עבור לתוכן

בעיות תצוגה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

בשבועיים האחרונים התחילו לי בעיות תצוגה.

כרטיס מסך:Gigabite R9 280X.

דרייבר:14.2.

אז הכל התחיל עם הדרייבר הנ"ל כשפתאום באמצע השמעת שירים דרך יוטיוב הצג מתעוות והופך לפסים שחורים ואפורים ולאחר דקה-שתיים נשמע רעש באסי מהרמקולים והמחשב נכבה\קורס.

לפעמים המחשב לא קורס אלא הדרייבר מושבת ומתריע על כך שהדרייבר הפסיק לעבוד.

לאחר שראיתי שהמצב נמשך וזה לא מקרה חד פעמי עדכנתי את הדרייבר ל15.3.

כבר בעדכון היו בעיות שהמסך הפך לפסים בגווני ורוד ולאחר העדכון המסך פשוט נתקע על מסך בגוון תכלת כמו של ההתחל בווינדוס 8.1.

אז ניסיתי להתקין שוב ושוב אך לא הצלחתי להשלים את ההתקנה באופן תקין מכיוון שהתצוגה פשוט השחירה ולא חזרה.

אתמול, לאחר לא מעט נסיונות התקנה הצלחתי להתקין דרייבר 15.4, הכל עבד חלק וטוב עד שהמחשב חזר לעשות בעיות ופשוט נתקע על מסכים בצבעים שונים כמו כחול וטורקיז..אני רק מדליק את המחשב והופ נתקע (במקרה שהוא מצליח לעלות ולא להתקע לי על מסך שחור עוד לפני עליית הביוס[emoji29] ).

אני אובד עצות..יש למישהו פיתרון בשבילי?

*יש לציין שאני עושה התקנה נקייה כל הזמן ע"פ המדריך שפורסם פה בעבר של עידן.

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

מישהו?

האם לשלוח את המחשב לTMS אולי זאת בעיית חומרה?

דבר נוסף, לאחרונה (מאז שהתחילה התקלה לעיל ) אני חווה גם בעיות שמע, מן הפרעות ברמקולים (Solo 6C).

יש למישהו השערות בעניין?

פורסם

היית צריך לפחות לציין מה המפרט שלך , מתי נקנה ?

לגבי ה-Solo 6C , האם מותקן אצלך כ. קול בנפרד או שאתה משתמש בכ. קול המובנה של הלוח אם ?

בכל מקרה , אם המחשב שלך , החומרה של המחשב עדיין באחריות , לדעתי פשוט תביא אותו ל-TMS ותבקש מהם שיטפלו בבעיה\בעיות שיש לך , לדעתי זה הכי הגיוני לעשות .

אם אין אחריות , אז אולי תנסה בלוח אם (שוב מזכיר , לא רשמת את המפרט שלך) במידה וקיים סלוט PCI-E נוסף , פשוט לנסות ולהעביר את הכ. מסך שלך לסלוט האחר ולראות אם זה פותר את הבעיה , אם לא עוזר אז מפה יכולות להיות עוד הרבה סיבות לבעיות שיש לך במחשב , כגון ספק כוח שחלש\גוסס וכו' וכו' .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים