עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לא שגרתי: מעוניין להרכיב מערכת משומשת _חלקית_ למטרות קידוד ניסויי

Featured Replies

פורסם

אני יודע שאני חורג מן הכללים בפורום, אבל מה שאני מנסה לעשות איננו לקנות מחשב מורכב אלא משהו אחר. ובכן כך. אני רוצה מערכת אשר אוכל להריץ עליה קוד ניסויי/מחקרי ב-OpenCL וב-CUDA: על ה-CPU ועל כרטיסי GPU שונים. לגבי ה-GPU'ים - אני לא מבקש המלצות. אני מתכוון לקנות כמה, וגם להחליף מפעם בפעם, או לקנות יותר מאחד מאותו סוג לצורך עבודה עם שנים במקביל וכולי. לגבי יתר המכונה, יש לי בעיה של שיקולים סותרים: מצד אחד, הייתי שמח להשתמש בחומרה יחסית עדכנית, עם כל מיני תכונות נחמדות ומעניינות עבורי (כמו: לוח כפול-שקעים, עבודה עם PCIe 3.0, ליבות רבות); מצד שני, אני צריך מכונה שתהיה די זולה, כך שאוכל לחדש את המכונה בעוד זמן כלשהוא - שנה, שנה וחצי, שנתיים - כשיהיה ממש חסר לי משהו, והכיס שלי לא יכאב נורא. אז, המחשבה שלי היא על רכישת חומרה משומשת אך לא מאוד ישנה, וחידוש שלה מדי פעם. כרגע אני חושב על משהו כמו 1,500 ש"ח בשנה לצירוף מעבד-זיכרון-לוח, אבל גמיש למעלה (וגם למטה). לגבי מארז-כוננים-ושאר-ירקות - אני צריך משהו שיסבול 2 GPU'ים שטוחנים חישובים, ומעדיף שלא יהיה רועש במיוחד. כאן אני כנראה לא צריך לשדרג שוב ושוב, אז סתם המלצה על משהו מוצלח (יכול להיות בכיוון היקר אבל לא ההזוי) תתקבל בברכה. חוץ מזה - אם למישהו/י מכן/ם יש רעיונות יצירתיים אשמח לשמוע. (לדוגמה: אם יש מקומות שנותנים לך זמן על חווה של מחשבים מסוגים שונים עם GPU'ים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.