עבור לתוכן

בנקודת זינוק: כל הדיווחים על האייפונים שבדרך

Featured Replies

פורסם

לקראת כנס המפתחים השנתי של אפל הממשמש ובא, חרושת השמועות סביב העדכונים, ההכרזות ההשקות הצפויות לנו בתקופה הקרובה מעלה הילוך

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%a0%d7%a7%d7%95%d7%93%d7%aa-%d7%96%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%a7-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d/

פורסם

נהדר.. הפלאפון הכי סגור בעולם (מבחינת תוכנה) נהיה יותר סגור... תמשיכו ככה אפל ואתם תעלמו מהעולם (בתקווה) רק תשאירו מאחור את העיצובים בבקשה

פורסם

מצד אחד אכן מערכת ההפעלה סגורה ומאובטחת יותר מהרגיל (נכון שיש עדיין באגים כמו עם ה SMS עכשיו) מצד שני אם מראים נכונות לאפשר תכונות כמו דיבור בין אפליקציות, מקלדת צד שלישי כשצריך וכו'.

בצד השני של העולם:

http://www.theinquirer.net/inquirer/news/2410013/minecraft-themed-scareware-apps-wreak-havoc-on-google-play

פורסם

מה בדיוק מחדש ה rootless? כבר עכשיו לאפליקציות אין גישה למערכת הקבצים אלא רק לתיקיה מאוד מסויימת שרק לאפליקציה הספציפית יש גישה אליה. אין לה גישה לאף תיקיה אחרת במערכת הקבצים, לא תיקיות דאטה של אפליקציות אחרות ובמיוחד לא תיקיות מערכת.

הדרך היחידה לאפשר גישה לתיקיות אחרות זה לבצע jailbreak ורק אז יהיה לאפליקציה גישה למערכת מחוץ לתיקית הדאטה שלה.

כמה שזכור לי זה גם עובד ככה באנדרואיד רק ששם לכל האפליקציות יש גם גישה משותפת לכלל התיקיות בזיכרון החיצוני (sdcard או זיכרון שמוגדר חיצוני אם אין חריץ לכרטיס sd)

פורסם

כבר מזמן מכשירי דגל של יצרניות אחרות מגיעים עם לפחות 3 גיגה זכרון.

פורסם

ומכשיר עם ג'יגה עושה להם בצפר מבחינת מהירות תגובה...

מה הקשר בין ההגדרה של מכשיר דגל אנדרואיד למכשיר דגל של אפל? מערכות הפעלה שונות - חומרה שונה. ואתה לא יכול להשוות.

נהדר.. הפלאפון הכי סגור בעולם (מבחינת תוכנה) נהיה יותר סגור... תמשיכו ככה אפל ואתם תעלמו מהעולם (בתקווה) רק תשאירו מאחור את העיצובים בבקשה

אתה לא נשמע כמו מישהו שהיה קונה אייפון בין כה וכה, אז מה אכפת לך?

פורסם

אני מניח שה rootless אמור למנוע עוד יותר גישה לתהליכי מערכת, זה כנראה בעיקר נועד למנוע מ jailbreak להצליח הרבה פחות, כי להזכירך בסוף צריך גישת root כדי לפרוץ את המכשיר

פורסם

ההסטוריה מראה שהמודל הבא יהיה ה 6S, ולא יכיל שינויים כמעט בכלל מהמודל הנוכחי. כמה פעמים אפל צריכה לעשות את התרגיל הזה בשביל שאנשים יבינו? 3GS, 4S, 5S, כולם זהים לקודמיהם חוץ משינוי קל...

פורסם

כן אתה צודק.

הלוואי שאפל יעלמו מהעולם!! ככה כל מכשירי האנדרואיד ירדו במחיר!!! נכון? דביל....

מה כואב לך הלב שהמכשיר סגור?? לא מתאים לך אל תקנה!!

עוד אחד מ"מביני עניין" פה.

צודק אחי. תכלס ככה מחליטים היום איזה טלפון הכי טוב. שלא ימכרו לך סיפורים. למי שיש הכי הרבה ראם הוא המלך!!!

פורסם
ומכשיר עם ג'יגה עושה להם בצפר מבחינת מהירות תגובה...

מה הקשר בין ההגדרה של מכשיר דגל אנדרואיד למכשיר דגל של אפל? מערכות הפעלה שונות - חומרה שונה. ואתה לא יכול להשוות.

הגבתי על המשפט הזה בכתבה:

מעבר לכך נראה כי זיכרון העבודה של המכשירים החדשים יתעדכן לזה הקיים במכשירי הדגל של המתחרות. הטכנולוגיה החדשה 2GB LPDDR4 RAM
.

חוץ מזה - כבר מזמן אין לאפל יתרון ב"מהירות תגובה" על פני מכשיר אנדרואיד מקוסטם היטב.

פורסם

ענית לעצמך, מקוסטם היטב

המשתמש צריך להשלים ליצרן את העבודה כי הוא לא מצליח לעשות טלפון מהיר מספיק

אני חושב שהכוונה ב״טכנולוגיה״ הייתה ל-LPDDR4 ולא לכמות שלו

פורסם

חוץ מזה - כבר מזמן אין לאפל יתרון ב"מהירות תגובה" על פני מכשיר אנדרואיד מקוסטם היטב.

אני בנאדם טכנולוגי, קוראים לי בעבודה איש הGADGET....ואני חייב להודות שכל עוד צריך לעשות קוסטומזציה כדי שהמכשיר יעבוד חלק - זה הורס את כל החוויה.

היה לי אייפון 4, שדרגתי לSGS3, רצתי בחזרה לאייפון 5 אחרי מספר חודשים....היום יש לי 6.

הפסקתי אפילו עם הJAILBREAK כי בסוף אפל הכניסו את כל הדברים שהייתי מתקין כשהייתי עושה JAILBREAK.

אין לי ספק שANDROID התקדמו וימשיכו שם....יש דברים בהכרזות של ANDROID M שקיימים בAPPLE מהתחלה כמו נושא ההרשאות לאפליקציה.

אני בעד עולם שבו יש תחרות ואחד יגרום לשני להשתפר !

יש לAPPLE חסרונות רבים, יחד עם זאת הוא מכשיר OUT-OF-THE-BOX-FOR-DUMMIES.

אם כי הITUNES היא תוכנה בלתי נסבלת - ועד היום אני לא מבין איך האמריקאים אהבו אותה כל כך שהיא יצאה ואיך הם עדיין אוהבים.

(בטח בגלל זה היום לא צריך אייטונס כדי לתפעל אייפון)

פורסם

מה שאותי מצחיק בכל ה"מלחמה" הזאת בין אפל לאנדרואיד זה שמשתמשי אנדרואיד תמיד מחפשים דברים שליליים באייפונים. סיבות למה הם לא שווים.

מצד שני לא תראו משתמשי אייפון מחפשים למה אנדרואיד לא טוב.

אם כל כך טוב לכם עם האנדרואיד שלכם סבבה, בכיף. אבל מה הצורך הזה למצוא פגמים באייפון?

יש לי גם אייפון וגם נקסוס ואני חושב שהנקסוס הוא באמת מכשיר טוב OUT OF THE BOX. אבל לא התחברתי אליו.

פורסם

בגדול לכל פלוץ של אפל יש סיקור לא פורפורציונאלי בתקשורת / אתרים לעומת אנדרויד. הנה דוגמא, אתמול הכריזו על מערכת ההפעלה החדשה של גוגל ואין פה אייטם על זה, לעומת זאת, IOS9 עדיין לא הוכרז וכבר יש פה אייטם שלם עליו באתר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים