עבור לתוכן

דרוש מפרט בכ-8000 ש"ח לעיצוב גרפי

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? : 8000 שח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? " לנסות לחסוך, אבל לא על חשבון ביצועים

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : לימודי עיצוב גרפי

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). : מיועד ללימודים. תוכנות עיקריות: Photoshop,Indesign,Illustrator

מעבר ללימודים, ישמש גם כמחשב ביתי (אם יש מפרט שמתאים גם למשחקי מחשב זה יהיה טוב אבל לא חובה)

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, מקלדת, עכבר

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? רצוי שיהיה שקט כמה שיותר

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מה זה OC?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? התכנון זה להחליף רכיבים בעתיד הרחוק (3 שנים פלוס), לא משהו מסיבי.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

פורסם
  • מחבר

אהלן,

לא קיבלתי שום תגובה. אם זה משהו שכתבתי בצורה לא נכונה או לפי חוקי הפורום, אשמח לדעת ולתקן.

תודה רבה

פורסם

http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/10

אני הייתי מחליף לכרטיס מסך GTX970 .והתת דגם הזה הכי משתלם כנראה.

מסך בד''כ מעדיפים גודל של 24' של דל וכמובן שIPS, (גם אני גרפיקאי די ותיק ולדעתי זה גודל שממש מתאים לרמת הקרבה המקובלת בעבודות כאלו) איזה דגם? אני אוהב את שלי (מפרט בצד) אבל זה כנראה אינדיבידואלי.

לגבי ציוד הקפי זה קצת תלוי בעדיפויות שונות אם תפרט יותר נוכל לעזור לך. המלצה שלי: פתח על זה דיון בציוד הקפי מנהלת המדור ההוא תעזור לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים