עבור לתוכן

דעתכם על מדפסת של Brother

Featured Replies

פורסם

היי,

אתמול הלכה לעולמה המדפסת HP שלי, וחשבתי לקנות את המדפסת המשולבת מדגם MFC-J4110DW של Brother.

היא קומפקטית יחסית והעלויות דיו שלה זולות משמעותית מהמתחרים.

מישהו מכיר, שמע, יודע?

תודה!

פורסם

אני לא מכיר ספציפית את הדגם הזה

אבל אני עשיתי פעם טעות היה לי מדפסת HP שהתקלקלה וגם קניתי Brother

המוצר סביר אבל האיכות הדפסה הייתה על הפנים לעומת HP

כיום יש לי שוב מדפסת HP 8600 ומאוד מרוצה

אם אתה רוצה לעבור מ-HP אולי תבדוק מדפסות של Canon הם גם איכותיות...

פורסם

יש מדפסת מעולה, גם מומלצת בנעוץ:

Brother J470DW. אני משתמש בה המון.

הדיו זול, דיו שחור וצבעוני, המיכלים היותר גדולים, עולים 34 לכל הסט.

השחור מספיק לי ל500 דפים, יפה מאוד ובמיוחד בהתחשב במחירו.

המדפסת כוללת סורק, אך המזין של הדפים עובד לא משהו, אז אני מצלם רגיל על ידי הרמת המכסה של הסורק.

פורסם

יש ליאת המדפסת הזאת - מעולה קלה להתקנה , דיו (תחליפי) זול אבל ישנה בעיה אחת- היא מחוברת אצלי לרשת בצורהאלחוטית וכאשר אתה שולח הדפסה והיא נמצאת במצב חסכון באנרגיה - היא לאמתעוררת

כל מה שבדקתי בנושא - לא עזר

.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות. אני מעדיף להמנע ממדפסות HP כי כבר עשור שאני נאלץ להחליף כל שנתיים מדפסת כי משהו בה מתקלקל. בנוסף הדיו למדפסות האלה יקר

בטירוף (גם החלופי, יחסית).

ראיתי שרבים ממליצים על המדפסות של Brother והדגם הנוכחי קוסם לי עקב הקומפקטיות שלו (סטודנט בלי יותר מדיי מקום בחדר...) ועקב העלויות הזולות יחסית של הדיו.

אשמח לדעת למה אתם מתכוונים שהאיכות הדפסה ירודה לעומת ה-HP ושהמזין עובד לא משהו.

אגב, אשמח גם להמלצות לעוד מדפסות דומות באותו תקציב, רצוי כאלה עם 4 מחסניות דיו ולא 2.

פורסם

ההבדלים היום בהדפסה הם מיקרסקופיים. לא תראה הבדל בתוצר של HP או brother מאותו שנתון . בטח לא ברמת המחירים הזו. לפיכך ההבדלים מסתכמים בעלויות מתכלים, אורך האחריות וכו

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מתפרץ לדיון:

שמעתי הרבה תלונות על מדפסות הHP , השאלה היא האם זה תוצאה של כמות המדפסות מתוצרת זו בישראל או מעיד על איכותן?

פורסם

הניסיון שלי עם HP זה עם ה M1212nf, עד כה הדפסנו בו במשרד לפחות 15K דפים, עובד כמו חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים