עבור לתוכן

יעוץ לגבי קניית tv box מבוסס windows 8.1

Featured Replies

פורסם

תודה Chapshan :)

• תגובות 32
  • צפיות 12.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

OvO:

1. לא יודע להגיד לך כי לא הצלחתי למצוא השוואות טובות בין השתיים בזמנו כשרכשתי את המיני מחשב. אני חושב שהוא טיפה פחות טוב מה- atom אבל לדעתי השילוב של כל הקופסא עם כל שאר הנתונים שלה, אמור לתת לו בוסט רציני מול המוצרים המתחרים המבוססים על מעבדי ה- atom.

2. לצערי לא. אני ממש לא בקטע של גיימינג ואפילו אין לי חשבון steam. אני אפילו לא יודע מה זה steam inhome streaming... אני רחוק שנות אור מלהיות מישהו שמתיימר להיות מבין ואפילו במעט בכל התחום. סורי...

אגב, כשראיתי את השאלה ממך - פתאום קלטתי שאולי החסרתי משהו חשוב במה שכתבתי קודם, וזה משהו שהוא תמיד נכון - כל אחד צריך לבחור מוצר לפי הדרישות והצרכים שלו. אני אישית לא מתעניין בכל הקשור לגיימינג (המקסימום שלי זה גולדן-אקס וחבריו), ולכן כשבחרתי את המוצר שלי, לא בדקתי את הנושא הזה. יכול מאוד להיות שהוא פחות טוב לגיימינג מאשר מוצרים אחרים, אך איפשהו בתאים האפורים שלי יש לי איזשהו זיכרון שאחד מהביקורות על המכשיר הזה כלל גם בדיקה של משחקים והוא קיבל דווקא מחמאות. הבעיה היא - אני לא יודע איזה סוג משחקים ניסו להריץ עליו, ויכול להיות שהם מקוטלגים כבינוניים ומטה.

Card - בכיף :)

פורסם
  • מחבר

מחקירה קלה שערכתי, אני יכול לבשר לך שהמעבד בשילוב הליבה הגרפית שברשותך חזקים לא במעט ממעבדי הAtom המדוברים, במיוחד הליבה הגרפית.

מצורף קישור השוואה:

http://www.cnx-software.com/2015/01/21/antutu-benchmark-rockchip-rk3288-arm-vs-intel-atom-z3735f/

אבל שוב זה בסופו של דבר מתנקז בדיוק כמו שאמרת, לצרכים של כל אחד ואחד. כמו כן להעדפה אישית של חלונות מול לינוקס ואפילו מול אנדרואיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים