פורסם 2015 במאי 110 שנים שלום לכולם, המחשב הנייח שלי כבר בן 7 ועשה את שלו (בגבורה, יש לציין). נפלה הזדמנות - המשפחה טסה לחו"ל ויש מקום לחזור עם מחשב. התקציב הוא עד 600$, אבל על 50$ נוספים לא נלך לרבנות. להלן הדרישות מהנייד: * מטרות המחשב? לימודים, גלישה באינטרנט והכי חשוב - צריך להריץ תוכנות תיב"מ כמו SolidWorks, SolidEdge. * גודל המסך? 14" - כדי שיהיה גם נח להסתובב איתו. לא חשוב מט/מבריק. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? אין, אבל עדיף אחד שלא ישבור לי את הגב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ-3 שעות זה די והותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? חיובי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף SSD 128GB, מניח שיכול להתפשר על המשולבים. * כונן אופטי? לא יודע מה זה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כבר שנים שבבית משתמשים ב'דל' ומרוצים מאוד, לכן ישנה עדיפות ברורה. אך בהחלט יש מקום לחברות אחרות. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? תאורת מקלדת אני מודה לכם מאוד על העזרה. זיו. נערך 2015 במאי 110 שנים על-ידי Ziv Rozenker
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.