פורסם 2015 באפריל 2310 שנים אני צריך לקנות עכבר חדש ואני מתלבט בין 2 עכברים: Logitech G302 - 238 ש"חttesports BLACK V2 Laser Gaming Mouse - 220 ש"חאיזה עכבר יותר עדיף? או שיש המלצה אחרת?העכבר הקודם שלי היה ttesports black והוא היה עכבר שמאוד התאים לי, נוח.שימושים: משחקי fps כמו BF וCOD, משחקי mmo ושימושים רגילים.אני מחזיק את העכבר באחיזה מלאה (palm) נערך 2015 באפריל 2310 שנים על-ידי tpoo40
פורסם 2015 באפריל 2410 שנים מה התקציב? הזמנה מחו"ל באה בחשבון או רק מהארץ? אם אתה מוכן להזמין מחו"ל, יש שני עכברים מומלצים שמתאימים לאחיזת Palm:Mionix Naos 7000 ו-Logitech G502. יש לי את שניהם והם עכברים מצויינים, בעלי חיישן אופטי מדויק. ל-Naos יש עיצוב ארגונומי מותאם ליד ימין והוא מאוד נוח לשימוש. מומלץ להזמין מאמזון. מדי פעם יש מכירות במחיר מוזל ב-Massdrop, שווה לבדוק באתר שלהם (massdrop.com).
פורסם 2015 באפריל 2410 שנים מחבר תודה רבה על העזרה. בסוף החלטתי לקנות את הttesports BLACK V2 Laser Gaming Mouse.tt esports היא חברה אמינה, בנוסף לעכבר יש מספיק dpi, אפשרות לניהול המשקל ועיצוב נוח. logitech הכריזה שהיא יוצאת מתחום עכברי המחשב ואני לא רוצה להיתקע בשלב מסויים ללא תמיכה. (מקור: http://www.eteknix.com/logitech-moving-away-mouse-production)אפשר לנעול, תודה! נערך 2015 באפריל 2510 שנים על-ידי tpoo40
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.