פורסם 2015 במאי 1110 שנים שלום לכולם!!!יש לי מחשב חדש (בן חודש וחצי בערך) ובכל פעם שאני מדליק אותו בפעם הראשונה אחריי כמה שניות הוא מתכבה (בערך ברגע שהוא מגיע לסמל של הפעלת הווינדוס)ולאחר מכן אני מדליק אותו שוב והוא נדלק בסדר גמור.מה הסיבה שאני צריך כל פעם להדליק אותו כביכול פעמיים? (המחשב לא נמצא במצב שינה, הוא סגור לחלוטין).תודה רבה לכל העוזרים !!!
פורסם 2015 במאי 1510 שנים ...יש לי מחשב חדש (בן חודש וחצי בערךׁׂׂׂׂ)...ממש אחריות - מחשב ממש לא צריך להתנהג בצורה כזו - קרוב לוודאי לוח אם בעייתי או ספק כח (אם כי בסבירות יותר נמוכה).אגב - לא שזה צריך לשנות משהו האם יש לך במקרה SSD או דיסק מכאני.
פורסם 2015 במאי 1510 שנים מחבר יש לי גם SSD - Corsair Force LSוגם Hard Disk - Western Digital Caviar Blackבאמת אני לא מצליח להבין מה הבעיה כאן?(הווינדוס מותקן על הSSD)
פורסם 2015 במאי 1510 שנים אולי המחשב צריך איזה זמן מה להטענת הקבלים ,קבלים לא נטענים לגמרי תוך שניות בודדות . אם אתה עושה ריסטרט גם יש את הבעיה הזאת ?
פורסם 2015 במאי 1510 שנים מחבר לא, זה לא קורה אחריי ריסטרט וזה גם לא קורה אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו זמן קצר יחסית אחריי זה.
פורסם 2015 במאי 1510 שנים כעקרון בעיה כזאת לא אמורה להיות וזה לא מצב נורמלי , כמו שאמר גבריאל , או ספק כח שמתקשה לתת הספק או לוח אם שמתקשה להתייצב כבר עם ההדלקה . תממש אחריות , הבעיה אולי תחריף עם הזמן .
פורסם 2015 במאי 1610 שנים תעדכן בפיתרון - חוות דעת על פתרון מוצלח ועל פתרון לא מוצלח של במימוש אחריות היא עניין צרכני מהמעלה הראשונה.בהצלחה,גבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.