עבור לתוכן

בנקודת זינוק: כל הדיווחים על האייפונים שבדרך

Featured Replies

פורסם
בגדול לכל פלוץ של אפל יש סיקור לא פורפורציונאלי בתקשורת / אתרים לעומת אנדרויד. הנה דוגמא, אתמול הכריזו על מערכת ההפעלה החדשה של גוגל ואין פה אייטם על זה, לעומת זאת, IOS9 עדיין לא הוכרז וכבר יש פה אייטם שלם עליו באתר.

זה בגלל שעד שמישהו באתר הזה יקבל עידכון(רישמי) ל ANDROID M יהיה כבר IOS 10.

ההסטוריה מראה שהמודל הבא יהיה ה 6S, ולא יכיל שינויים כמעט בכלל מהמודל הנוכחי. כמה פעמים אפל צריכה לעשות את התרגיל הזה בשביל שאנשים יבינו? 3GS, 4S, 5S, כולם זהים לקודמיהם חוץ משינוי קל...

אתה מדבר שטויות. ההפך הוא הנכון, האיטרציה השניה של אותו העיצוב תמיד יותר טובה, ללא בעיות(באייפון 4 היה בעיות קליטה, ב 5 היו בעיות בסוללות ובמסכים וכו') ולרוב כוללות טכנולוגיות חדשות(5S - מעבד 64 ביט וחיישן טביעת אצבע, 6S יביא מצלמה חדשה RGBW ו FORCE TOUCH).

פורסם

אייטיונס נפלאה - כי אני לא צריך להשתמש בה.

ופעם בכמה זמן, שאני רוצה לעשות גיבוי כולל (ומוצפן) היא עושה את זה הכי בקלות והכי במהירות.

אבל בכל זאת, זו לא תוכנה זה צואה בינארית.

פורסם
בגדול לכל פלוץ של אפל יש סיקור לא פורפורציונאלי בתקשורת / אתרים לעומת אנדרויד. הנה דוגמא, אתמול הכריזו על מערכת ההפעלה החדשה של גוגל ואין פה אייטם על זה, לעומת זאת, IOS9 עדיין לא הוכרז וכבר יש פה אייטם שלם עליו באתר.

אני חושב שזה בגלל הכנסים מימי סטיב גובס.

היום הכנסים והאירועים קצת פחות מעניינים. קוראים כתבת סיכום על מה תכלס אמרו שם וזהו.

אבל שסטיב ג'ובס היה נואם זה היה משהו אחר. היה עניין.

פורסם
ההסטוריה מראה שהמודל הבא יהיה ה 6S, ולא יכיל שינויים כמעט בכלל מהמודל הנוכחי. כמה פעמים אפל צריכה לעשות את התרגיל הזה בשביל שאנשים יבינו? 3GS, 4S, 5S, כולם זהים לקודמיהם חוץ משינוי קל...

הצד הכי חזק של אפל זה שיווק....הם יכולים למכור אוויר !

לדעתי יש להם בכיס כבר את כל הפיצ'רים של אייפון 15....והם כל גרסה משחררים פיצ'ר קטנטן.

ב6 שמו NFC....ב6S יוסיפו שטות קטנה שהם המציאו לפני עשור ויגידו "המצאנו את הגלגל"...והכי יפה - אמריקאים יתלהבו ימחאו כפיים ויאמינו !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים