עבור לתוכן

משהו ש קשור ל EBAY

Featured Replies

פורסם

לא יודע איפה לפתוח מקווה שזה המקום הנכון.

אם שמתי למכירה משהו, וב "BIDDING " ולמשל האחרון הציע 30$

המחיר לא מוצא חן בעיניי כי הוא נמוך מדיי, אני יכל לבטל את המכירה בסוף?

פורסם

לא.

היית יכול לקבוע מחיר מינימום שרק ממנו תסכים למכור (reserve) אבל אם לא מילאת את השדה הזה ופרסמת את המכרז והוא הסתיים, אתה מחוייב למכור במחיר הזה.

הערת שוליים קטנה: קח בחשבון שבאיביי יש מחיר ממוצע לכל מוצר וזה המחיר שבו הוא נמכר (פלוס מינוס כמה אחוזים על אריזה, מצב טוב במיוחד וכו') ככה שסביר להניח שגם אם תשים את המוצר הזה שוב תקבל בערך את אותן הצעות.

פורסם

אם אתה לא מרוצה (ואני לא יודע כמה מותר לעשות זאת) אתה יכול לבקש מקרוב משפחה (או יוזר אחר) להשתתף במכרז על מנת להעלות את המחיר כדי לצאת מהבור.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה, ומה בקשר למכירה וירטואלית?

אני רוצה למכור משהו וירטואלי בתכלס, לפי מה שהבנתי אסור.

אם אני עושה למשל : Pen " והמוצר הוירטואלי בא ביחד "בחינם" זה יכל לעבוד?

- - - תגובה אוחדה: - - -

אוקי תודה, ומה בקשר למכירה וירטואלית?

אני רוצה למכור משהו וירטואלי בתכלס, לפי מה שהבנתי אסור.

אם אני עושה למשל : Pen " והמוצר הוירטואלי בא ביחד "בחינם" זה יכל לעבוד?

פורסם

תשמע, אני לא יודע אם זה יכול לעבוד אבל הימור שלי הוא שאם הם אוסרים את זה אז לא. לאיביי היו פעם בעיות קשות עם זיופים של מותגים ויש להם מאז רשת מאוד צפופה של בקרה על מוצרים אסורים (מה גם שלא תהיה לך קטגוריה לשים את אותו מוצר ותאלץ לשים אותו בקטגוריה לא מתאימה, מה שיוריד לך משמעותית את כמות הכניסות למכירה).

יש מקומות שמרשים לבצע מכירות כאלו, סטים וכו' - ניסית אותם?

פורסם
  • מחבר
תשמע, אני לא יודע אם זה יכול לעבוד אבל הימור שלי הוא שאם הם אוסרים את זה אז לא. לאיביי היו פעם בעיות קשות עם זיופים של מותגים ויש להם מאז רשת מאוד צפופה של בקרה על מוצרים אסורים (מה גם שלא תהיה לך קטגוריה לשים את אותו מוצר ותאלץ לשים אותו בקטגוריה לא מתאימה, מה שיוריד לך משמעותית את כמות הכניסות למכירה).

יש מקומות שמרשים לבצע מכירות כאלו, סטים וכו' - ניסית אותם?

אוקי תודה, ואיך אפשר למכור מוצר, ולאחר מכן למנוע מהקונה להעשות CHARGE BACK? כי הרבה עושים כך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים