עבור לתוכן

האם מותר להביא לארץ סרפייס פרו 3? זקוק להתיחסות דחופה

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה דחופה.

לא הייתי בטוח אם יש טעם לחזור לפוסט שבו דנו בשעתו על הנושא. http://hwzone.co.il/community/threads/559885-מייקרוסופט-סרפייס-פרו-3-בארץ#.VSrBG-kcTIo

הסיפור שלי הוא כזה. הבאנו בשעתו את הסרפייס לארץ לאחר נסיעה לארהב, העברנו אותו ללא מיסים.

הסרפייס נפל לבני ונסדק לו המסך.

בהתכתבות עם מייקרוסופט הם מציעים בתשלום של 300+ יורו להחליף אותו באחד שעובד.

הם לא מוכנים לקבל במשלוח אלא מהארצות בהן הוא משווק.

אני נוסע בעוד יומיים לגרמניה וכבר הסדרתי את עניין ההחלפה והתשלום עבורה.

הפעם בכוונתי לעבור בחזרה לארץ באדום ולהצהיר על המכשיר.

השאלה שלי כאן עלתה בעקבות חבר שסיפר לי שיש מכשירים , למשל זה קיים בסמארטפונים מסוימים, שלא מתירים להביא אותם לארץ למשל מהסיבה שהם משדרים על תדרי צהל ואולי סיבות נוספות. במקרים אלו מחרימים לך לגמרי את המכשיר.

הוא הציע לי לבדוק את העניין לגבי הסרפייס.

אז ראשית למישהו מושג איפה אפשר לבדוק את זה.

מרגיע אותי מעט כי יש חבר שכבר הביא את זה. Lazy catכרשום בפוסט הנ"ל.

אבל ממה שהבנתי הוא הזמין את זה בדואר ואני מגיע ועובר רשמית באדום, אולי שם הבדיקה לנושא תהיה יסודית יותר.

תודה לעונים , כי כאמור זה דחוף לי לדעת.

פורסם

אני לא חושב שיש הבדל, זה כמו להביא מחשב נייד מחו"ל (גם בו יש WiFi). במקרה הצורך אתה יכול גם להראות לפקיד שהנייד הזה נמכר בארץ (בפלונטר).

אם הייתה בעיה אז היו מבקשים ממני גם אישור כלשהו כשייבאתי את שלי ואח"כ את של אחותי.

פורסם
  • מחבר

אוקי, כנראה פתרת לי את הסוגיה.

לא ידעתי שמוכרים אותו בפלונטר.

אם היה איסור כלשהו לא היו מתירים להם לייבא אותו.

אבל איזה מחיר מטורף!!!

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=5D3-00001

נראה לי שיש להם טעות באתר כי מנתוני מייקרוסופט הi7 נמכר רק החל מ256 גיגה ssd .

בפלונטר זה כ- 2500 דולר על ה- i7 כשבארה"ב i7הוא נמכר ( בהנחה שמדובר בפלונטר אכן על ה- 256) עם המס ב- 1675 דולר רשמית במייקרוסופט וראיתי גם זול יותר בחנויות לא של מייקרוסופט.

מעניין אם קורה משהו למכשיר איזו תמיכה את המקבל מפלונטר.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אגב, לא בטוח שזה קשור ליבוא אישי או לא. המקרה שסיפרו לך עליו, אמנם נגע לסמרטפון, אבל היה גם סוג של ייבוא אישי.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מי שקונה בפלונטר הינו טיפש.

מי שקונה בפלונטר ביוקר , צריך לעבור היסתכלות דחופה .

מי שקונה בפלונטר ביוקר וגם מצפה לממש שם אחריות ,מוטב לו ללבוש בגד ים כחול ולשחות לקפריסין ...

פורסם

בשביל זה הקפצת את השרשור הזה?!

פורסם

מצערת אותי העובדה שלציבור יש זיכרון קצר ולקוחות תמימים נופלים פעם אחר פעם ברשת של עסקים שהם פושטי רגל סידרתיים.

חיפוש קצר ,פה ,ברשת ובמאגרים מישפטיים היה חוסך לאנשים כסף רב ועוגמת נפש.

יש הבדל גדול בין תלונות של לקוחות ,שזו מנת חלקם של כל עסק שעובד עם הציבור הרחב לבין פשיטות רגל חוזרות ונישנות שבו

גם הלקוחות וגם הספקים של אותו עסק נישארים מול "שוקת שבורה"

ומגלים שכספם ירד לטימיון או שהמוצרים שהם קנו נישארו ללא כל אחריות וכל מה שנישאר להם ,זה ,"לדבר ללמפה ".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים