עבור לתוכן

הסבת מחשב משרדי ל-HTPC ב-1200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 1200

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיספיקו לראות סרט FHD BLURAY כמו שצריך

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יפורט בהערות

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). יפורט בהערות

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? שיהיה ניתן לשדרג בזמנו לטכנולוגיה שתתמוך ב-4K

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

אז ככה המחשב הנוכחי שלי יכול לתרום את החלקים הבאים: מעבד AMD X3 720BE , קירור למעבד, זכרונות 2X2GB DDR2, ספק OCZ 500W, ובנוסף יש כרטיס מסך HD6870 1GB שאני מתלבט אם למכור או להשאיר בשדרוג - עם החלקים האלה תעשו את השיקולים שלכם על מנת שיהיה כמה שיותר זול (כי אני חיפשתי חלקים באינטרנט ומצאתי שנדיר עכשיו לוחות אם שתומכים AM3 ו-DDR2 ולכן החלטתי לפנות לעזרה בפורום).

קיצר דרישות קריטיות: כונן SSHD של 1TB לפחות וזהו.

תודה מראש

:)

פורסם

אם לא טעיתי בבדיקת הסוקט שעשיתי, תוכל לקחת את הלוח הזה ב300שח :

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-M68MT-S2P

להחליף זיכרונות לDDR3 כי הוא לא תומך DDR 2 שזה יעלה לך עוד איזה 200ש"ח ל4G בתצורה של 2GX2

או פשוט למצוא לוח משומש שמתאים וכך לחסוך את הסיפור הזה.

חוץ מזה נראה שהכרטיס הזה טוב ומתאים לBLURAY FHD כך שאין צורך להחליפו אבל תוודא אותי.

בנוסף תרכוש כונן SSHD בנפח 2T או 1T בסביבות ה600 500ש"ח ועד לכאן סגרת את הפינה בפחות מאלף ש"ח.

עכשיו העלילה מתחילה להסתבך, יש לך מארז HTPC באזור 300שקלים שמתאימים ללוח mATX (הלוח שהמלצתי)

אבל אני לא יודע אם הספק הנוכחי שלך יכול להתאים. אולי צריך אחד שמגיע עם ספק, אין לי מושג. בדוק את זה.

סכ"ה 1300 בהערכה גסה עם כל ההתפזרויות מסביב.

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים