עבור לתוכן

סלקום השיקה טריפל ב-149 שקל לחודש - דיון מרוכז

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4656612,00.html

מדובר בטריפל על תשתית של בזק:

* אינטרנט 40M/1M ספק + תשתית

* טלפון ביתי ללא הגבלה

* סלקום TV שלא ממש ברור לי מה כלול במחיר (יש סתירה בנתונים באתר).

סוף סוף טריפל במחיר כמעט שפוי למשתמש שלא מוצץ לאינטרנט את המיץ ולא זקוק לכל ערוצי הטלנובלה?

פורסם

חשבתי להתחבר, אבל גולן טלקום כנראה גם בפתח ובכל מקרה, מבחינתי לסלקום אין הרבה מה להציע כטלויזיה. אני, אישית, מחכה לעוד תכנים וערוצים (גם לייב) בתחום הטבע והמדע. אז אולי אתחבר.

פורסם

קצת אידיאולוגיה לא תזיק.

2015-05-14_2036.png

- - - תגובה אוחדה: - - -

סוף סוף טריפל במחיר כמעט שפוי למשתמש שלא מוצץ לאינטרנט את המיץ ולא זקוק לכל ערוצי הטלנובלה?

זה ממש לא טריפל!!!!!!!!!!!!!

סלקום "TV" זה אך ורק ערוצי עידן+ שיש לגמרי בחינם לנצח נצחים, וסיפריית VOD.

להשוות את זה לערוצי הטלוויזיה של יס/הוט ולכנות את זה באותו כינוי זה פשוט מגוחך, וזאת הטעיה בוטה.

אני לא אומר בהכרח שזה רע, אני בהחלט מסכים ש-90% מהערוצים ביס/הוט הם מיותרים (וזאת בדיוק הסיבה שאני עם עידן+), אבל יש אנשים שרוצים את הערוצים האלה - ולהטעות אותם ולהציג את "סלקום TV" כאילו שזה אותו דבר כאשר זה בפירוש אפילו לא קרוב - זה לא ממש יפה.

פורסם

המחיר אטרקטיבי אבל כמה דגשים,

סלקום TV זה עידן+ יחד עם ספריית VOD צנועה מאוד. קיבלתי מהם לכמה ימים גישה לאפליקציה לבדוק מי נגד מי וממש אין שם תכנים שמצדיקים תשלום על טלוויזיה.

הממיר של סלקום עושה שימוש באינטרנט בשביל השידור ואתם חייבים WI FI לכל ממיר אז מי שרוצה טלוויזיה במקלט, פרובלמטי.

פורסם

אני בטוח שלא מעט ישראלים משתמשי UTORRENT יכולים לפתוח "טלוויזיה" שתהיה הרבה יותר מקיפה ומעניינת מסלקום :D

פורסם

וגם משתמשי jdownloader

פורסם

מסכים עם עמרי,

מקווה שגולם טלקום יציגו משהו יותר רציני, כמו שמציגה FREE בצרפת.

לחילופין, מנכ"ל סלקום הצהיר כי בחודשים הקרובים יתווספו ערוצים רבים, אולי אז יהיה כדאי.

פורסם
  • מחבר

זה ממש לא טריפל!!!!!!!!!!!!!

סלקום "TV" זה אך ורק ערוצי עידן+ שיש לגמרי בחינם לנצח נצחים, וסיפריית VOD.

להשוות את זה לערוצי הטלוויזיה של יס/הוט ולכנות את זה באותו כינוי זה פשוט מגוחך, וזאת הטעיה בוטה.

אני לא אומר בהכרח שזה רע, אני בהחלט מסכים ש-90% מהערוצים ביס/הוט הם מיותרים (וזאת בדיוק הסיבה שאני עם עידן+), אבל יש אנשים שרוצים את הערוצים האלה - ולהטעות אותם ולהציג את "סלקום TV" כאילו שזה אותו דבר כאשר זה בפירוש אפילו לא קרוב - זה לא ממש יפה.

זה בדיוק מה שלא הבנתי - נראה שיש כאן הטעיה צרכנית בוטה ונבזית... באתר של סלקום TV יש שלל חבילות אטרקטיביות שמכסות לדעתי 95% ממה שכולם רוצים:

https://www.cellcomtv.co.il/content/

אבל ב"טריפל" ככל הנראה יש רק עידן וקצת VOD עבש ושאר חבילות התוכן שלעיל לא כלולות.

מעניין אותי לשמוע על האיכות של השירותים המוצעים - אינטרנט, קצבים, איכות שיחה, ממשק משתמש, תכנים וכדומה.

את האידיאולוגיה אני משאיר לחכמים ממני.

גילוי נאות - לי אין בכלל טלביזיה ב-15 השנים האחרונות.

פורסם
  • מחבר
וגם משתמשי jdownloader

OFF TOPIC - לא מצליח אף פעם להסתדר איתה... אני האדיוט היחיד?

פורסם

סלקום ענקים בשיווק, קצת פחות באיכות המוצר.

טלפון קווי יצא משימוש כבר לפני כמה שנים.

אין לכם אינטרנט של בזק? שלמו 100 שקל התקנה. ו10 שקל כל חודש על הראוטר שתשאילו.

והטלוויזיה זה עידן+ הבטחות.

מצחיק שבכתבת פרסום של YNET כתוב ''

כך שלמעשה מדובר בחבילה מרובעת'' כשהיא מחשיבה ספק ותשתית כישות נפרדת. רק בארץ.

פורסם

שאלה טכנית:

סלקוםTV זה לא בעצם סוג של KODI\XBMC ? אני בודק את KODI עכשיו ומעבר לכך שזאת תוכנה גועל נפש אני מקבל את הרושם שזה בול מה שסלקום מציעים ואפילו הרבה יותר.

פורסם

עם עידן +

פורסם

גם שם יש ערוץ 10/2/11

פורסם

אבל ממה שהבנתי לממיר של סלקום יש את האנטנה הזאת של עידן פלוס והוא לא מושך כמו קודי את הערוצים מהאינטרנט.

פורסם

בכתבה ב-YNET היה כתוב שאם אין אינטרנט אז אין טלוויזיה, לכן אני חושב שזה מבוסס XBMC.

אולי זה משהו משולב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים