עבור לתוכן

חוות דעת לגבי מפרט לגיימינג בכ-3800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

אין תקציב קשיח, הדרישות הביאו אותי לסכום שמופיע בכותרת (כ-3800 ש"ח). אם צריך להוסיף עוד קצת בשביל משהו נחוץ אז אפשר, אם ניתן לחסוך על משהו מיותר אז גם טוב אבל זה פחות חשוב.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, צפייה בסרטים/סדרות ב-HD ובנוסף גיימינג קל.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו פיפא ו-NBA2K, לא יותר מזה. מה שכן, צריך שהמחשב יוכל להריץ את המשחקים הכי עדכניים כמה שיותר שנים קדימה.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 - מתכוון לקנות את המסך Dell P2314H יחד עם המחשב.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף מן הסתם כמה שיותר גבוהות אבל זו לא חשיבות עליונה.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כרגע לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? די חשוב. 6/7.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבה. אין צורך במערכת הפעלה ואופיס.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה מחנות ספציפית, רק שיהיה מאיזור המרכז.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עכשיו.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא, להפך! חשוב שלא יהיה שום צורך בשדרוג המחשב בעתיד.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: חשוב מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר עמיד ויעבוד כמו חדש בלי תקלות לכמה שיותר שנים, בלי צורך בתוספות ושדרוגים. לכן גם אם המפרט חזק יותר ממה שנחוץ לשימושים הבסיסיים שלי כרגע, הוא צריך להספיק בשביל עוד כמה שנים טובות.

לפי המפרטים המומלצים באתר וההמלצות בפורום, בניתי מפרט שיתאים לדרישות שלי ב-TMS. הייתי רוצה לקבל חוות לכך שלא פספסתי כלום, אין רכיב יקר מדי או לא מספיק טוב.

מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪957

קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪148

לוח אם: MSI Z87-G41 PC Mate

כמות: 1 - מחיר: ₪427

מארז: בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + SS-500ET

כמות: 1 - מחיר: ₪393

זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11

כמות: 1 - מחיר: ₪319

כרטיס מסך: Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST DP Retail - מבצע

כמות: 1 - מחיר: ₪789

קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪416

קשיח למחשב שולחני: SanDisk SSD Ultra Plus 128GB 2.5" SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪317

כונן אופטי: LG DVDRW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪105

מסך: בקניית מחשב חדש בלבד,מבצע חדש - Dell 23 Monitor P2314H IPS Full HD Led

כמות: 1 - מחיר: ₪899

הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4770

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4675 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/yh6wsd59

מה אתם אומרים? תודה מראש.

פורסם

ברוך הבא לפורום.

ירדתי במעבד למעבד בעל תדר נמוך ב10%.

עליתי לבאנדל טוב יותר עם מארז שייתן רמת שקט 7(כולל בידוד אקוסטי) זה שבחרת ייתן 5 אאל"ט, יש אפשרות לפרק חלק מכלוב הHDD/SSD במקרה שתקנה בעתיד כרטיס מסך ארוך יותר המארז לא יגביל יותר מהבחינה הזאת, בנוסף הספק טוב יותר בעל תקן 80+ Silver עם נצילות גבוהה יותר ו5 שנות אחריות במקום 3.

כרטיס מסך עדיף(7950) ומעט זול יותר עם 3GB במקום 2GB.

ירדתי בHDD לאחד בנפח 1TB ועליתי לSSD מדגם מומלץ יותר ובעל ביצועים גבוהים יותר בגלל הנפח בנוסף יהיה לך יותר מקום למשחקים ותוכנות שתיהיה להם טעינה מהירה יותר, ואם יש לך צורך בכל זאת ב2TB אתה יכול לרדת שוב בSSD ל128GB וזה ייצא קצת פחות.

אין צורך בצורב כי כמעט ולא משתמשים בו בימינו ואת מערכת ההפעלה אפשר להתקין בעזרת DOK.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪896

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

לוח אם:

MSI Z87-G41 PC Mate

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד NZXT H230 Glossy Black + FSP 650W Raider

כמות: 1 - מחיר: ₪620

זיכרון:

בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600

כמות: 1 - מחיר: ₪289

כרטיס מסך:

Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost

כמות: 1 - מחיר: ₪749

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪277

קשיח למחשב שולחני:

Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪486

מסך:

בקניית מחשב חדש בלבד,מבצע חדש - Dell 23 Monitor P2314H IPS Full HD Led

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

סה"כ: ₪4791

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4696 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/lmr3x9e7

נערך על-ידי rony2

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה.

מעבד - אין בעיה לקחת דגם בתדר נמוך יותר.

זכרון פנימי - אם אין הבדל מלבד המחיר אז אפשר לקחת את הזול יותר.

כרטיס מסך - אתה אומר שהדגם הנ"ל גם יותר זול וגם יותר טוב אז לקחתי.

לגבי הכוננים נראה לי שאני אמשיך להתלבט עוד קצת, גם יכול להיות שאני בכל זאת אקח כונן אופטי.

הנקודה העיקרית זה המארז + ספק שאני רואה ששדרגת משמעותית. עד כמה זה חשוב? לגבי השקט של המחשב יכול להיות שקצת הגזמתי, לא חשובה לי דממה מוחלטת, יותר ברמה שלא ירעיש כמו טרקטור. נראה לי שאני יכול להתמודד עם רעש קל. חשוב לי לציין עוד פעם, אין לי ולא יהיה לי שום רצון לשדרג בעתיד רכיב כלשהו ולא לפרק שום דבר כך שהנקודה הזאת לא רלוונטית. מה שכן הכי חשובה לי העמידות של המחשב, יש סיכוי שהספק המקורי ששמתי עלול לא להספיק?

פורסם

שמתי את הזכרון הכי זול שיש בקנייה של מחשב חדש פשוט כי זה מיותר לקחת את הדגם שאתה שמת ביותר כסף כי זה לא ייתן כלום ויהיה לא משתלם.

אם אתה אומר שאתה לא ממש זקוק לשקט בדממה מוחלטת אז אין בעיה לרדת לבאנדל שאתה לקחת שהוא יספיק ובגלל שהוא זול יותר ניתן לקחת גם SSD של 250GB גם HDD של 2TB וגם את הכונן האופטי.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪896

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

לוח אם:

MSI Z87-G41 PC Mate

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + SS-500ET

כמות: 1 - מחיר: ₪393

זיכרון:

בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600

כמות: 1 - מחיר: ₪289

כרטיס מסך:

Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost

כמות: 1 - מחיר: ₪749

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪416

קשיח למחשב שולחני:

Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪486

כונן אופטי:

LG DVDRW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪105

מסך:

בקניית מחשב חדש בלבד,מבצע חדש - Dell 23 Monitor P2314H IPS Full HD Led

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

סה"כ: ₪4808

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4712 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/8cdqbx61

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל מה באשר לספק? זה שמגיע בבאנדל הזול יותר מספיק טוב בוודאות?

פורסם

המערכת צורכת בסביבות 350W ככה שיש גם מרווח ביטחון והSeaSonic 500ET יספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים