עבור לתוכן

מפרט מחשב 3800 - 3900

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3900.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך קצת.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- assassin's creed unity, GTA V, Call of duty anvanced warfare......

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-1920x1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.- לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מעבד.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?- 6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?- לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.- plonter/ start pc (מה שיותר זול...)

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? במועד הכי קרוב

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).- ssd 240-250GB טוב

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?- לא לשלוש שנים הקרובות

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: צריך מאוורר למעבד (intel core i5 4440 תושבת 1150) והעדפה למארז zalman z11 plus neo.

פורסם
  • מחבר
לדעתי יש מארזים יותר טובים.

אין הרבה מידע ברשת על Neo, אבל על z11 בכללי הביקורות/חוות דעת לא מחמיאות..

הצעה:

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=23760

אז אתה יכול לתת לי המלצה למארז עם סירקולציה טובה של אוויר ושהוא יפה?

פורסם

תראה בסה"כ הזלמן נראה לא רע אבל אני לא יודע כמה הוא רועש.

יש מארזים של NZXT כמו הפאנטומים למיניהם (היחיד שבטווח מחירים הוא 240), S340, או H230 שמתמקד בשקט.

אני לא יודע מה נחשב "יפה" בעיניך, לכל אחד טעם שונה.. תוכל לבקש המלצה למארז בפורום ספקים ומארזים.

נערך על-ידי Nightbeat

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים