עבור לתוכן

מפרט מחשב לגיימינג ותכנות - 4.8K

Featured Replies

פורסם

בס"ד

שלום לכולם,

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט למחשב עם הדרישות הבאות:

1. לנצל את כל התקציב - 4800 ש"ח, אפשרות לחריגה עד 500 ש"ח למקרה שלדעתכם החריגה הזו תאפשר הכנסה או שדרוג של רכיבים שממש חבל שלא ייכנסו.

2. המחשב מיועד ל-

א. משחקים - ככה שכל משחק חדש שייצא עכשיו לשוק אני אוכל להתקין אותו ולשחק בו בכיף במחשב, בלי תקיעות כאשר בהגדרות המשחק אני אציין שאני מעוניין ברמת פירוט הגרפיקה הכי גבוהה.

בעיקר אני מעוניין לשחק במשחקי ספורט כגון פיפא וNBA ומשחקי מרוצים כדוגמאת Need For spped ומשחקי אסטרטגיה למיניהם כמו Red Alert ומשחקי פעולה כמו Max Pain או Assassin's creed. מה שאני מנסה לומר הוא שאני מעוניין במחשב שיוכל להריץ בכיף ובמהירות משחקים חדשים שייצאו לשוק בקטגוריות הללו.

ב. תכנות - בעיקר בסביבת העבודה Visual studio ב-.Net., אני מתכנת במקצועי ולכן אשתמש בו לצורכי תכנות באופן תדיר.

בנוסף, המחשב יהיה מיועד גם לגלישה באינטרנט, עריכת מסמכים, צפייה בסרטים וסדרות. המסך שברשותי הוא בגודל 19 אינץ'.

3-4. יש צורך בציוד היקפי של עכבר, מקלדת, ורמקולים טובים (לא צריך מטורפים) - עבור משחקים, שמיעת שירים וצפייה בסרטים.

5. רמת שקט - 5.

6. אין צורך באוברקלוק.

7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה, אני אתקין בעצמי על המחשב windows אבל כן אשמח לשמוע איזה windows כדאי לי לדעתכם להתקין, אשמח אם ירכיבו לי את המחשב בחנות.

8. אני ירושלמי ועובד באזור המרכז, לכן רצוי שהחנות תהיה בירושלים אבל גם אזור המרכז זה בסדר גמור.

9. אני מעוניין לקנות את המחשב בחודש הקרוב.

10. אשמח שהמפרט יכלול SSD בגודל כלשהו, אני סומך עליכם שתוכלו להמליץ לי על הגודל המתאים בתקציב הנוכחי,

וכמובן שיכלול את כל המרכיבים שמחשב סטנדרטי מכיל כגון כרטיס רשת ויציאות סטנדרטיות לחיבור לרמקולים, וצורב DVD.

11. אשמח אם תשמרו על אופק שדרוג, אבל אני לא צפוי לשדרג אותו באופן מאסיבי, אולי רק להגדיל זיכרון או להחליף כרטיס מסך בעוד מספר שנים.

ממש תודה רבה ושבוע טוב!

נוריאל

פורסם
  • מחבר

בס"ד

היי חברים!!

אשמח אם תוכלו לעזור לי :)

המשך שבוע מצוין לכולנו!

נוריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים