עבור לתוכן

תופעת הכסאות המעוררים תמיהה...

Featured Replies

פורסם

אני מסתכל בזאפ על כסא למחשב ואני מתחיל לעלולת ולעלות בטווחי המחיר אבל להפתעתי - אף חנות לא אומרת על שום כסא מיהו היצרן...

מדוע?! האם כל הכסאות הנמכרים בזאפ זה זבל סיני כזה או אחר?! האם אין דרך להינצל מכסאות זבל של סינים?

פורסם

זאפ מיועד לעמחה, וכידוע, העמחה בישראל אוהב זבל סיני. האמת, הוא רוצה מוצר איכותי וטוב, אבל רוצה לשלם מחיר של זבל סיני, ולכן הוא מקבל זבל סיני.

אם אתה רוצה מוצרי איכות תצטרך להדיר את רגליך לחנויות איכות ולפתוח את הארנק.

האם אתה מוכן לכך?

פורסם

חבר שלי במילואים עבד פעם באחת החנויות ה"נחשבות" במרכז למכירת כסאות. הוא אמר לי שכל הכסאות "הממותגים" שהם מכרו הם זבל סיני בדיוק כמו מה שמוכרים בחוץ.

פורסם
זאפ מיועד לעמחה, וכידוע, העמחה בישראל אוהב זבל סיני. האמת, הוא רוצה מוצר איכותי וטוב, אבל רוצה לשלם מחיר של זבל סיני, ולכן הוא מקבל זבל סיני.

אם אתה רוצה מוצרי איכות תצטרך להדיר את רגליך לחנויות איכות ולפתוח את הארנק.

האם אתה מוכן לכך?

הבעיה עם "אליטיסטים" כמוך היא שאתם לא מבינים שהרבה פעמים מפעלים סינים מייצרים בקבלנות מוצרים עבור חברות מותג.

תמיד משעשע ש-FOXCONN האיומה בעצם מייצרת מוצרים לקהל הכי רודף מותגים בעולם.

פורסם
חבר שלי במילואים עבד פעם באחת החנויות ה"נחשבות" במרכז למכירת כסאות. הוא אמר לי שכל הכסאות "הממותגים" שהם מכרו הם זבל סיני בדיוק כמו מה שמוכרים בחוץ.

אבל למה אתה מספר לו? עכשיו איך הוא יוכל להאמין שהכסא שלו שעלה לו 800 שקל טוב יותר מהכיסא שלי שעלה לי 300?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים