פורסם 2015 במאי 810 שנים שלום.שאלה לחברים שלאחרונה עשו קניות בסין והונג קונג ושולחים במשלוח רגיל דרך ChinaPost ו-HongKong Postזכור לי בקניות שעשיתי לפני חצי שנה שזמן משלוח ממוצא לישראל היה לוקח 20-25 ימים ורק לאחר 35 ימים(עקב עיכוב במכס) חבילה הייתה מגיעה לסניף דואר.האם היום זה שונה או שזמן משלוח לא השתנה?
פורסם 2015 במאי 910 שנים מחבר מתי יש פחות עומס במכס עם חבילות מסין?מתי זמן טוב להזמין ומתי עדיף לדחות קניות?אני פשוט צריך להזמין מתנות עד אמצע יוני וחושב אם להזמין במשלוח אקספרס או לקחת סיכון ולהזמין בדואר רגיל עם מעקב...
פורסם 2015 במאי 1110 שנים סין נשאר אותו הדבר (דרך סינגפור או שוודיה יותר גרוע), הונג קונג יותר מהר, אירופה יותר זמן מהרגיל, ארה"ב יותר זמן מהרגיל.
פורסם 2015 במאי 1110 שנים אם אתה צריך לאמצע יוני אז תזמין כבר עכשיו.חבילות מארה"ב מגיעות בערך אחרי כשבועיים - שבוע מארה"ב לישראל ועוד שבוע בדואר.חבילות ממדינות מרוחקות כמו הונג קונג וכד' מגיעות אחרי בערך חודש (20-35 יום).
פורסם 2015 ביוני 110 שנים מחבר לא מעמין שאקבל בזמן אם בכלל."חבילה ששלחתי לפני הגיעה לפני שבועיים ויופנה למען חדש לפי אישורו של נעמן."בדקתי במוקד והתברר שהופנתה לתיבת דואר שאין לי. מי האידיוטים שממיינים דואר שם?איך אני מקבל פיצוי על דואר אבוד?
פורסם 2015 ביוני 110 שנים בזמן האחרון חבילות מגיעות אלי תוך 10-21 ימים. אני לא יודע אם השיפור במשלוח שלהם או בטיפול בארץ.
פורסם 2016 באוקטובר 49 שנים מחבר שלום, אתם עדיין מקבלים חבילות בזמן צפוי וחבילות לא הולכות לאיבוד? בדקתי בפייסבוק ואנשים מדווחים אובדן חבילות ושחבילות לא מגיעות כמו בשנה שעברה.
פורסם 2016 באוקטובר 119 שנים מחבר ציטוט של almog1620 פעם הזמנתי חבילה ממש קטנה מהונג קונג והיא הגיע אחרי 13 יום! הייתי בשוק. מתי פעם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.