פורסם 2004 במרץ 2521 שנים אני מנסה להתקין מסך חדש במאפייני תצוגה -> הגדרות -> מתקדם -> צג מוגדר מסך הכנס-הפעל כפתור המאפיינים כבוי ולא ניתן לשנות את תכונות המסך איך בכל זאת אני מכני את הדרייבר החדש ? :
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים מחשב שלי ->(לחצן ימני) מאפיינים -> חומרה -> מנהן חומרה או התקנים אני לא זוכר איך זה נקרא בעברית -> מסך -> ימני על המסך ואמפיינים ושם אתה עובר לטאב של הדריבריים ולוחץ על עדכן דריבייר, ובמקום שהוא יחפש אתה מגדיר לו איזה אתה רוצה
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים מחבר הבעיה שבמנהל ההתקנים לא מופיע monitor ולכן אני גם לא יכול לשנות לו את המאפייניםאיך אני מוסיף במנהל ההתקנים את קטגוריית מסך
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים בעיה מאוד מוזרהלא נתקלתי עוד במצב שאין בdevice manager את הmonitorתנסה אולי לבצע "חפש חומרה חדשה" אבל לא נראה שזה יעזוריש מצב ששיחקת עם הREG?
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים מחבר חיפוש חומרה חדשה לא הועיללא נגעתי ב regאציין שהתקנתי את ה xp-pro כשהמחשב היה מחובר למסך אחרהאם יתכן שבעת התקנת ה xp הוגדר המסך כ plug&playולכן לא מופיעה קטיגוריית monitor במנהל ההתקנים ?בכל מקרה עדיין לא יכול להתקין דרייבר של המסך החדש
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים תבין אחי שדרייבר למסך רק רושם את השם של המסך ונותן לו הגדרות מקסימום מהירויות רענון, זה הכלאצלי זה בכלל עשה בעיה הדריבר של LG הפך לי את כל הלבן לצהוב בפוטושופ, שמחקתי וחזרתי ל"הכנס-הפעל" הכל הסתדר.אני בדרך כלל לא מציע לאנשים לוותר בקלותפשוט אני לא חושב שזה שווה את כל העבודה והסיבוך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.