עבור לתוכן

4000 שקל, גיימינג, ללא קשיח וכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

מארז לשקט, SSD, מעבד ארבע ליבות, שמונה גיגה זיכרון, יתכן ויהיה אוברקלוק. Go

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות של שקלים

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Killing Floor 2 לא רץ על הישן, בגלל זה אנחנו קונים חדש

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קשיח יעבור מהישן, כרטיס מסך יעבור מהישן

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8, ישן ליד המחשב הזה ונשאר דלוק בלילה לפעמים

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי אוברקלוק בינוני אם תקציב יאפשר

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב, קשיח וכרטיס מסך אני ארכיב, הפעלה אני אתקין

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. קרית אונו, רצוי מחשב מזיגזג או מחנות אחרת קרובה לפתח תקווה

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבועיים הקרובים

נערך על-ידי Screw_Master

פורסם
מארז לשקט, SSD, מעבד ארבע ליבות, שמונה גיגה זיכרון, יתכן ויהיה אוברקלוק. Go 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות של שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Killing Floor 2 לא רץ על הישן, בגלל זה אנחנו קונים חדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קשיח יעבור מהישן, כרטיס מסך יעבור מהישן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8, ישן ליד המחשב הזה ונשאר דלוק בלילה לפעמים 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי אוברקלוק בינוני אם תקציב יאפשר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב, קשיח וכרטיס מסך אני ארכיב, הפעלה אני אתקין 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. קרית אונו, רצוי מחשב מזיגזג או מחנות אחרת קרובה לפתח תקווה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבועיים הקרובים

יש תציב למסך כי מומלץ מאוד להחליף ל1080p ומהו כרטיס המסך שברשותך?

נערך על-ידי yoel12

פורסם
  • מחבר

אין צורך במסך, מודה לעבודה שמומלץ להחליף:D

Sapphire Radeon R7 260X OC 2GB GDDR5

כרטיס המסך הזה

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪984

קירור למעבד:

בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

Asus B85M-G for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪311

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד NZXT H230 Glossy Black + FSP 650W Raider

כמות: 1 - מחיר: ₪620

זיכרון:

בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600

כמות: 1 - מחיר: ₪329

כרטיס מסך:

מבצע פסח - בקניית מחשב חדש בלבד Gigabyte R9 290X 4GB DDR5

כמות: 1 - מחיר: ₪1399

קשיח למחשב שולחני:

Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪509

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

סה"כ: ₪4196

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4113 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/5zl2rsq7

אני חושב שיהיה נכון להחליף את כרטיס המסך (אפשרי), אבל במידה ואינך מעוניין, המפרט הנ"ל מסתכם ב2900 ש"ח (ללא כרטיס מסך)

ניתן לשדרג דברים רבים - החלפת לוח אם לאחד בגודל מלא, החלפת מעבד לחזק יותר ופתוח להמהרה, אבל השיפור בעולם האמיתי יבוא מכרטיס מסך חזק יותר.

פורסם
  • מחבר

באמת צריך שם SSD של 256GB? לי מספיק 128GB למערכת הפעלה + כל מני תוכנות מסביב...

ולא עדיף שני מקלות של 4GB כל אחד?

אני אעביר דרך הבנאדם שהמחשב בשבילו את עניין כרטיס המסך

פורסם

אפשר לקחת 128GB, אבל במחיר של ה250, אני מאמין כי הוא משתלם יותר. בנוסף, אני לשם השוואה משתמש ב80GB מהכונן אצלי, יש לי עוד הרבה מקום פנוי, אבל במידה ותתקרב לקצה המקום בכונן, ככה הביצועים יפגעו.

אני חושב ששווה לשלם את התוספת עבור מרווח נשימה להתקנת תוכנות.

סטיק אחד של זכרון יאפשר לשמור על אופק השדרוג. לא תראה שיפור משמעותי בביצועים בשימוש עם 2 סטיקים, לפחות לא כזה ששוה היפרדות מעוד סלוט מלוח אם.

פורסם
  • מחבר

חוץ מכרטיס מסך פעם ב..., אנחנו לא משדרגים בבית. חמש שש שנים לפחות. נראה לי שאני ארד ל-128GB, אקח בכל זאת שני מקלות (ומקסימום ישודרגו לשני מקלות מתקדמים יותר בעתיד הרחוק), אחי הקטן אומר שהוא רוצה להשאר עם כרטיס המסך הנוכחי שלו. איפה אפשר לעלות במארז, לוח אם ומעבד (בסדר העדיפויות הזה) אם מוותרים על כרטיס מסך? וכמובן שני מקלות זיכרון?

פורסם

מעבד:

Intel i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 GHz - 8MB cache

כמות: 1 - מחיר: ₪1757

קירור למעבד:

Scythe MUGEN 3 REV B

כמות: 1 - מחיר: ₪216

לוח אם:

מבצע פסח - בקניית מחשב חדש בלבד MSI Z87-G55 LGA1150

כמות: 1 - מחיר: ₪519

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד NZXT H230 Glossy Black + FSP 650W Raider

כמות: 1 - מחיר: ₪620

זיכרון:

Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪658

קשיח למחשב שולחני:

SanDisk SSD Ultra Plus 128GB 2.5" SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪326

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

סה"כ: ₪4096

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4015 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/fh6e92n7

ניסיתי לנצל את התקציב בצורה הטובה ביותר שניתן.

מספר רב של הערות:

1. שים לב ששמתי את המעבד החזק ביותר הניתן לרכישה כעת (לפלטפורמת הLGA1150) והתאמתי את המפרט לOC של רכיב זה.

לדעתי אפשר "להתפשר" על דגם ה4790 ללא אות ה"K" ב200 ש"ח פחות.

2. עדיין מציק לי הרעיון של 4GBX2, זה פשוט בזבוז של מקום על הלוח, אשר מעמיס עליו ללא צורך. אז הגדלתי את הזכרון ל16GB, מה שיאריך את מועד השדרוג וישמור על 2 סטיקים.

3. יש עוד מארזים שניתן ללכת עליהם (כמו שילוב של הFRACTAL DESIGN בתוספת של 150 ש"ח) אבל אני באמת לא רואה בזה צורך. אם תרצה ניתן לרדת מספרת ה"K" במעבד ולהחליף את המארז.

4. יחד עם כרטיס המסך שברשותך, מפרט זה יהיה לא מאוזן בעליל, לכן הייתי מעוניין להחליף את הכרטיס בהקדם האפשרי

נערך על-ידי אור כהן

פורסם
  • מחבר

http://www.tms.co.il/product/13334

יש איזושהי סיבה לא לקחת את המעבד הזה, לשפר את המארז והספק לטובים יותר ב-500 שקל שאני חוסך פה?

פורסם

אפשרי בהחלט, לא רואה סיבה למה לא.

פורסם
  • מחבר

מעבד:

Core i5 4690K 3.5ghz With Graphics Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1221

קירור למעבד:

Scythe MUGEN 3 REV B

כמות: 1 - מחיר: ₪212

לוח אם:

מבצע פסח - בקניית מחשב חדש בלבד MSI Z87-G55 LGA1150

כמות: 1 - מחיר: ₪519

מארז:

באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪798

זיכרון:

Samsung 8GB DDR3 1866

כמות: 2 - מחיר: ₪410

קשיח למחשב שולחני:

Plextor SSD 128GB M6 Series MLC 2.5" SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪430

הרכבה:

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

סה"כ: ₪4000

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3920 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/kphz46as

מישהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים