישן למד ואין הקפדן מלמד...

מחשב ממותג הכוונה היא למחשב שמגיע מחברה מורכב כבר (דל, HP לנובו וכיוב') - בד"כ יותר אמינים

לגבי מפרט - הייתי לוקח כמינימום מעבד מרובע ליבות ו-8 ג"ב זכרון עם דיסק SSD ועם כרטיס מסך שיש לו display port

ההמלצה היא מכיוון שמעבד מרובע ליבות ו-8 ג"ב זכרון יתנו לך "שקט" ולא תסבול מבעיית ביצועים

לגבי SSD הרי שהוא בד"כ (לדעתי) יותר אמין מדיסק קשיח מכני כך שיש לו פחות סיכוי להידפק

אני מעריך עלות של מערכת כזו בסביבות 4K-6K (זה נכון שבאותו מחיר תוכל להעמיד מערכת עדיפה מבחינת ביצועים אך לאמינות ולשירות יש גם משקל)

http://ksp.co.il/?select=.269..1537..7.&list=1&sort=2&glist=1&uin=25638&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

תוסיף זכרון ו-SSD וכרטיס מסך בעל יציאת DP (יש לבדוק כמובן שהמסכים שלך יודעים לתמוך בתקן זה)

לגבי כרטסי מסך מרובי יציאות - מנסיוני כרטיסים של MATROX (יש חיה כזאת) יכולים להגיע גם עד 8 מסכים על גבי כרטיס אחד - ועובד יפה מאוד

עד כמה שאני יודע אין בעיה לחבר בכרטיס ממוצע גם 3 מסכים לגבי 4 מסכים זה כבר לדעתי זקוק לכרטיס מסך ייעודי.

אני יודע ש-EYEFINITY של AMD יודע לתמוך ב-4 מסכים - אני פשוט מעולם לא ראיתי setup כזה.

נערך על-ידי gabriel6

פורסם
  • מחבר

טוב אני אחרי מעט שיעורי בית שאני מודה מאוד מאוד לגבריאל על התשובות המהירות,

בכדי לפצל תמונה אחת (סרט וידאו) ל4 מסכים (ז"א שבכל מסך יהיה רבע תמונה), האם זה חייב להיות בכרטיס גרפי אחד או שניתן בכדי להוריד מהעומס לעשות זאת עם 2 כרטיסים זהים?

עומס = זה אמור להציג וידאו באולם תצוגה 24 שעות 7 ימים בשבוע.

ואם בכל זאת מישהו יהיה מוכן לעזור לי עם מפרט (מKSP) אשמח כי הבנתי שעם המחשבים הממותגים (שאני גם אישית מעדיף בדרך כלל)- יש בעייתיות בנושא הזה כי כרטיסים גרפיים צורכים המון מתח וצריך מראש ספק כח חזק יותר ולהוסיף כרטיסים גרפיים ולהוסים SSD אז אני לא רואה טעם לממותג, מעדיף לבנות מפרט יקר וטוב שיעשה את העבודה,

אז מי שיעזור לי לבנות אודה לו מראש... תודה רבה, ושוב תודה גבריאל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים