פורסם 2015 במאי 910 שנים * מטרות המחשב? מחשב בסיסי לסטודנט למדעי המחשב- אופיס, אינטרנט, תוכנות פשוטות יחסית, סרטים מדי פעם.* גודל המסך? 15.6 חשוב לי מאוד. ראיתי פה בפורום שהרוב מחפשים מאט אז נראה לי שעדיפות למאט.* רזולוציית המסך? 1366X766 שזה הסטנדרט נראה לי ..* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות אך זה לא הגורם העיקרי.* האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחפש מעבד חזק (מחשב שישאר איתי לאורך כמה שנים טובות) אך עם זאת רצוי שסוללה תחזיק כמה שיותר זמן* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI* Bluetooth? לא הכרחי אבל יהיה נחמד אם כן.* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB* כונן אופטי? חשוב שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש, עדיף לנובו כי אפשר יהיה לקנות מחשב טוב יותר, אך אין העדפה מיוחדת..* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: איכות החומרים שהמחשב יהיה בנוי מהם חשובה שכן אני לא רוצה שבמכה אחת המחשב יושבת.אקנה את המחשב האזור מרכז (ככה שזה עם מע"מ).התקציב שלי על המחשב זה עד 5000 שח'**רצוי שתהיה אחריות ל3 שנים אם אפשריתודה רבה רבה לעוזרים! נערך 2015 במאי 910 שנים על-ידי urielab
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.