עבור לתוכן

האם באמת אין דרך לדעת במשלוח דואר רגיל איפה החבילה נמצאת ?

Featured Replies

פורסם

עם כל הקידמה והטכנולוגיה אין אין באמת יכולת לדעת איפה חבילה נמצאת ואולי גם טווח זמן (אפילו אם זה ברמה של שבועות) עד שהיא תגיע ממקום אחר בעולם ? מתי זה אמור להיות כבר טווח זמן לא תקין...

בדואר ישראל כמובן שרשום "החבילה נשלחה ממדינה X בתאריך Y" וזהו (כמה זמן לוקח לשלוח אותה, יום, שבוע, חודש, שנה ?) בדואר בחו"ל רשום כתובת של מחסן ליד שדה תעופה.

פורסם

אתה מצפה שיצמידו לך gps לחבילה?

אם החבילה נמצאת במחסן אז היא במחסן. ברגע שיגיעו אליה והיא תעבור בסינון של הדואר יסרקו את מספר המעקב שלה (רגיל או פנימי של הדואר) והסטטוס יתעדכן.

אם יש הרבה חבילות נכנסות מן הסתם שיקח יותר זמן עד שיטפלו בה (בחגים לדוגמה)

פורסם
  • מחבר

אתה מצחיק.

אם החבילה נמצאת כמה שבועות במחסן אני בהחלט מצפה שיהיה רשום טווח זמן עד ליציאה מהמחסן, אני בטח לא הראשון שמזמין משהו ממדינה אחרת ועושים את זה כל הזמן (ואני בטוח שזה כבר לא במחסן, אולי זה במשלוח ימי אבל מי יודע). קוראים לזה ניהול מלאי. אולי באמת היה איזה חג בשבועות האחרונים אבל מחיפושים בגוגל נראה שזה המצב כבר שנים על גבי שנים, אתה שולח משהו (לא קטן), מגיע תוך כמה שעות למחסן ואז אין לך מושג מה קורה במשך כמה שבועות עד שהחבילה מגיעה בתוך 2.5-3.5 שבועות (ואם לא הגיע אחרי 4-5 שבועות, אז אולי יש סיכוי שהיתה תקלה אבל לא בגלל שמישהו חס וחלילה מודיע לך).

הגיע הזמן שגם במשלוח זול יהיה איזה מעקב חוץ מנשלח והגיע.

פורסם
  • מחבר

טוב, באחד מהימים שעשיתי F5 אחרי שהיה רשום "נשלח מגרמניה" פתאום התחלף ל"הגיע לסניף דואר ליד הבית". קצת פחות משבועיים (החלק של המשלוח הבינלאומי) זה לא נורא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים