עבור לתוכן

חברות תקשורת לא יכולות לקבוע "תקופת צינון" ללקוחות חוזרים

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4652233,00.html

באמת צריכים קצת יותר להיכנס שם לסוגיות של דמי מעבר / התקנה, השוק פרוץ לגמרי (אבל המצב בהחלט יותר טוב מלפני כמה חודשים).

פורסם
  • מחבר

איך בדיוק בכל האתרים של סלקום / בזק וכו' עדיין רשום מבצע למצטרפים חדשים ? האם זה לא עברה על החוק ?

פורסם

וואו, וואו. וואו. כמות הטוקבקים הממומנים שיש שם נגד גולן פשוט מטורפת, בחיים שלי לא ראיתי כלכך הרבה טרולים במקום אחד.

פורסם
איך בדיוק בכל האתרים של סלקום / בזק וכו' עדיין רשום מבצע למצטרפים חדשים ? האם זה לא עברה על החוק ?

א. זה לא יכול להיות "עבירה על החוק" כי הנושא בכלל לא הוסדר בחוק. מדובר בסך הכל בהוראה של משרד התקשורת - לפחות לפי הכתבה.

ב. ההוראה הנ"ל גם לא אוסרת בכלל את מה שציינת - בהחלט עדיין מותר להם לפרסם מבצעים "ללקוחות חדשים". העבירה תהיה רק אם לקוח קיים ינסה לעבור בפועל לתוכנית מבצע כזו וייענה בסירוב.

פורסם
וואו, וואו. וואו. כמות הטוקבקים הממומנים שיש שם נגד גולן פשוט מטורפת, בחיים שלי לא ראיתי כלכך הרבה טרולים במקום אחד.

האמת שגולן טלקום אכזב אותי.

כל הסיפור הזה של דמי מעבר בין חבילות + מבצעים מוגבלים בזמן + קפיצה במחיר בסיום המבצע, זה עונש מיידי של 150 למי שלא זכר לעבור מסלול בזמן.

מזכיר לי בדיוק את החרא שלא אהבתי בשאר חברות הסלולר.

בהזדמנות הבאה אני קופץ לכל חברת סלולר שמציעה לי מחיר זול ללא תאריך תפוגה ודמי מעבר.

מבחינתי גולן טלקום חירבן על הלקוחות שלו ולכלכך את שמו הטוב.

אם הוא רוצה לעשות מבצע זמני ולהחליפו במבצע שעולה 2 שקל יותר, שיעשה זאת מבלי לדרוש מהלקוחות שלו לזכור את תאריך תפוגת המבצע ולגבות מהם דמי עמלות חסרות הגיון.

זו פשוט דרך חדשה של קנסות מעבר בין חברות, שמופעלות אוטומטית כל שנה גם אם אתה רוצה להישאר בחברה.

שונא את הדבר שנאה עזה.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

מהיום הראשון הוא חזר והצהיר שהמסלול היחיד שלהם הוא הכי פשוט והכי קבוע שיש - בלתי מוגבל ב-99 שקל לחודש.

כל השאר זה מבצעי "בונוס", אתה לא מוכרח לבחור בהם אם אתה לא רוצה.

פורסם

אמור לחול גם על תשתית האינטרנט של בזק? דהיינו...בזק = חברת תקשורת לפי התקנה/חוק הזה?

פורסם

יצרתי קשר שלשום עם בזק (תשתית) ואכן קיבלתי מחיר של לקוח חדש (אחרי התנתקות והתחברות מחדש) אך נאלצתי לשלם 99 ש"ח דמי התקנה.

פורסם

ממה שזכור לי המבצע שלהם כלל התקנה חינם.

פורסם
  • מחבר

כפי שרשום בכתבה, בגלל שאין הגדרה מסודרת, אז הם יכולים לדחוף דברים כמו דמי התקנה וכו'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים