עבור לתוכן

סלקום השיקה טריפל ב-149 שקל לחודש - דיון מרוכז

Featured Replies

פורסם

XBMC / MediaPortal לא מציגים את ערוצי עידן+ "דרך האינטרנט", מי שעושה את זה ככה הוא פשוט מטומטם. וכן אני יודע שיש כמה ישראלים שעושים את זה ככה. הם מטומטמים.

*הכנס פה תמונה של מישהו שמסובב את יד ימין מאחורי הראש ועושה עיקוף שלם ומוזר בשביל לגעת לעצמו בלחי שמאל*

להסתכל על ערוצי עידן+ בסטרימינג דרך האינטרנט זה פשוט טימטום - זה גם מחייב אינטרנט, גם חונק אותו לדברים אחרים, גם לא מאפשר תזמוני הקלטות / timeshifting, וגם משדר באיכות הרבה יותר נמוכה...

כל זה בזמן שהערוצים האלה נמצאים כל הזמן באוויר, באיכות גבוהה, ולגמרי בחינם.

אתה צריך לקנות באיביי דונגל DVB-T ב-5$ ולחבר אותו למחשב, גם ב-XBMC וגם ב-MP יש מודול "טלוויזיה" שמיועד בדיוק לזה.

כולל מדריך תוכניות, timeshifting (לעשות pause, ללכת אחורה/קדימה..), תזמוני הקלטות וכו'.

פורסם

זה לא אומר שהם מעבירים את השידור באינטרנט (הם לא), אלא שפשוט התוכנה שלהם טיפשה וברגע שהיא מזהה ניתוק של האינטרנט היא מקפיצה הודעת שגיאה קריטית שבעצם נועלת את הממיר מכלל שימוש...

פורסם

כן, זה מה שגם אני הבנתי.

פורסם
וגם משתמשי jdownloader

איזה סדרות או סרטים בדיוק אתה יכול להוריד בHTTP?

Enlighten me

אין תוכן HD אלא אם כן אתה מתפשר על מהירות הורדה של 50KBPS.

השאר זה 480P במקרה הטוב.

עם HTTP אין לך שום אפשרות לאוטומציה. נאדה. אתה תצטרך כל פעם לחפש את הלינקים באינטרנט ולקרוע את התחת.

JDOWNLOADER זה אופציה בכלל לא קבילה לסוג צריכת התוכן הזה.

OFF TOPIC - לא מצליח אף פעם להסתדר איתה... אני האדיוט היחיד?

זאת אחת התוכנות הכי פשוטות להשתמש בהן,יותר מטורנט.

תוריד את הגרסא השנייה. לינקים הוא ימשוך אוטומטית מהCLIPBOARD שלך,כל מה שאתה צריך ללחוץ זה PLAY וזה יתחיל להוריד.

פורסם
  • מחבר

אבל כפי שאמרת יפה:

איזה סדרות או סרטים בדיוק אתה יכול להוריד בHTTP?

Enlighten me

אין תוכן HD אלא אם כן אתה מתפשר על מהירות הורדה של 50KBPS.

השאר זה 480P במקרה הטוב.

עם HTTP אין לך שום אפשרות לאוטומציה. נאדה. אתה תצטרך כל פעם לחפש את הלינקים באינטרנט ולקרוע את התחת.

JDOWNLOADER זה אופציה בכלל לא קבילה לסוג צריכת התוכן הזה.

אז למה להתאמץ?

כל פעם שניסיתי הלינקים היו נראים "חיים" ותמיד נכשלו בסוף.

ומה עם ה-CAPTCHA? תמיד מבקש ממני להזין ידנית?! אז למה הוא טוב?

פורסם

אני משתמש בזה רק עם לינקים ממגה, בדרך כלל משחקים, יש שם מהירויות יפות, תלוי בעומס כמובן אבל אפשר להגיע שם אפילו ל10 מגה לשנייה.

Captcha זה חיסרון גדול, למרות שיש שירותים(בתשלום כמובן) שיעקפו את זה.

פורסם

לא מבין למה השטות הזאת קיימת בכלל, יש הכל בטורנטים ובמהירות מצויינת אז למה שמישהו ירצה להילחם בהורדת HTTP המוזרות האלה עם 50 קבצים נפרדים וקאפצ'ה והגבלת מהירות וחשבונות בתשלום?

פורסם
לא מבין למה השטות הזאת קיימת בכלל, יש הכל בטורנטים ובמהירות מצויינת אז למה שמישהו ירצה להילחם בהורדת HTTP המוזרות האלה עם 50 קבצים נפרדים וקאפצ'ה והגבלת מהירות וחשבונות בתשלום?

כמו שאמרתי, אני משתמש בזה רק עם מכה, אני מקבל אצילה מהירות ולא משלם שקל.. כשהטורנטים מפוצצים כשיוצא משחק חדש, זאת דרך הרבה יותר טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים