עבור לתוכן

מפרט מחשב לגרפיקה (לייטרום ופוטושופ) בלי הגבלת תקציב

Featured Replies

פורסם

חברים,

בעבר ביקשתי וקיבלתי מכם אחלה הצעה למחשב (המפרט שלו למטה).

אני משתמש בו כשנתיים ומרוצה מאוד. בחודשים האחרונים אני מרגיש שהוא לא סוחב ככ. לייטרום (מתקדם יותר ממה שהיה לי לפני שנתיים) טיפה מקרטע, וזה מציק לי. יש ערמות של מקום בHD, ואני לא מתקין כל כך הרבה תוכנות על המחשב. בקיצר - חושב לשדרג את המחשב כדי שהעבודה עליו (לייטרום+פוטושופ) תהיה חלקה יותר.

תקציב: אין תקציב מקסימלי, אבל לא רואה צריך לקנות את ההכי-הכי-טוב שיש רק כי אני יכול. אני מחפש תועלת טובה עבור מחיר סביר.

שימושי המחשב: עיבוד תמונות. זה אומר הרבה לייטרום, פה ושם פוטושופ (5-6 layers, ותיקונים קטנים). כמו כן גלישה מסיבית (אני נוטה להשתמש במלא חלונות במקביל).

האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? גוש דן, אבל לא קריטי

מה אתם מציעים לי לשפר? (אני מהמר על כונן SSD וכרטיס גרפי, אבל אני לא יודע איזה סוג/חברה לקחת)

תודה מראש,

רוני

המחשב הנוכחי שלי:

מסך 1920X1280 עם חיבור HDMI (ועוד חיבורים, כמו DP), ומסך ישן יותר 1280X1024, חיבור PCI

דיסק קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W

לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H

ספק כוח 450W

מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 +

זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11

פורסם
  • מחבר

ממש אשמח לעזרה... מקפיץ

פורסם

יש מסמך באתר של Adobe שמסביר ממה מושפעים ביצועים של התוכנה. עברת עליו?

אתה צריך קודם כל להבין איפה צוואר הבקבוק שלך היום.

פורסם

קודם כל מוכרח לומר שהמפרט שלך לא כל כך גרוע..

אם בכל זאת המחשב נתקע\מקרטע, אולי תשים לב מתי בדיוק (פילטרים, סגירת קבצים, פתיחת התכנה וכו') כדי לתת אינדיקציה מסוימת.

דרך אגב אין מסך עם חיבור PCI ! PCI זה חיבור פנימי בלוח שמיועד בעיקר לכרטיסי הרחבה. סביר יותר להניח שהתכוונת ל VGA (החיבור הכחול הישן) או DVI החדש יותר (דומה לו חיצונית- ג''כ עם שני ברגים קטנים אבל בד''כ בצבע לבן)

פורסם

תנטר את המעבד, זכרון והקשיח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים